مایکل پکتر "PSP2, هنگام ورود خواهد مرد"!

• Thread starter Thread starter M4ST3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

M4ST3R

کاربر سایت
psp22.jpg

مایکل پکتر تحلیلگر/اقتصاد دان اوضاع اقتصادی بازی های ویدئوی در جدید ترین اظهار نظر خود چنین گفتند "بازار کنسول های دستی دارای مشکلاتیست و بنده فکر میکنم که PSP2 کمپانی سونی پس از عرضه خواهد مرد".

ایشان طی صحبتی که در آخرین Pach Attack سایت GT داشتند چنین پنداشتند که بازار کنسول های دستی به حد اشباع رسیده است, وی گفت" ما در حال رسیدن به حد اشباع کنسول های دستی در بازار هستیم، داریم میبینیم که فروش کنسول دستی NDs چگونه کرک یا شکسته شده است و این درحالیست که من فکر میکنم iPod Touch در حال کنار زدن باز کنسول های دستی است، به عقیده بنده PSP هنگام ورود مرد و PSP2 پس از عرضه خواهد مرد".

به نظر من اینطور به نظر میرسد که جوانان و کودکان تنها با بازی کردن با iPod Touch و Nano لذت میبرند، لمس کردن خیلی لذت بخش است، بصورت Touch بازی میکنند موزیک پخش میکنند و اینکه در آینده دوربین هم به آن اضاف خواهد شد و شما همه چیز های لذت بخش را یکجا خواهید داشت.

جناب پکتر در مورد کنسول دستی 3DS کمپانی نینتندو ابراز رضایتی کرده طوری که این کنسول دستی را باعث تداوم بازار کنسول دستی برای تولید کنندگان دانسته اند اما ابراز کردند که در انتها کنسول های دستی به دردسر دچار میشوند، "من واقعاً فکر میکنم iPod Touch رفته رفته بیشتر و بیشتر قدرتمند تر میشود ، با این دستگاه شما تعداد کثیری بازی بصورت رایگان در اختیار خواهید داشت".

چه تفاوتی وجود خواهد داشت که شما بازی Tetris را بر روی iPod touch یا NDs تجربه کنید ؟ برای تجربه این بازی بر روی کنسول دستی NDs باد هزینه ای بالغ بر $20 بپردازید درحالی که برای خرید این عنوان بر روی iPod Touch مبلغی بسیار ناچیز معادل $1 پرداخت خواهید کرد و این چیزیست که خانواده ها بسوی آن جذب میشوند، من فکر میکنم iPod Touch واقعاً با فروش بسیار بسیار خوبی همراه خواهد بود بنابراین پس از 3DS کنسول های دستی به روند نزولی و کاهش خود ادامه خواهند داد".

3DS توسط کمپانی نینتندو در ماه مارس سال آینده در اروپا و ایالات متحده ریلیس خواهد شد در حالی که انتظار میرود PSP2 اواخر سال آینده ریلیس شود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or