بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

هر کدوم به نحوی قسمتی از یک حقیقت رو می‌بینیم. اما همه چیز توی چهارچوب‌های مشخص قرار داره؛ فقط کافیه چهارچوب‌ها رو بشناسیم.
باز هم می‌گم، نباید اسم سطحی یا ضعیف برای شماره 4 به میون بیاریم. ریشه‌های این شماره در رزیدنت ایول نیست و به همین خاطر قادر به دیدنش نیستیم. ریشه‌های این شماره حتی توی این صنعت نیست! فقط باید بگذاریمش کنار و جدا نگاه کنیم.

اتفاقا از میکامی کلی تعریف کردم.چرا باید توهین تلقی کنن؟
اره این نظر سنجی کاش عوض میشد
توهین نبود در واقع واقعیت بود.
همین که داستان 4 از 6 ضعیف تره کلی توهین برای این افراد هستش.
البته علی آقا استثنا هستش چون منطقی هستن ایشون!

سایت معروف گیم اسپات به تارگی مصاحبه ای با آقای Michiteru Okabe سازنده ی بازی رزیدنت ایول رولیشنز 2 در مورد علت عرضه ی بازی بصورت دیجیتالی و تاثیر بازخوردها و نظرات فن ها در چگونگی ساخت این بازی انجام داده که به صورت خلاصه وار به نکات جالب این مصاحبه در زیر اشاره شده:

- علت ریلیز بازی بصورت اپیزودیک به دو دلیل بود اول اینکه جهان داره بیشتر و بیشتر به سمت دیجیتالی شدن پیش میره و دوم اینکه داستان بازی بر همین اساس (دنباله دار بودن) ساخته شده

- یکی از مواردی که سازند هها با اپیزودیک کردن بازی سعی داشتن تا بهش برسن بحث و گفتگوهای پلیر ها بعد از اتمام هر اپیزود هست مثلا نظرشون رو درمورد اپیزود قبلی بگن و یا در مورد اتفاقاتی که قراره در آینده رخ بده و بطور کلی ذهن پلیر هایی که از بازی لذت میبرن رو درگیر حوادث داستان نگه دارن.

- دشمنان بازی محدود به افلکتد ها نمیشن هر چند همونا هم انواعی دارن اما ما شاهد تنوع بیشتری از دشمنان در بازی نهایی خواهیم بود.

- مرضی که افلکتد ها بهش دچار شدن با اون مریض سنتی که شما تصور میکنید کاملا فرق داره و ما با اون شکل سنتی از مریضی (ویروسی) سروکاری نداریم. اونا انسان هستند و زیر شکنجه دیوونه شدن و عقلشونو از دست دادن افلکتد ها کلا یک سیر تحولی دیگه ای رو طی کردن تا به این وضعیت در اومدن.

- دسبند های رنگی رو کسی که مخفیانه اونارو زیر نظر گرفته به دست زندانیا از جمله کلیر و مویرا انداخته. تغییر رنگ اون دسبند ها هم روی گیم پلی بازی تاثیر میزاره و هم خط داستانی بازی.

- در مورد CO-OP بعضی از فن ها رابطه ی خوبی با چیزهای ترسناک ندارن و دلشون میخواد همیشه یکی یار کمکی کنارشون داشته باشن بعضی هم دوست دارن تنها باشن و خیلی مصمم هستن که خودشون به تنهایی بازی رو به پیش ببرن سازنده ه های بازی روی این موضوع فکر کردن که چطور میشه بدون اینکه از حس ترس بازی کم بشه شخصیت دیگه ای رو هم در کنار شخصیت اصلی تو بازی داشته باشن اونا به این نتیجه رسیدن که بهترین داره برای رسیدن به این هدف اینه که یک مقداری تقارن ویژگیها و توانایی های شخصیت های بازی رو بهم بزنن .
اگه کلیر تا حدود تهاجمی تره و بیشتر وارد درگیری ها میشه در مقابل مویرا فعالیتش کمتره و به اندازه اون تجربه نداره و بیشتر میترسه ر اینجا ما شاهد گیم پلی ای هستیم که بازتاب این تفاوت ها رو تو شخصیت اونا منعکس میکنه و چون اونا به هم متکی هستند پس عنصر ترس هنوز وجود داره اگر چه کلیر اسلحه های بیشتری داره ولی چون باید هوای مویرا رو هم داشته باشه نمیتونه هر کاری که دلش خواست انجام بده مویرا هم نمیتونه همه چیزو بسپره به دست کلیر وگرنه هر دوشون به درسر میفتن .

