درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوسته عزيز سلام.

پيوستنه شما رو به اين سايت تبريك ميگم . وراجع به سواله شما من بايد بگم كه دموي بازي هاي در فلدري كه بازي رو نصب كردي هست و شما نياز به برنامه اي داري كه بتوني ببينيش . مثله دموهاي بازي كانتر كه با اسكا پلير ميتوني ببيني. در مورده پسونده دمو هم بگم كه اگر با هيچ برنامه اي باز نميشه در حالي كه به اينترنت متصلي روش راست كليك كن و open With رو انتخاب كن و گزينه اول رو تيك بزن و بعد ok رو بزن تا در اينترنت سرچ كنه و پليري كه ميتوني با هاش دمو رو ببيني برات پيدا كنه.

دوست عزيز من مي دونم كه يه همچين نرم افزاري وجود داره پس مي خوام اسمشو بدونم

ضمنا پس اينجوري كه شما ميگين من بايد دنبال يه پلير بگردم كه مثلا فايل هايي با فرمت gv رو باز كنه

نرم افزاره نوكيا مولتي مديا هست كه اين كار رو انجام ميده.

لينكه برنامه:http://sw.nokia.com/id/45bb041c-97c8-4dc9-a4c6-1c3313411189/nMMConverter_v2_0.zip

0_30899.jpg

kazaa

سلام.
من همیشه از نرم افزار kazaa برای گرفتن فایلهای کمیاب استفاده میکنم اما الان دیگه وصل نمیشه اگه دوستان ورژنی رو می شناسن که هنوز کار میده لطفا معرفی کنن.

سلام به همه
اگر نرم افزاری برای تبدیل فایل های avi به mpg میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.البته همراه با کرک :)

موفق باشید

نوشته شده توسط Ali_Mojarad:
سلام به همه
اگر نرم افزاری برای تبدیل فایل های avi به mpg میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.البته همراه با کرک :)

موفق باشید
بفرما علی جان:cheesygri :cheesygri

WinAVI Video Converter 7.1

این برنامه یکی از بهترین تبدیل کننده هاست که فایل هایی با فرمت های مختلف رو تبدیل میکنه
حتی توانایی ساخت دی وی دی های تصویری رو هم داره
حجمش هم نسبت به کارکرد برنامه فوق العاده کم هست

لینک دانلود

حجم تقریبی : 2.75 مگابایت

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط angel:
سلام.
من همیشه از نرم افزار kazaa برای گرفتن فایلهای کمیاب استفاده میکنم اما الان دیگه وصل نمیشه اگه دوستان ورژنی رو می شناسن که هنوز کار میده لطفا معرفی کنن.

emule44bv16-webcache
حجم:1.78MB
دانلود
نیازی به کرک و سریال نامبر هم نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or