خب مصاحبه ای با جان تاکئوچی
DICE 2009: Capcom's Jun Takeuchi Speaks On 'Resident Evil 5,' 'Monster Hunter,' And Making Fun Of Cliffy B - G4tv.com
در رابطه با رزیدنت اویل 4 و داستان 5 ازش سوال شده که پاسخ میده
G4: That’s actually a good transition. Cliff has said numerous times that
Gears of War was inspired by
Resident Evil 4. How does that compliment make you feel?
Takeuchi: As a representative of Capcom, it’s definitely an honor to hear things like that -- to hear that the work we’re putting out there is resulting in the creation of other great games like that. When Shinji Mikami was creating
Resident Evil 4, there was this word-of-mouth internally within the company that they were making this amazing game and it was going to be so great. So that game has been an influence on us at Capcom, as well as on the other developers. It has influenced so many people in Japan, America and everywhere else, so I think that’s certainly one thing that’s true anywhere in the world.
G4: Next, I’m going to ask some questions from our readers. The first question is from
SkinnyJR, "
Resident Evil 4 obviously set a new standard for the franchise and
Resident Evil 5 seems
like it will be met with critical acclaim. Can owners of the Xbox 360 or PlayStation 3 expect to see anything that will bridge the gap between storylines?"
Takeuchi: Actually, the story of
Resident Evil 5 is not very strongly linked to the one in
Resident Evil 4. In fact, I think if you look at it,
Resident Evil 4 itself took a little bit of a step away from the story of the Resident Evil series and went down its own path a little bit. So you obviously see the influence of the events of Resident Evil 4 in Resident Evil 5. You see for example, Leon’s report is mentioned about the events that occurred in that game. I think rather than something linking, or bridging the gap between
Resident Evil 4 and
Resident Evil 5, I think somewhere in the future you’ll see more of those storylines converge a little bit.
معنی که کاملا واضح هست!از هیچ واژ ه ای استفاده نمیکنه! میگه داستان تا حدی از ان چیزی که تو سری رزیدنت بود فاصله گرفت اما به روشنی تاثیر اتفاقات 4 تو 5 دیده میشه
داستان رزیدنت 4 فضای کلی داستان سری را بعد از سری کلاسیک عوض کرد و این را میشه از از شرکت ترایسل ، شخصیت های حدید نظیر اکزلا و اوروبورس و.. دید! امدن عانصر جدید از 4 شروع شد
میدونی چیه؟!
میکامی گفته بود من داستان بازی را با مطالعه فراوان نوشتم و به نظر قصد ادامه دادنش را هم داشته! هر چند ادامه پیدا کرد! اما نه ان طور که باید
علتش ه این هست که داستان و قسمت های بعدی را خودش نساخته و کپکام ساخته
اخه کپکام را چه به داستان نویسی! شرکتی که گند زد به داستان دویل و... بگذریم
یک داستان خوب چه ویژگیهایی باید داشته باشه تا ما به ان یک داستان قوی بگیم؟
1- شروع
2- روایت
3- پایان
4- روابط بین شخصیت ها ( در عالم بازی بهش تعادل مابین گیم پلی و داستان گفته میشه)
چرا داستان 5 ضعیف ( نسبت به عناوین ماقبل) هست؟
1-متاسفانه داستان 5 بدترین ضربه را به سری میزنه. هیچ دستاوردی نداره ، چیز جدیدی مطرح نمیکنه و هر چی هم داره از قسمت قبل (حداقل به لحاظ ایده) داره! و از همه بدتر ان ذات ادامه دار بودن داستان و به اصلاح cliff hanger را از سری گرفت! البته من نمیگم چون وسکر مرده پس داستان تمومه نه! خیلی بهتر میشد از ایده های 4 استفاده کرد که انتظاری هم از کپکام نمیره
2-هدف خاصی نداره! بازی به طرز احمقانه ای روایت میشه و هدف کرکتر یک هدف کاملا شخصی و به دور از ان ذات پرتنش سری رزیدنت هست! منتقد ign گفته بود چطور ریکاردو یک دفعه بدون هیچ دلیلی تبدیل به یک موجود ابزی میشه! مثلا شخصیت مهمی بوده!
بازی به طرز عجیبی تا چپتر 13 حول حوش پیدا شدن جیل میچرخه و مدام جیل جیل کجاست! و ناگهان میرویم سمت وسکر! نه خبری از پیدایش اوروبورس نه ترایسل نه اینکه اکزلا کیه و.. متاسفانه همه چیز رفته تو پروفایل و کارگردان به قدری ناشیانه کار کرده حتی زحمت به خودش نداده حداقل ند تا کات سین درست کنه!
4 حتی تو دیالوگ هاش هم میشد فهمید هدف سدلر و این فرقه چیه! بازی با یک نظم خاصی شروع میشه ، به قول منتقد گیم اسپات کوین ون ارد فوق العاده پیچیده و غیر قابل پیش بینی و از همه مهتر تعادل مابین گیم پلی و داستان را حفظ کرده! چیزی که 5 فاقد ان هست! تو 4 تک تک شخصیت ها با دلیل تو داستان هستند! تو 5 نه! فقط برای بالا بردن زمان بازی
4- و اما شاهکار بازی! پایان شتاب زده و احمقانه بازی!
5 -رزیدنت 5 ارتباطی با گذاشته جز تکرار شخصیت ها داره؟
خیر!
چرا؟ حقیقت امر این هست که داستان امبرلا و شخصیت های معروفش تقریا تو 3 تموم میشه!
پس دوستان میکند اسپنسر و جیل و ان دو اتفاق مهم؟
دوستان اشتباه میکنند! ان دو تا اتفاق تو سال 2006 میفته و تو 5 یک اشاره ای بهش میشه!کپکام با دادن یک dlc به اسم lost in nightmare تیر خلاص را به داستان 5 میزنه! به جز مرگ وسکر دستاوردی تو این داستان نمیبینم!
ببینید من تکلیفم تقریبا با نیما ردفیلد مشخص شد. میگه من اهل بازی نیستم. واسه من که نزدیک به 300 تا بازی انجام دادم میدونم داستان خوب و بد چیه! من فقط نزدیک به یک ماه با اقای یاشار ذوالفقاریان از نویسندگان مجله بازی رایانه بحث میکردیم و به خیلی راحت به نتیجه رسیدیم
من به هیچ وجه به سبک شماها به داستان نگاه نمیکنم!خیلی دوست داشتم ان داستان 3.5 را بازی میکردید!
رزیدنت اویل 4 داستان قدرتمندی داره!از هر کی خواستید من نقد داستانشو میارم!سر بزنگاه نوشته شد اما کپکام بی عرضه باز هم بی عرضگی خود را نشان داد