- مویرا کلا شخصیتش با کلیر فرق داره اون خیلی رک و بد دهنه.

- سازنده بازی میگه یکی از حقایق تاثیر گذاری که در پس پرده ی بازی قرار داره ارائه ی چیزهاییه که ما فکر میکنیم مورد علاقه فن هاست. شما شاهد چهرهای آشنای سری در این بازی نیز خواهید.

و مورد آخر مسئله ی raid mode هست که تو رزیدنت ایول رولیشنز قبلی هم بود و خیلی هم مورد استقبال قرار گرفت این ویژگی تو این نسخه هم وجود داره.

معین جان،حرفات رو کاملا قبول دارم.به نظر من هم تنها دلیل اهمیت 4 به خاطر سازمان بود که ممکنه برای آینده ی سری مهم باشه.ولی حتی از اون هم هنوز استفاده نشده.برای همین هم به نظرم حداقل تا الآن،داستان 4 اهمیت خاصی نداره.مگه اینکه انگلی که ایدا به سازمان داد،توی نسخه های بعدی کاربرد داشته باشه که البته بعید می دونم.به نظر من قراره توی همین رولیشنز 2 به ماجرای سازمان پرداخته بشه و احتمالا پروندش بسته بشه.به این صورت که سازمان برای تست ویروس یا B.O.W های جدیدش تصمیم میگیره از کلیر استفاده کنه (مشابه کاری که وسکر در RE1 انجام داد).چون کلیر هم تجربه ی مبارزه با B.O.W های سازمان رو داشته (در کد ورونیکا) و هم اینکه چون باوجود اینکه برخلاف کریس،جیل،لیون و....آموزش ندیده بوده و به همون اندازه تونسته از پس خودش بربیاد،برای سازمان اهمیت ویژه ای داشته و بهترین گزینه برای تست ویروس یا B.O.W های جدیدشون محسوب میشده.از طرف دیگه احتمالا استیو هم دست سازمانه.چون اون زمانی که وسکر جسد استیو رو برد،واسه ی سازمان کار میکرد و الآن که وسکر مرده،فقط میتونن استیو رو به سازمان نسبت بدن.بنابراین باز این فرضیه قوت پیدا میکنه.به نظر من در انتهای این بازی،کلیر رئیس سازمان (که ممکنه الکس وسکر باشه) رو میکشه و سازمان رو رسما نابود میکنه.اینطوری جایگاه و اهمیت نقش کلیر در داستان سری هم چند برابر میشه.البته اینا همش در حد فرضیه است!
من امیدوارم که اینطور باشه و سازمان که یکی از ابهامات این سریه توی این نسخه بیشتر دیده بشه.و همچنین اهداف و سرانجام اکس وسکر و استیو هم باید مشخص بشه که اونم میتونه به داستان این سری ربط داشته باشه.مسلما موجودات این نسخه Afficted ها به هیچ ویروسی مبتلا نیستن درواقع اونا بر اثر شکنجه زیاد به حالت جنون و دیوانگی در اومدن.حالا چجوریشو هنوز معلوم نیست.این احتمال وجود داره که افراد مرموزی که کلر با اونا سروکار داره هم جزو افراد سازمان باشن.البته در مورد خود انگل که دیگه هرچند به نظر میرسه پروندش بسته شده ولی اخر دمنیشن رو هم نمیشه نادیده گرفت ولی چیزی که احتمالش زیاده در این نسخه ویروس یا انگل جدید معرفی نمیشه.که خیلی خوبه.در کل به جذابیت این نسخه امیداورم.البته کاش سرگذشت استیو و الکس قبل مرگ وسکر هم کالبد شکافی میشد.من در بخش خصوصی با Safety & Peaceبحث کردم و به این نتیجه رسیدم که سری از 4 به بعدش اشتباهات و حفره های داستانی زیادی داشت که نمونش همین عدم استفاده به موقع از پتانسیل داستانی سازمان و سرانجام استیو و الکس بود.حالا اینکه توی این نسخه که بعد از مرگ وسکر اتفاق افتاده فاش شدن این اسرار چه اهمیتی داره رو نمیشه با قطعیت نظر داد مگه اینکه به نحو جالب از پتانسل داستانی اونا استفاده بشه که اونم بستگی به خلاقیت سازنده داره

