How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
جداً یکی از سخیف ترین طنزهایی هست که تو تلویزیون دیدم :d کاملا ادم بعد از دیدنش احساس پوچی می کنه :d
تیکه های خنده دار که زیاد داره ولی بازم به نظرم سریال خیلی چیپی هست :d

چون فرزندز رو ندیدن !
اتفاقا من خودم هر دو رو دیدم و فرندز رو هم بیشتر دوست دارم اما این سریال هم سریال باحالیه البته اون اول که farsi1 میزاشت اینطوری میشدم:-& اما بعد اینکه زبان اصلیش رو دیدیم نظرم کاملا عوض شد.

من فقط یه اپیزودشو دیدم.خیلی از فرندز کپی برداری کرده بود و موضوعش هم باعث میشه از واقعیت کاملا دور باشه.اصلا نمیشه با شخصیت هاش همذات پنداری کرد.
در ضمن درست حدس زدین :من همه ی این ها رو از همون یک اپیزود فهمیدم.:d

من فان بودنش رو هم انکار می‌کنم. سیگال که شده شخصیتش لومپن. یاد خره تو شرک می‌ندازه منو! از اونم به همین اندازه متنفرم... بارنی که دیگه از شدت Awesomeness سوپرمن شده انگار... سرد، یخی، غیرقابل دوست‌داشتن شده حتی!‌ لیلی که کلا بود و نبودش تو سریال فرقی نداره، فقط سیگال یکی دیگه رو باید ببوسه به جاش! رابین هم هاته، همین.

من بفهمم کی درخواست همچین تاپیکی برای همچین سریال چیپی کرده جفت پا میرم تو صورتش :d

گذشته از شوخی منم سریال رو دنبال میکنم ولی واقعا وقتی هیچ سریالی برای دیدن ندارم ! به نظر من ارزش ترد زدن نداشت . چون چیز خاصی نداره که بخوایم در موردش بحث کنیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or