تا 350 میتونی GTX560 Ti رو در نظر بگیری (6870 تا این حد ارزش نداره) با برد msi یا EVGA .دوستان به نظر شما چه تو خرید 6870 چه مدلی از چه برندی بگیرم؟بودجم هم 300 تا 350 تومنه!اگه کارت گارفیک بهتری سراغ دارید بگید!اینم سیستمم که ببینید کافیه یا نه.
برد اصلی
ASUS M4A89GTD PRO usb3
پردازشگر
AMD phenom II x4 955 3.2 GH
حافظه رم
4gb ddr3
کارت گرافیک
HIS radeon HD 5770
585 که پیشنهاد نمیشه (با این قیمتا) ، تو همین رنج 140 میتونی GP635B-US یا کمتر GP600A-EU رو در نظر بگیری.سلام
امروز رفتم یه پاور green gp585b گفت 135 تومان.بعد گفت یه پاور دارم که گرافیک 6850 تو جواب میده این بود super flower 600w u عکس sli ذش اون ارم 80 روش بود گفت 90 تومان .بنظرتون خوبه؟
شدنش که میشه ولی بطور کلی بخوایم بگیم نه امکانش نیست (اکثر کمپانیا کاری به این داستان ندارن) شرکتایی مثل ASUS یا msi اومدن یه باکس اکسترنال طراحی کردن (با رابط PCIE) که میشد کارت گرافیکای Desktop رو توش قرار داد (البته نه هر مدلی) که از طریق Express Card بین لبتاب و این باکس ارتباط برقرار میشد ، از مشکلاتش نیاز به یه منبع تغذیه جداگانه ، قیمت بالا ، پشتیبانی از کارت گرافیکای نه چندان قدرتمند و...درود بر شما دوستان.ببخشید اگه اینجا میپرسم ولی مجبور شدم.آیا امکان اتصال گرافیک خارجی یا پرتابل ب لپتاپ هست؟شنیدم 1قاب هست ک میشه داخلش گرافیک گذاشت و ب کامپیوتر وصل کرد.ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان به نظر شما چه تو خرید 6870 چه مدلی از چه برندی بگیرم؟بودجم هم 300 تا 350 تومنه!اگه کارت گارفیک بهتری سراغ دارید بگید!اینم سیستمم که ببینید کافیه یا نه.
برد اصلی
ASUS M4A89GTD PRO usb3
پردازشگر
AMD phenom II x4 955 3.2 GH
حافظه رم
4gb ddr3
کارت گرافیک
HIS radeon HD 5770
GP635B-USئ 120 هزار تومان هست در صورتی که این GP585Bئ 135 هزار تومان این پاور جزو پاورهای GAMEING هست.پس این خوب نیست؟585 که پیشنهاد نمیشه (با این قیمتا) ، تو همین رنج 140 میتونی GP635B-US یا کمتر GP600A-EU رو در نظر بگیری.
اون پاور هم فقط بدرد خودش میخوره نه مشتری !
سلام به همگی
من یه کارت گرافیک میخوام ...که بتونم بازی bf3 رو راحت اجرا کنم ..منظورم از راحت بودن فریم بالا هست ...گرافیکم بازی هم زیاد برام مهم نیست با low هم میتونم بازی کنم فقط فریم بالا داشته باشه ...قیمت کارت گرافیک مورد نظر هم هرچه ارزون تر بهتر...لطفا یه پاور هم برای اینکه کم نیاره گرافیک معرفی کنید .......بعد یه سوال دیگه ...فریم در بازی ها بیشتر به گرافیک بستگی داره یا سی پی یو ؟؟
فقط اگه میشه زود
سلام به همگی
من یه کارت گرافیک میخوام ...که بتونم بازی bf3 رو راحت اجرا کنم ..منظورم از راحت بودن فریم بالا هست ...گرافیکم بازی هم زیاد برام مهم نیست با low هم میتونم بازی کنم فقط فریم بالا داشته باشه ...قیمت کارت گرافیک مورد نظر هم هرچه ارزون تر بهتر...لطفا یه پاور هم برای اینکه کم نیاره گرافیک معرفی کنید .......بعد یه سوال دیگه ...فریم در بازی ها بیشتر به گرافیک بستگی داره یا سی پی یو ؟؟
فقط اگه میشه زود
خوب از نظر کارایی که 590 سریعتره ، ولی از نظر قیمت دو تا 560 حدودا 700 تومن در میاد در صورتیکه یدونه 590 (اگه گیر بیاد) بین 1.100 تا 1.300 مایشه و از نظر قیمت ربطی به هم ندارن !درود
دوستان یه سوال ! استفاده از 2 تا کارت GTX 560Ti بهتره یا یکی GTX 590 ؟ از لحاظ قیمت 2 تا 560 می شه تقریبا هم قیمت یه کارت 590 . حالا بحث قیمیت نیست . بحث کارایی . بین این دو کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ 2 تا GTX 560Ti یا 1 GTX 590 ؟
در خوب بودنش که شکی نیست ولی بحث قیمت بیاد وسط خیر ارزش خرید نداره تو همین رنج ASUS DCUII قرار میگیره که پیشنهاد بهتری هستش !سلام.دوستان آیا این کارت خوبیه؟GV-N560SO-1GI،
قیمت رو هم میشه بگید.