- - -ویرایش - - -

باز هم می‌گم، نباید اسم سطحی یا ضعیف برای شماره 4 به میون بیاریم. ریشه‌های این شماره در رزیدنت ایول نیست و به همین خاطر قادر به دیدنش نیستیم. ریشه‌های این شماره حتی توی این صنعت نیست! فقط باید بگذاریمش کنار و جدا نگاه کنیم.
خب علی اوردن اسم سطحی به خاطر اینه که گیمرها شماره 4 رو هم درکنار سایر شماره ها قرار میدن و مقایسه میکنن.بعد اینکه منظور شما اینکه اون رو باید بگذاریم کنار و جداگانه بررسی کنیم رو نمیفهمم .اگرچه قبول دارم ریشه های این شماره در سری رزیدنت ایول نیست در هر صورت شخصیتهای بازی جزو شخصیتهای رزیدنت ایول هستن .توی این شماره هم مثل شماره 2 بحث سازمان و ادامه سرگذشت لیان و ایدابعد از فرار از راکون مطرح بوده همچنین توی این نسخه هم مثل سایر نسخه ها مسلما به قول سایر دوستان حملات بیوتروریسمی رخ داده پس بررسی به عناون شماره جداگانه بصورت کامل ممکن نیست

آخرین ویرایش:
خب علی اوردن اسم سطحی به خاطر اینه که گیمرها شماره 4 رو هم درکنار سایر شماره ها قرار میدن و مقایسه میکنن.بعد اینکه منظور شما اینکه اون رو باید بگذاریم کنار و جداگانه بررسی کنیم رو نمیفهمم .اگرچه قبول دارم ریشه های این شماره در سری رزیدنت ایول نیست در هر صورت شخصیتهای بازی جزو شخصیتهای رزیدنت ایول هستن .توی این شماره هم مثل شماره 2 بحث سازمان و ادامه سرگذشت لیان و ایدابعد از فرار از راکون مطرح بوده همچنین توی این نسخه هم مثل سایر نسخه ها مسلما به قول سایر دوستان حملات بیوتروریسمی رخ داده پس بررسی به عناون شماره جداگانه بصورت کامل ممکن نیست

تغییری که این شماره داشت خیلی بزرگ‌تر از این شباهت‌هاست. خب، هشیارانه هم عمل شد و داستان رو قاطی خط اصلی نکرد! حتی اگه در Rev2 پای سازمان در میون باشه.
DMC چطور می‌خواست RE4 بشه؟ اسم دانته لیان بود و چند مضمون مشترک وسط میومد. این‌ها برای تبدیل داستان به یک RE کافی نیست و کپ‌کام به این امر واقفه. درون مایه حرف اول رو می‌زنه.

تغییری که این شماره داشت خیلی بزرگ‌تر از این شباهت‌هاست. خب، هشیارانه هم عمل شد و داستان رو قاطی خط اصلی نکرد! حتی اگه در Rev2 پای سازمان در میون باشه.
DMC چطور می‌خواست RE4 بشه؟ اسم دانته لیان بود و چند مضمون مشترک وسط میومد. این‌ها برای تبدیل داستان به یک RE کافی نیست و کپ‌کام به این امر واقفه. درون مایه حرف اول رو می‌زنه.

زیاد متوجه نشدم حرفتو ولی نظرت درسته:d

- مرضی که افلکتد ها بهش دچار شدن با اون مریض سنتی که شما تصور میکنید کاملا فرق داره و ما با اون شکل سنتی از مریضی (ویروسی) سروکاری نداریم. اونا انسان هستند و زیر شکنجه دیوونه شدن و عقلشونو از دست دادن افلکتد ها کلا یک سیر تحولی دیگه ای رو طی کردن تا به این وضعیت در اومدن.

