بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

با سلام.
خیلی خوبه.
امیدوارم تاپیک موفق باشه.
اگه یکی از دوستان لطف کنند داستان کامل متال گر رو هم تو این تاپیک بنویسند خوب میشه.
باتشکر

یه والپیپر واسه MGS4 ساختم که تو اون فروم قبلیه هم گذاشتم ولی کسی زیاد ندیدش.
dy9jsn.jpg

اینم لینکش : http://farhang.persiangig.com/image/MGS4NEW.jpg

آقا منم هستم همواره!با متالگیرم هستم همواره!ولی از دست این بهزاد ترسیدم بیاد بگه اینا همش نظرات تعصبیه!!صبر کردم آبا از آسیاب بیفته منم بیام تو این تاپیک اعلام وجود کنم!حالا دیگه نمیدونم آبا رو آسیابه یا از آسیاب افتاده!!ولی خیف که این بابا اسنیک پیره اختصاصی پی اس3 هستش به امید روزی که برای کنسول اسطوره ای تاریخ یعنی Revo هم بیاد!!اینا رو همینطوری گفتم یهو بحث کنسول پهن نکنین اینجا!
در صمن دمت گرم نیکروز که یاد ما بودی.مثلا این امین رو می بینی به من گفت اومدی اومدی نیومدی هم نیومدی!!!

در مورد اسنيك روزي كه اولين عكسها ازش درومد من بخاطر چشم بندي كه داشت شك كردم بيگ باسه يا ساليد ولي بعد از رو شدن دمو مشخص شد كه اين آقا پيره همون ساليد معروف هست ! ( البته از روي باقي عكسها مثل عكس اوتاكان كه حدود 20 سال پير شده ميشد فهميد كه اين شخص جز ساليد كسه ديگه اي نميتونه باشه ) اون چشم بند هم نوعي ابزار هست كه ازش براي ديدن اطراف استفاده ميكنه ...
نوشته شده توسط Behzad:
عماد به این گندگی !
آی دیشم Elvish Hero هست
خواستید بگید اونو پاک کنیم یه Hellboy یا Erfan بسازیم براش :)
آقا برو كلابه خودت :)

عماد تو هم زياد توهم برت نداره با اون كفگيري كه روولوشن داره حداكثر ميشه ماريو كارت بازي كرد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or