بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام. من با یه خبر خوب اومدم.

اول عکس های جدید از رزیدنت اویل رولیشنز

یه نکته جالب تو بازی رولیشنز دشمنان نامرئی هستند که فقط توسط اسکنر مخصوصی که تو بازی هست دیده میشن. که عکسشم تو تصویر 4 رمی میتونید ببینید.

و دوم یه خبر خوشحال کننده بعد از تایید شدن رزیدنت اویل 6 توسط یکی از صداپیشگانش اقای Joe Cappelletti حالا یکی دیگه از صدا پیشگان زن به نام وندی ماک تایید کرده که رزیدنت اویل 6 به عنوان یکی از پروژه هایی هست که به تازگی به عهده گرفته و صدای یک زامبی روستایی چینی رو در بازی به عهده داره. پس حداقل میدونیم تو رزیدنت اویل 6 زامبی وجود داره. :x

http://www.linkedin.com/pub/wendy-mok/23/b10/65a

متاسفم احد خان که با اومدنم باز ناراحتت کردم اما من فقط به خاطر اصرار بعضی دوستای خوبم تو این تاپیک اومدم.

آخرین ویرایش:

یه نکته جالب تو بازی رولیشنز دشمنان نامرئی هستند که فقط توسط اسکنر مخصوصی که تو بازی هست دیده میشن. که عکسشم تو تصویر 4 رمی میتونید ببینید.

و دوم یه خبر خوشحال کننده بعد از تایید شدن رزیدنت اویل 6 توسط یکی از صداپیشگانش اقای Joe Cappelletti حالا یکی دیگه از صدا پیشگان زن به نام وندی ماک تایید کرده که رزیدنت اویل 6 به عنوان یکی از پروژه هایی هست که به تازگی به عهده گرفته و صدای یک زامبی روستایی چینی رو در بازی به عهده داره. پس حداقل میدونیم تو رزیدنت اویل 6 زامبی وجود داره. :x

متاسفم احد خان که با اومدنم باز ناراحتت کردم اما من فقط به خاطر اصرار بعضی دوستای خوبم تو این تاپیک اومدم.
بزن دست و سوت رو به افتخار حمید خان.... :-":-":-"=d>=d>=d>
رفیق خیلی حال دادی اومدی.... دمت گرم...
بچه ها من به حمید نادخل مدیونم....
50 امتیاز + حمید....

---------- نوشته در 08:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 AM ارسال شده بود ----------

به به :دی مثل اینکه دوستان شناخت خوبی از بازیگران ایرانی دارند :دی بابا جمع کنید بساتتون رو :دی
فعلا رو این خبر جدید بحث کنیم. این یارو صداگذاره اومده RE6 رو جزو کارهاش نوشته. به نظرتون چقدر از بازی پیشرفت کرده؟ :دی
من که فکر می کنم تقریباً 70% از ساخت بازی تموم شده....
چون من که دموهای God of War رو می دیدم... معلوم بود که ساخت بازی تقریبا به مراحل پایانیش نزدیک شده که دارن صداگذاری می کنن. به قول افشین... معلومه داستان، طراحی مراحل، کات سین ها و خیلی چیزای دیگه تموم شده که می خوان صداگذاری کنند.

---------- نوشته در 08:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 AM ارسال شده بود ----------

حمید گودرزی در نقش لیون اسکات کندی:

http://www.persianv.com/photo/albums/hamid-godarzi1/normal_3.jpg
یعنی الان تا خود مشهد نیومدم دنبالت نیما جان اینو عوض می کنیا....
)x
ولی بقیش با حال بود... >:d<

بزن دست و سوت رو به افتخار حمید خان.... :-":-":-"=d>=d>=d>
رفیق خیلی حال دادی اومدی.... دمت گرم...
بچه ها من به حمید نادخل مدیونم....
50 امتیاز + حمید....

مرسی لیان جان. گفتم که غیبتم کبری نیست :d راستی Derek Lui هم به جمع دوستان اضافه شد. تا خبر ها در مورد رزیدنت اویل 6 داغ تر و داغ تر بشه. ;)

http://ewpacts.org/profileview.php?id=653

• Like
Reactions: Leon.Fox
و صدای یک زامبی روستایی چینی رو در بازی به عهده داره. پس حداقل میدونیم تو رزیدنت اویل 6 زامبی وجود داره. :x

سلام
قضیه کاملاً سادست! ارتباطی بین زامبی چینی با ایدا وانگ نمیتونید پیدا کنید ;)
یه حسی بهم میگه؛ این دفعه دیگه واقعاً:
Leon Versus Aida Wong
skull.gif

اگه بشه چــــــــــــی میــــــــــــشه!!!!!!!!!! >:)

سلام
Leon Versus Aida Wong
skull.gif

سلام. اگه نتونم ارتباط پیدا کنم که باید برم بمیرم.:))

عجب بازی توپی، وای خدای من چه خواهد کرد این بازی، شاهکاره، بهترین بازی این نسل خواهد بود، فقط از نکات منفی این بازی اسم بازی هست که کلا ربطی به بازی نداره.

یکی دیگه از صدا پیشگان زن به نام وندی ماک تایید کرده که رزیدنت اویل 6 به عنوان یکی از پروژه هایی هست که به تازگی به عهده گرفته و صدای یک زامبی روستایی چینی رو در بازی به عهده داره.

ایشون چه کار سختی رو عهده دار شدن!