اینجوری خیلی بهتر و منطقی تره:d
خداییش هر جوری هم باشه ویروس نمیتونه در عرض مدت کوتاه تمام خصلتهای انسان رو عوض کنه و مغزشو داغون کنه

- در مورد CO-OP بعضی از فن ها رابطه ی خوبی با چیزهای ترسناک ندارن و دلشون میخواد همیشه یکی یار کمکی کنارشون داشته باشن بعضی هم دوست دارن تنها باشن و خیلی مصمم هستن که خودشون به تنهایی بازی رو به پیش ببرن سازنده ه های بازی روی این موضوع فکر کردن که چطور میشه بدون اینکه از حس ترس بازی کم بشه شخصیت دیگه ای رو هم در کنار شخصیت اصلی تو بازی داشته باشن اونا به این نتیجه رسیدن که بهترین داره برای رسیدن به این هدف اینه که یک مقداری تقارن ویژگیها و توانایی های شخصیت های بازی رو بهم بزنن .
اگه کلیر تا حدود تهاجمی تره و بیشتر وارد درگیری ها میشه در مقابل مویرا فعالیتش کمتره و به اندازه اون تجربه نداره و بیشتر میترسه ر اینجا ما شاهد گیم پلی ای هستیم که بازتاب این تفاوت ها رو تو شخصیت اونا منعکس میکنه و چون اونا به هم متکی هستند پس عنصر ترس هنوز وجود داره اگر چه کلیر اسلحه های بیشتری داره ولی چون باید هوای مویرا رو هم داشته باشه نمیتونه هر کاری که دلش خواست انجام بده مویرا هم نمیتونه همه چیزو بسپره به دست کلیر وگرنه هر دوشون به درسر میفتن .

همین که شخصیت غلدر و قویتر از کلیر در کنارش قرار نگرفته فوق العادست:d
اینجوری واقعا به نظرم ترس بهت القا میشه مخصوصا وقتی یه ادم ترسو تر کنارت وایستاده باشه

- سازنده بازی میگه یکی از حقایق تاثیر گذاری که در پس پرده ی بازی قرار داره ارائه ی چیزهاییه که ما فکر میکنیم مورد علاقه فن هاست. شما شاهد چهرهای آشنای سری در این بازی نیز خواهید.

و مورد آخر مسئله ی raid mode هست که تو رزیدنت ایول رولیشنز قبلی هم بود و خیلی هم مورد استقبال قرار گرفت این ویژگی تو این نسخه هم وجود داره.
فکر میکنید تو این قسمت بعد سالیان ازگار ربکا رو میارن
بعید نیس/:)

- - -ویرایش - - -

معین جان،حرفات رو کاملا قبول دارم.به نظر من هم تنها دلیل اهمیت 4 به خاطر سازمان بود که ممکنه برای آینده ی سری مهم باشه.ولی حتی از اون هم هنوز استفاده نشده.برای همین هم به نظرم حداقل تا الآن،داستان 4 اهمیت خاصی نداره.مگه اینکه انگلی که ایدا به سازمان داد،توی نسخه های بعدی کاربرد داشته باشه که البته بعید می دونم.به نظر من قراره توی همین رولیشنز 2 به ماجرای سازمان پرداخته بشه و احتمالا پروندش بسته بشه.به این صورت که سازمان برای تست ویروس یا B.O.W های جدیدش تصمیم میگیره از کلیر استفاده کنه (مشابه کاری که وسکر در RE1 انجام داد).چون کلیر هم تجربه ی مبارزه با B.O.W های سازمان رو داشته (در کد ورونیکا) و هم اینکه چون باوجود اینکه برخلاف کریس،جیل،لیون و....آموزش ندیده بوده و به همون اندازه تونسته از پس خودش بربیاد،برای سازمان اهمیت ویژه ای داشته و بهترین گزینه برای تست ویروس یا B.O.W های جدیدشون محسوب میشده.از طرف دیگه احتمالا استیو هم دست سازمانه.چون اون زمانی که وسکر جسد استیو رو برد،واسه ی سازمان کار میکرد و الآن که وسکر مرده،فقط میتونن استیو رو به سازمان نسبت بدن.بنابراین باز این فرضیه قوت پیدا میکنه.به نظر من در انتهای این بازی،کلیر رئیس سازمان (که ممکنه الکس وسکر باشه) رو میکشه و سازمان رو رسما نابود میکنه.اینطوری جایگاه و اهمیت نقش کلیر در داستان سری هم چند برابر میشه.البته اینا همش در حد فرضیه است!

