سلام دوستان من تازه کیکنت خریدم ولی یک مشکل داره کیکنت هر چند دقیقه یک باز خود به خود خاموش میشه تبدیل مخصوص سه راهه رو هم امتحان کردم درست نشد
تو رو خدا کمک کنید یه دنیا ممنون
تو رو خدا کمک کنید یه دنیا ممنون
من هم همین مشکل رو داشتم، تبدیل رو عوض کردم درست شد، بعضی از تبدیل ها خوب کار نمیکنن :biggrin1:
مجددا کینکت رو روی دستگاهت نصب کن! ممکنه مشکلت برطرف بشه!من تا حالا 2 تا تبدیل عوض کردم و جالبتر اینکه 3 راهی مخصوص خودش رو که بدون تبدیل استفاده میشه و هیچ جا گیر نمیاد (:d) هم خریدم!!
پ.ن: وقتی که من اولین بار کینکت رو نصب کردم و دستگاه رو روشن کردم، هیچ آپدیتی ازم نخواست و اون 200 مگی که دوستان تو تاپیم های دیگه میگن هم اصلا جایی نپرسید که نصب شه یا نه، یعنی کلا نصب نشده الان کینکت. امکان داره مشکل برای این باشه؟
پ.ن: و اگر از این موضوعه، لطفا بگین چی کار باید کنم که آپدیت شه و اون 200 مگ نصب شه، ممنون!
نمیگه به لایو وصل بشید، فقط میگه که باید آپدیت بشه که با خیال راحت میتونید بذارید آپدیت بشه. به اینترنت هم نمیخواد وصل باشید.
دوست عزیز.شما نمیخواد سی دی بزاری تو دستگاه.پیغام که اومد خودش اتوماتیک آپدیت میکنه.برا من هم همین مشکل بوجود اومد.میخواستم برم لایو وصل شم و اعصابم خورد بود که یهو ok رو زدم و خودش اتو آپدیت شد...:dآره جالیش اینه که هر دیسکی میزارم برای آپدیت یک مقدار جلو میره و بعد میگه
Xbox update failed
disc is unreadalbe
درحالی که میدونم دیسک سالمه
stuts code رو هم میزنه
0002-80007-0904-3000-0000-3080
مشکل از چیه ؟
دوست عزیز.شما نمیخواد سی دی بزاری تو دستگاه.پیغام که اومد خودش اتوماتیک آپدیت میکنه.برا من هم همین مشکل بوجود اومد.میخواستم برم لایو وصل شم و اعصابم خورد بود که یهو ok رو زدم و خودش اتو آپدیت شد...:d