مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

6 :: کیبورد کج تشریف دارن، دم دست هم نیست تست کنم، ریسک نمیکنم برای گرفتن این مدل
چون به اندازه کافی دور و برم از این چیزایی که نو، کنار رفتن زیاده

7 :: Logitech k400 Touch، قسمت پدش خیلی باحاله ولی قیافه ش شبیه کیبوردهای ده تومانی هست !
کیبورد الانم Farassoo FCR-8900 هست، ازش هم راضی ام (فقط رنگ این مدلش خیلی زود رفت) فقط بی سیمش و میخوام

8 :: منظورم این هست که از یک دیــش مشترک برای pc و reciver بتوانم جوری استفاده کنم که در هر کدوم از این دستگاه ها کانال جداگانه ای رو بشه دید و کنترل کرد
حالا قطعه ای که برای pc این کار و به این نحو انجام میده اسمش چی هست ؟
فقط می خوام کیفیت دریافتش بالا باشه ( HD ) و بتوانم به راحتی کانال عوض کنم
yahoo_1.gif
اون کیبرد نیست موسِ.
در مورد سوال آخر هم فقط به یدونه LNB دو سوزنه نیاز هست همین !
شما سوال پرسیدی ما هم جواب دادیم ، حالا اینکه از جوابا خوشت میاد یا نه دیگه به ما ارتباطی نداره ! (به نظر میاد نباید جواب میدادیم)

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i3 2100
RAM : a-data gs 4gb 2*2gb ddr3 1600
MAIN : asus p8h61-m le usb3
VGA : n/a
HDD : seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 24x sata
POWER : green gp600a-eu
CASE : green magnum2

حدودا 780 تومن در میاد ، در صورتیکه واسه بازی بخوای حداقل 170 175 تومن دیگه بابت کارتی مثل GTS450 باید هزینه کنی دیگه کمتر از این ارزش خرید نداره !

دوستان کسی سوال منو جواب نمی دن؟با 800 هزار تومان چه سیستمی بگریم لطفا اگه میشه یکخورده سریع تر بگید

سلام
main board:asus p8p67-le=190.000
cpu:intel core i3 2100=220.000
ram:corsair 1600 4gb 2x2gb =60.000
vga:geforce gts450=230.000
h.d.d:sgt sata 2 500+=190.000
power:green gp535b=100.000
case:green x3=100.000
از این پایین تر ارزش نداره واسه گیم هزینه کنی چون همین حالا هم بازی ها رو به سختی جوابگو هست اگر سیستم رو واسه بازی نمیخوای قضیه فرق میکنه!!!

سلام رفقا
دنبال یک کیبرد خاص میگردم که هم وایرلس باشه و هم یک ترک پد فوق العاده داشته باشه
نمیدونم با Apple Magic Trackpad کار کردید یا نه ! اما بگم انقدر فوق العادست که تقریبا آدم رو تو خیلی جاها از موس بینیاز میکنه !

منم دنبال یه کیبردی هستم که وقتی از سیستم دورم بتونم کامل کنترلش کنم. ممنون
اگه به همچین چیزی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

سلام
یه کیس یه تومنی بهم پیشنهاد بدین

اگه واسه بازی می خوای این پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL Core I3 2100
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M
VGA:GEFORCE GTX 550 1GB
HDD:Seagate 7200.12 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 1100 تومن میشه.

سلام رفقا
دنبال یک کیبرد خاص میگردم که هم وایرلس باشه و هم یک ترک پد فوق العاده داشته باشه
نمیدونم با Apple Magic Trackpad کار کردید یا نه ! اما بگم انقدر فوق العادست که تقریبا آدم رو تو خیلی جاها از موس بینیاز میکنه !

منم دنبال یه کیبردی هستم که وقتی از سیستم دورم بتونم کامل کنترلش کنم. ممنون
اگه به همچین چیزی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

سلام، اینورا نمیای مگه اینکه چیزی بخوای بخری دیگه!

کیبوردای PC که معمولا Trackpad ندارن مگر اینکه بخوای جدا بخری. خلاصه اینکه چیز خاصی سراغ ندارم!

ویرایش: یادم اومد یه مدل هست! ، Microsoft Keyboard 8000 ، خودت چک کن ببین خوبه یا نه.

آخرین ویرایش:
سلام، اینورا نمیای مگه اینکه چیزی بخوای بخری دیگه!کیبوردای PC که معمولا Trackpad ندارن مگر اینکه بخوای جدا بخری. خلاصه اینکه چیز خاصی سراغ ندارم!ویرایش: یادم اومد یه مدل هست! ، Microsoft Keyboard 8000 ، خودت چک کن ببین خوبه یا نه.
به داشت فرشید گل ، عزیزه مایی شما
چشب از این به بعد هر روز میام اینجا اسپم میدم :دی ولی جواب رامین رو خودت باید بدی :))

فرشید جان این عکسه یکم گیج کرد منو ! اینکه موس هم داره که ! چجوریاست ؟اونی که بالای کیبرد موس روش هست ترک پد تاچه ؟

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت همه ی دوستان.
میخوام یه کارت گرافیک CLUB - NVIDIA GeForce GTX550Ti - 2GB بخرم،میخواستم قیمت روز و مشخصاتش رو بنویسید.
نسبت به مارکهای دیگه ارزش خرید داره یا نه.
به چه منبع تغذیه ای نیاز داره.
اگه کسی خودش این کارت رو داره لطفا یکم دربارش توضیح بده.

لطفا یه رم 4gig ddr2 خوب و با قیمت مناسب هم بگید.
البته اگه دوتا 2gig باشه بهتره.
لطفا سریع چون تا فردا صبح لازمش دارم.