اسماعیل جان،کاملا با حرفات در مورد داستان 4 موافقم.کاملا درست و منطقی بود!

اگه الکس وسکر و سازمان باهم ارتباط داشته باشن باید بگم سازنده ها واقعا دارن عمقی حرکت میکنن که این عالیه
شاید بنظرم اگه پای همون سازمان در میون باشه پای ایدا هم در میونه
----------------------------------------------------------

علی جان حرفاتون رو 100 درصد تایید میکنم
شماره 4 بازیبا اینکه از لحاظ گرافیک،گیم پلی و... عالی بود اما داستان یه اویل نبود و ترجیحا یه سری داستان فرعی و منحصر به فرد خودش روداشت که طرفدارای خاصی رو جذب خودش کرد هم چنین در اینجا بود که اویل سمت و سویی اکشن گرفت
و جالبه با این همه ابهامات درباره کرس،وسکر،جیل و اسپنسر (که داستان با همین ها شروع شد) چطور تونستن یدفعه یه داستان جدید عرضه کنن اول داستان اصلی رو تموم کنن بعد یه داستان جدید بسازن.
هرچند کسایی که با اویل 4 شروع کردن فکر میکنن لیان بهترین و با سابقه ترین شخصیت داستان و داستان اویل 4 اصلیترین و بهترین داستان بوده
خداروشکر که بازیرو با اویل 4 شروع نکردم:d
توی اویل 6 بازم میخواستن با اوردن جیک دوباره یه خط داستان مثه شماره 1 بازی درست کنن ولی موفق نشد.

مثل اینکه دلمون باید به این نسخه اخیر یعنی Revelations 2خوش باشه
این بار دیگه نه ازدحام کاراکتر رو مثل شماره اول داریم نه وجود B.o.W های رنگارنگ که توی نسخه اول بودن
ایده جدید هم وجود Affictedهست که در نوع خودش عالیه . دارن روش کار میکنن

هیتر های میکامی باید صبر کنند و ببینید این بازی شیطان درونش چه سر صدایی به پا میکنه. منم زیاد از داستان RE4 خوشم نیومد ولی میکامی کارش درسته و من عاشق ایده های بکرشم چون تم این بازی به رزیدنت ایول 4 بتا هم میخوره بعضی از ایده های اون بازی توی این استفاده شده!

آخرین ویرایش:
نرو توربو (اسم آسونتر نبود؟ :d ) کاملا با حرفات موافقم.من همیشه به تو به چشم یک فن منطقی و اصولی نگاه میکنم!مخصوصا اینکه گفتی خوبه که یک پارتنر قلدر در کنار کلیر نیست.این چیزیه که من همیشه گفتم.ربکا و بیلی رو هم حدس میزنم توی رولیشنز 3 باشند.من فکر میکنم منظورشون استیو بوده.چون به داستانش هم ربط داره.دست سازمان هم که هست.کپکام توی سه نسخه ی اخیر (رولیشنز 1،دمنیشن و RE6) داستان ها رو به هدر داد و سری از لحاظ داستانی کلی عقب افتاد.فکر کنم حالا میخواد جبران کنه.به نظر من داستان رولیشنز 2 از کل این سه نسخه مهمتره!

از حمید عزیز هم بابت اخبار جدیدش در مورد رولیشنز 2 متشکرم.من اینقدر که منتظر این بازی هستم،اصلا منتظر شیطان درون نیستم.چون کلا زیاد اهل بازی نیستم و این داستان رزیدنت اویله که برام اهمیت داره.حتی اگه با مزخرف ترین بازی نسل روبرو بشم! (که مطمئنا نمیشم.) گرچه به نظر من،سبک و محیط هر دو بازی شبیه سایلنت هیل شده!

