کنسول رو بزار یه جایی که داغ نکنه و پشتش هم خالی باشه ببین باز مشکل داره!سلام دوستان كنسول من دچار مشكل شده
وقتي كنسول را روشن ميكنم بعد از 10-15 دقيقه بازي كردن دستگاه هنگ ميكنه3 روزه كه اين اتفاق افتاده و 20 يا 30 بار كنسول هنگ كرده و فقط يك بار ارور سه چراغ قرمز(در حالت خوابيده چراغ بالا سمت چپ و دو چراغ پايين ) داده يكي بگه چه خاكي به سرم بريزم؟
کابل تصویر کنسول من هم قاطی کرده!!
موقع روشن کردن دستگاه به طور طبیعی روشن میشه و هیچ چراغ قرمزی روشن نمیشه،ولی تصویر نمیاد،خیلی با کابل ها ور رفتم و تو سایت مایکروسافت چک کردم،مثله اینکه کابل component دستگاه خراب شده.
در ضمن صدا میاد،فقط تصویر نیست!
من باتری هامو با Energizer Compact Charger شارژ می کنم که باتریهای AA و AAA و 9V(کتابی) رو شارژ می کنه خیلی مطمئنه و بعد از اتمام شارژ خودش خاموش میشه توی برق تا اینکه ورش داری با USB اگه شارژ کنی ممکنه بسوزه راستی تولدت مبارک!آقا ما امروز یکی از کادوهائی که دریافت کردیم Rechargable Battery بود خوب من اول زدمش پشت دسته دیدم محطویاتش رو به اتمامه و چراغ گاید دسته بی تابی میکرد. خلاصه پشتش نوشته بود 8 ساعت بزنید به شارژ کابلشم USB نوشته هم میتونید به درگاه PC بزنید هم X360 خلاصه ما زدیم به PC رفتیم یه چرت خوابیدیم فکر کنم دو سه ساعتی خواب بودم بلند شدم یه چک کردم دیدم اوه اوه خیلی داغه و میتونم بگم حتی خیلی خیلی داغ بود.. خلاصه از اون به بعد اصلاً دیگه کار نمیکنه! نمیخواید بگید که از کار افتاده هاوون؟!.... کسی از این نداره یه راهنمائی چیزی بکنه؟!
آقا ما امروز یکی از کادوهائی که دریافت کردیم Rechargable Battery بود خوب من اول زدمش پشت دسته دیدم محطویاتش رو به اتمامه و چراغ گاید دسته بی تابی میکرد. خلاصه پشتش نوشته بود 8 ساعت بزنید به شارژ کابلشم USB نوشته هم میتونید به درگاه PC بزنید هم X360 خلاصه ما زدیم به PC رفتیم یه چرت خوابیدیم فکر کنم دو سه ساعتی خواب بودم بلند شدم یه چک کردم دیدم اوه اوه خیلی داغه و میتونم بگم حتی خیلی خیلی داغ بود.. خلاصه از اون به بعد اصلاً دیگه کار نمیکنه! نمیخواید بگید که از کار افتاده هاوون؟!.... کسی از این نداره یه راهنمائی چیزی بکنه؟!
من باتری هامو با Energizer Compact Charger شارژ می کنم که باتریهای AA و AAA و 9V(کتابی) رو شارژ می کنه خیلی مطمئنه و بعد از اتمام شارژ خودش خاموش میشه توی برق تا اینکه ورش داری با USB اگه شارژ کنی ممکنه بسوزه راستی تولدت مبارک!
کابل تصویر کنسول من هم قاطی کرده!!
موقع روشن کردن دستگاه به طور طبیعی روشن میشه و هیچ چراغ قرمزی روشن نمیشه،ولی تصویر نمیاد،خیلی با کابل ها ور رفتم و تو سایت مایکروسافت چک کردم،مثله اینکه کابل component دستگاه خراب شده.
در ضمن صدا میاد،فقط تصویر نیست!
اگه صدا مياد تصوير نمياد من فکر کنم مادر برد دستگاه شما نيم سوز شده باشه ( البته از درست زدن فيشا به پشت tv اطمينان حاصل کن)
میشه بیشتر توضیح بدی؟ نیمسوز شدن یعنی چی؟ از کجا میفهمیم نیمسوز شده؟ چطوری باید درستش کرد؟ و...