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت همه ی دوستان.
میخوام یه کارت گرافیک CLUB - NVIDIA GeForce GTX550Ti - 2GB بخرم،میخواستم قیمت روز و مشخصاتش رو بنویسید.
نسبت به مارکهای دیگه ارزش خرید داره یا نه.
به چه منبع تغذیه ای نیاز داره.
اگه کسی خودش این کارت رو داره لطفا یکم دربارش توضیح بده.

لطفا یه رم 4gig ddr2 خوب و با قیمت مناسب هم بگید.
البته اگه دوتا 2gig باشه بهتره.
لطفا سریع چون تا فردا صبح لازمش دارم.

gtx550ti برند asus نزدیک 300.000 و برند club هم دور و بر 270.000 تومن هست و در رده کارتهای غیر حرفه ای قرار میگیره و یکجورایی بین رنج mid-low قرار میگیره شما با این قیمت میتونی یک sapphire hd6850=315.000 رو هم رو در نظر بگیری و در مورد پاور یک gp585b کافیه
در مورد رم شما 60.000=2X2GB 800 KINGSTON OR G.SKAIL رو میتونی بگیری
asus gtx550ti feature
Graphics Engine NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
Bus Standard PCI Express 2.0
Video Memory GDDR5 1GB
Engine Clock 900 MHz
CUDA Core 192
Shader Clock 1800 MHz
Memory Clock 4104 MHz ( 1026 MHz GDDR5
Memory Interface 192-bit
Resolution D-Sub Max Resolution : 2048x1536
DVI Max Resolution : 2560x1600
Interface D-Sub Output : Yes x 1
DVI Output : Yes x 1
HDMI Output : Yes x 1
HDCP Support : Yes
[TABLE="class: spectable"]
[TR]
[TD]Accessories 1 x Power cable
Software ASUS Driver & Utilities
DirectCU Series
Super Alloy Power
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
gtx550ti نزدیک 300.000 تومن هست و در رده کارتهای غیر حرفه ای قرار میگیره و یکجورایی بین رنج mid-low قرار میگیره شما با این قیمت میتونی یک hd6850 هم رو در نظر بگیریدر مورد رم شما 2X2GB 800 KINGSTON OR G.SKAIL
ببخشید دوست عزیز قیمت کارت گرافیک و رمی که گفتید چنده؟من فردا صبح میخوام بگم بیارن.اگه سریع جواب بدید ممنون میشم.

به داشت فرشید گل ، عزیزه مایی شما
چشب از این به بعد هر روز میام اینجا اسپم میدم :دی ولی جواب رامین رو خودت باید بدی :))

فرشید جان این عکسه یکم گیج کرد منو ! اینکه موس هم داره که ! چجوریاست ؟اونی که بالای کیبرد موس روش هست ترک پد تاچه ؟

شما یکی هیچ وقت اسپم ندادی محمدجان، مطمئنم!

این فقط عکس نبود که، توضیحات مختصری هم داشت، اونی که بالای کیبورد هست هم یه Dock برای شارژ هم کیبورد و هم ماوس هست که هر چند وقت یکبار می تونه هر دوتا رو شارژ کنه تا وایرلس کار کنن،در ضمن 4 تا پورت USB هم اضافه می کنه به سیستم، خود کیبرد هم استایل آلومنیومی داره

شما می تونی به Logitech diNovo Edge هم یه نگاهی بندازی ، اونم یه Scroll Pad به نام TouchDiscداره و استایلش هم لوکسه.

شما یکی هیچ وقت اسپم ندادی محمدجان، مطمئنم!

این فقط عکس نبود که، توضیحات مختصری هم داشت، اونی که بالای کیبورد هست هم یه Dock برای شارژ هم کیبورد و هم ماوس هست که هر چند وقت یکبار می تونه هر دوتا رو شارژ کنه تا وایرلس کار کنن،در ضمن 4 تا پورت USB هم اضافه می کنه به سیستم، خود کیبرد هم استایل آلومنیومی داره

شما می تونی به Logitech diNovo Edge هم یه نگاهی بندازی ، اونم یه Scroll Pad به نام TouchDiscداره و استایلش هم لوکسه.

الان تیکه انداختی دیگه ؟ :d
حالا ما دیگه شدیم اسپمر ؟ باشه آقا ایرادی نداره ! :p

این مدل Logitech خیلی خوبه اما تاچش یکم کوچیکه !
مثلا این مدل Magic Trackpad رو ببین. اگه یه همچین چیزی (حالا کوچیکتر) به کیبرد متصل باشه خیلی خوب میشه.

الان تیکه انداختی دیگه ؟ :d
حالا ما دیگه شدیم اسپمر ؟ باشه آقا ایرادی نداره ! :p

این مدل Logitech خیلی خوبه اما تاچش یکم کوچیکه !
مثلا این مدل Magic Trackpad رو ببین. اگه یه همچین چیزی (حالا کوچیکتر) به کیبرد متصل باشه خیلی خوب میشه.

نه آقا تیکه چرا؟! شما مفهوم رو به معنای دور کلمه گرفتی، من منظورم همونی بود که در نگاه اول ازش برمیاد.

بعدم هیچ چیزی برای PC نیست که با اون دستگاه اپل برابری کنه، امکاناتش خیلی بیشتر از بقیه ی نمونه هاست،حداقل من خبر ندارم.

نه آقا تیکه چرا؟! شما مفهوم رو به معنای دور کلمه گرفتی، من منظورم همونی بود که در نگاه اول ازش برمیاد.

بعدم هیچ چیزی برای PC نیست که با اون دستگاه اپل برابری کنه، امکاناتش خیلی بیشتر از بقیه ی نمونه هاست،حداقل من خبر ندارم.

ای بترکه این اپل که هر چی داره واسه Mac عرضه میکنه :دی

بیا اینم اسپم که دوست داشتی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or