آخرین ویرایش:
علی جان با این پستت شدیدا حال کردم
به خصوص با مطالب مرتبط با 4!
یک سری تیکه های زیرپوستی هم تو مطالب برخی ها میبینم! عشقشون میکامی!:d

در هر صورت جدای از این حرف ها داستان رزیدنت اویل 4 فوق العاده قوی و غنی هست! من کلی مطلب از این جان تاکئوچی احمق تهیه کننده رزیدنت اویل 5 دارم اما فعلا حال و حوصله ندارم به خاطر اویل ویتین. در رابطه با داستان 4 هم خود میکامی نوشته! نویسنده و کارگردان خود میکامی هست!نمیدونم بعضی ها کجاها را مطالعه میکنند.

کلی حرف هست که من باهاش مخالفم منتهی اصلا حوصلشو ندارم تا بعد! ان رفیقمون اسماعیل هم یک سری به خودش بزنه بد نیست!

آره علی،این پستت واقعا عالی بود.مخصوصا در مورد داستان 5 بی نهایت منطقی و ظریف نوشته بودی.مسلما 5 غنی ترین و پیچیده ترین داستان سری رو داره.پیچیدگی و ظرافت داستان 5،از کل سری بیشتر بود.همونطور که گفتی 5 اومد داستان اصلی سری رو به زیباترین شکل ممکن تمام کرد.در ضمن،این حرفت رو کاملا قبول دارم که سری کلا سه تا داستان اصلی داره:رزیدنت اویل 1 که آغازگر بود،کد ورونیکا که ادامه دهنده بود و رزیدنت اویل 5 که پایان دهنده بود.نسخه های 2 و 3 و زیرو داستانهای مکمل (ولی بسیار مهم و ضروری) و نسخه های 4 و 6 هم داستانهای کاملا فرعی و جدید بودند که هیچ ارتباطی با خط اصلی داستان نداشتند و حذفشون هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.منم همیشه اینو گفتم.خوشحالم که تو هم مثل من فکر میکنی!

در هر صورت جدای از این حرف ها داستان رزیدنت اویل 4 فوق العاده قوی و غنی هست! من کلی مطلب از این جان تاکئوچی احمق تهیه کننده رزیدنت اویل 5 دارم اما فعلا حال و حوصله ندارم به خاطر اویل ویتین. در رابطه با داستان 4 هم خود میکامی نوشته! نویسنده و کارگردان خود میکامی هست!نمیدونم بعضی ها کجاها را مطالعه میکنند.
توضیحات دوستان sog-erros و esmael و leon-c رو در مورد داستان 4 خوندم یکی ازین دوستان در مورد مقاسیه 4با 6 نوشته بود که داستان 4 سر پیدا کردن کردن اشلی بوده در نتیجه سطحیه و داستان 6 شامل چهار تا زیر داستان که به نحو احسن بهم مرتبط اند.باید دید اصلا بحث قویتر بودن لزوما به گسترده و پیچیده بودن نیست.دلیلی نمیشه چون شماره 6 شامل داستان پیچیده و داستان چندین کاراکتر و ارتباط اونا بوده از سطح بهتری نسبت به 4 بالاتر باشه در حالیکه 4 تنها نجات اشلی بوده که یه کاراکتر یه بار مصرف بوده.به نظر من هسته داستانی 4 اصلا نجات اشلی نبوده داستان رو شخصیت لیان روایت میکنه و شخصیتهای ایدا و کرازر و سدلر و وسکر هم حوادث ساز بوده ان.هدف بوجود اوردن ویورس جدید که البته اینبار در قالب انگل که خب متاسفانه به خاطر مشکلاتی ازش تو نسخه های بعدی بطور موثر استفاده نشد و معلوم نیست بعدا چه داستانی داره(چون به نظر میاد این انگل ریشه کن نشده) .فقط مشکل بزرگ سر عوض شدن مضمون داستان بوده که شخصیت منفی این بار با لباس راهبی هماورد اصلی قهرمان بوده.که این باعث شده خیلی ازدوستان تم داستان رو متفاوت با سری قبلی و بعدی بدونن..
داستان شماره 6 در عین گسترده بودن فاجعه بود.داستان رزیدنت ایول 1 نسبتا ساده بود اما ریشه اصلی اکثر سریها بخصوص کد ورونیکا و 5 بود .حال داستان ساده 1 قویتره یا داستان گسترده 6؟پس گستدگی به معنای قوی و مهم بودن نمیشه مگر اینکه ازش بشه بخوبی استفاده کرد که با توجه به اتفاقات مسخره ای مانند کلون ایدا که سیمنز به خاطر عشقی که به ایدا داشته این بلا رو سر کارلا بیاره و ماهیت ویورس سی که مورد پسند گیمرها واقع نشد چنین استفاده ای محاله.حد اقل اگه تو شماره های4 و 2 داستان گسترش پیدا کرد و موضوعاتی مانند سازمان و شخصیتهای مرموزی مانند ایدا و هانک هم در کنار وسکر به فرانچایز رزیدنت ایول اضاف شدن پتانسیل بسیار بالاتری دارن و همین سازمان مخفی میتونه یکی از انگیزه ای ساخت نسخه های اینده باشه حالا نسخه 7 یا همین نسخه رولیشنز 2
پس من شخصا داستان 4 رو با وجود انحرافی که توی مسیر داستان بوجود اورد رو بازم از داستان 6 خیلی بهتر میدونم.
اما باز یکی از حرفا برای من جالب بود اینکه بگیم روابط و شخصیت ایدا توی نسخه 4 در مقایسه با نسخه 2و 6 و دمنیشن ضعیف کار شده نه تنها این طور نیست بلکه بر عکس شخصیت ایدا توی نسخه 4 به نحو احسن شکل داده شده بود.این که ایدا و لیان توی 4 نیشاشون زیاد باز نمیشد و همش از هم فراری بودن رابطشون جالب نبود؟ ضمن باید قبول کرد که سناریو ایدا توی نسخه 4 تا حد متوسط از اون فرقه مذهبی مسخره فاصله گرفته و خواسته کمی به ریشه داستان پایبند باشه .
نیما من باهات موافقم حذف داستان6 مشکلی ایجاد نمیکنه ولی در مورد 4 این حرف کاملا درست نیست