به افتخار حمید!!!
خب حالا تاپیک جون میگیره دوباره...
اقا این RE6 هم که قراره تو روستا باشه دوباره!!! چه خبره؟ همش روستا روستا؟ فکر میکنین شخصیت اصلیش کی باشه؟
یه سوال دیگه:
این پسر دایی من خودشو ترکوند و گفت بیام ازتون یه سوال راجع به RE:CODE VERONICA بپرسم.
گفت توی عمارت اشفوردم و یه جایی هست که دوتا اتاق هست که میگه فکر کنم مال اکسیا و الفرد باشه.بعدش میگه دوتا حشره هستن یکیش قرمزه و یکیش ابی. حشره ابی کجاست؟

عجب بازی توپی، وای خدای من چه خواهد کرد این بازی، شاهکاره، بهترین بازی این نسل خواهد بود، فقط از نکات منفی این بازی اسم بازی هست که کلا ربطی به بازی نداره.
من قسم خوردم تا بازی ریبوت نشه دیگه اویل بازی نکنم
5.gif
10.gif
4.gif

اولا سلام به همه دوستان عزیز خودم.
ثانیا حمید جان خیلی خوش اومدی.
ثالثا آقا این امتحان های میان ترم کمر ما رو شکست ولی بلاخره تقریبا تموم شد.

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام
Leon Versus Aida Wong
skull.gif

یعنی میخوای بگی لیون و ایدا کاراکترای اصلی این بازین؟

یعنی میخوای بگی لیون و ایدا کاراکترای اصلی این بازین؟
شک نکن!!!! تیکه هایه پازل رو بزار کنار هم:
چین => ایداوانگ => سازمان => لیان اسکات کندی و شاید کلیر ردفیلد
فقط نگران گیم پلی هستم! :-s:(
داستان وسکر هم که تموم شد!!!
در نتیجه رزیدنت اویل 7ی تو کار نخواهد بود و بازی ریبوت میشه...

اگه قشنگ نبود که ما بسیج نمیشدیم بریم بخریمش>:d< بعدا معلوم میشه که چرا اسم بازی رولیشنز هست. حتما یه زبط داره. از نکات منفی بازی به نظر من شکل ایتم ها تو اینوینتوری هست که مثل نقاشی میمونه.

یکی دیگه از صدا پیشگان زن به نام وندی ماک تایید کرده که رزیدنت اویل 6 به عنوان یکی از پروژه هایی هست که به تازگی به عهده گرفته و صدای یک زامبی روستایی چینی رو در بازی به عهده داره.

ایشون چه کار سختی رو عهده دار شدن!

خیلیم اسون نیست.

به افتخار حمید!!!
اقا این RE6 هم که قراره تو روستا باشه دوباره!!! چه خبره؟ همش روستا روستا؟ فکر میکنین شخصیت اصلیش کی باشه؟
یه سوال دیگه:
این پسر دایی من خودشو ترکوند و گفت بیام ازتون یه سوال راجع به RE:CODE VERONICA بپرسم.
گفت توی عمارت اشفوردم و یه جایی هست که دوتا اتاق هست که میگه فکر کنم مال اکسیا و الفرد باشه.بعدش میگه دوتا حشره هستن یکیش قرمزه و یکیش ابی. حشره ابی کجاست؟

مرسی محمد جان. شخصیت اصلی احتمالا لیان و کلر باشن . فقط خدا کنه ایدا نباشه اصلا دوست ندارم با ایدا بازی کنم.

اولا سلام به همه دوستان عزیز خودم.
ثانیا حمید جان خیلی خوش اومدی.
ثالثا آقا این امتحان های میان ترم کمر ما رو شکست ولی بلاخره تقریبا تموم شد.

سلام. مرسی مجید جان میگم این رولیشنز داره هی بهتر میشه نظر تو چیه ؟

آخرین ویرایش:
به افتخار حمید!!!
یه سوال دیگه:

یعنی یه نفر نبود جواب تورو بده؟!!!/:)اویل بازای مارو!:|
شما وقتی با کلر میری شمشیرو میکنی تو شیکم اون زامبیه،بهت نت پیانو میده.برمیگردی تو عمارت،نت رو میذاری تو پیانویی که توی کافه ی عمارته.بعد اتوماتیک آهنگ میزنه.دریکی از اون دستگاه های بازی باز میشه.حشره ی آبی اون تو هستش.

یعنی یه نفر نبود جواب تورو بده؟!!!/:)اویل بازای مارو!:|
شما وقتی با کلر میری شمشیرو میکنی تو شیکم اون زامبیه،بهت نت پیانو میده.برمیگردی تو عمارت،نت رو میذاری تو پیانویی که توی کافه ی عمارته.بعد اتوماتیک آهنگ میزنه.دریکی از اون دستگاه های بازی باز میشه.حشره ی آبی اون تو هستش.
به به!!! جمعمون جمع بود.... یکیمون کم بود!!! سلام عمو.
چه میشه کرد عمو کریس؟ هیچکس منو دوست نداره.... همه منو به چشم زامبی میبینن!!!
خیلی ممنون بابت راهنمایی!!!
خب برگردیم سر همون بحث RE6.
خبری نشده تو سایت کپکام؟
در ضمن اگر تو چین باشه،ایدا هست و پشت بندش لیان میپره وسط!!! اگر این لیان دوباره سرو کلش پیدا بشه، من که طرف این بازی نمیرم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or