آخرین ویرایش:
خب مصاحبه ای با جان تاکئوچی

DICE 2009: Capcom's Jun Takeuchi Speaks On 'Resident Evil 5,' 'Monster Hunter,' And Making Fun Of Cliffy B - G4tv.com

در رابطه با رزیدنت اویل 4 و داستان 5 ازش سوال شده که پاسخ میده
G4: That’s actually a good transition. Cliff has said numerous times that Gears of War was inspired by Resident Evil 4. How does that compliment make you feel?
Takeuchi: As a representative of Capcom, it’s definitely an honor to hear things like that -- to hear that the work we’re putting out there is resulting in the creation of other great games like that. When Shinji Mikami was creating Resident Evil 4, there was this word-of-mouth internally within the company that they were making this amazing game and it was going to be so great. So that game has been an influence on us at Capcom, as well as on the other developers. It has influenced so many people in Japan, America and everywhere else, so I think that’s certainly one thing that’s true anywhere in the world.

G4: Next, I’m going to ask some questions from our readers. The first question is from SkinnyJR, "Resident Evil 4 obviously set a new standard for the franchise and Resident Evil 5 seems
like it will be met with critical acclaim. Can owners of the Xbox 360 or PlayStation 3 expect to see anything that will bridge the gap between storylines?"

Takeuchi: Actually, the story of Resident Evil 5 is not very strongly linked to the one in Resident Evil 4. In fact, I think if you look at it, Resident Evil 4 itself took a little bit of a step away from the story of the Resident Evil series and went down its own path a little bit. So you obviously see the influence of the events of Resident Evil 4 in Resident Evil 5. You see for example, Leon’s report is mentioned about the events that occurred in that game. I think rather than something linking, or bridging the gap between Resident Evil 4 and Resident Evil 5, I think somewhere in the future you’ll see more of those storylines converge a little bit.

معنی که کاملا واضح هست!از هیچ واژ ه ای استفاده نمیکنه! میگه داستان تا حدی از ان چیزی که تو سری رزیدنت بود فاصله گرفت اما به روشنی تاثیر اتفاقات 4 تو 5 دیده میشه

داستان رزیدنت 4 فضای کلی داستان سری را بعد از سری کلاسیک عوض کرد و این را میشه از از شرکت ترایسل ، شخصیت های حدید نظیر اکزلا و اوروبورس و.. دید! امدن عانصر جدید از 4 شروع شد
میدونی چیه؟!
میکامی گفته بود من داستان بازی را با مطالعه فراوان نوشتم و به نظر قصد ادامه دادنش را هم داشته! هر چند ادامه پیدا کرد! اما نه ان طور که باید
علتش ه این هست که داستان و قسمت های بعدی را خودش نساخته و کپکام ساخته
اخه کپکام را چه به داستان نویسی! شرکتی که گند زد به داستان دویل و... بگذریم
یک داستان خوب چه ویژگیهایی باید داشته باشه تا ما به ان یک داستان قوی بگیم؟

1- شروع
2- روایت
3- پایان
4- روابط بین شخصیت ها ( در عالم بازی بهش تعادل مابین گیم پلی و داستان گفته میشه)

چرا داستان 5 ضعیف ( نسبت به عناوین ماقبل) هست؟

1-متاسفانه داستان 5 بدترین ضربه را به سری میزنه. هیچ دستاوردی نداره ، چیز جدیدی مطرح نمیکنه و هر چی هم داره از قسمت قبل (حداقل به لحاظ ایده) داره! و از همه بدتر ان ذات ادامه دار بودن داستان و به اصلاح cliff hanger را از سری گرفت! البته من نمیگم چون وسکر مرده پس داستان تمومه نه! خیلی بهتر میشد از ایده های 4 استفاده کرد که انتظاری هم از کپکام نمیره
2-هدف خاصی نداره! بازی به طرز احمقانه ای روایت میشه و هدف کرکتر یک هدف کاملا شخصی و به دور از ان ذات پرتنش سری رزیدنت هست! منتقد ign گفته بود چطور ریکاردو یک دفعه بدون هیچ دلیلی تبدیل به یک موجود ابزی میشه! مثلا شخصیت مهمی بوده!
بازی به طرز عجیبی تا چپتر 13 حول حوش پیدا شدن جیل میچرخه و مدام جیل جیل کجاست! و ناگهان میرویم سمت وسکر! نه خبری از پیدایش اوروبورس نه ترایسل نه اینکه اکزلا کیه و.. متاسفانه همه چیز رفته تو پروفایل و کارگردان به قدری ناشیانه کار کرده حتی زحمت به خودش نداده حداقل ند تا کات سین درست کنه!
4 حتی تو دیالوگ هاش هم میشد فهمید هدف سدلر و این فرقه چیه! بازی با یک نظم خاصی شروع میشه ، به قول منتقد گیم اسپات کوین ون ارد فوق العاده پیچیده و غیر قابل پیش بینی و از همه مهتر تعادل مابین گیم پلی و داستان را حفظ کرده! چیزی که 5 فاقد ان هست! تو 4 تک تک شخصیت ها با دلیل تو داستان هستند! تو 5 نه! فقط برای بالا بردن زمان بازی
4- و اما شاهکار بازی! پایان شتاب زده و احمقانه بازی!
5 -رزیدنت 5 ارتباطی با گذاشته جز تکرار شخصیت ها داره؟
خیر!
چرا؟ حقیقت امر این هست که داستان امبرلا و شخصیت های معروفش تقریا تو 3 تموم میشه!

پس دوستان میکند اسپنسر و جیل و ان دو اتفاق مهم؟
دوستان اشتباه میکنند! ان دو تا اتفاق تو سال 2006 میفته و تو 5 یک اشاره ای بهش میشه!کپکام با دادن یک dlc به اسم lost in nightmare تیر خلاص را به داستان 5 میزنه! به جز مرگ وسکر دستاوردی تو این داستان نمیبینم!

ببینید من تکلیفم تقریبا با نیما ردفیلد مشخص شد. میگه من اهل بازی نیستم. واسه من که نزدیک به 300 تا بازی انجام دادم میدونم داستان خوب و بد چیه! من فقط نزدیک به یک ماه با اقای یاشار ذوالفقاریان از نویسندگان مجله بازی رایانه بحث میکردیم و به خیلی راحت به نتیجه رسیدیم

من به هیچ وجه به سبک شماها به داستان نگاه نمیکنم!خیلی دوست داشتم ان داستان 3.5 را بازی میکردید!
رزیدنت اویل 4 داستان قدرتمندی داره!از هر کی خواستید من نقد داستانشو میارم!سر بزنگاه نوشته شد اما کپکام بی عرضه باز هم بی عرضگی خود را نشان داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or