اطلاعات جدید از The Last Guardian !

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

thelastguardian.jpg

اطلاعاتی از شماره آتی مجله ی Playstation: The Official Magazine در مورد بازی The Last Guardian به دست اومده که اون ها رو با هم مرور میکنیم:

بازی سومین کار Team Ico خواهد بود، مرکزیت و موضوع اصلی در بازی درباره ی باز کردن و گسترش دادن رابطه ی بین یک پسر و موجود افسانه ای و بزرگ اونه، (ما قبلا هم از این موضوع مطلع بودیم) این موجود در ورژن ژاپنی بازی به اسم Trico خوانده میشه. در ابتدای کار موجود نسبت به بچه نا اشنا و دشمن خواهد بود، ولی وقتی بچه به این موجود میرسه، تمیزش میکنه، باهاش بازی میکنه و بهش غذا میده این رابطه و دوستی بزرگ میشه و افزایش پیدا میکنه !!

همین طور پسر بچه از این موجود برای حل کردن platforming puzzle ها استفاده میکنه، ولی این موجود زندست و طبیعی رفتار میکنه، همون طور که اگه یک حیوان واقعی بود شما رو ترغیب میکنه و نیاز داره که باهاش با حوصله و راهنمایی رفتار کنید و نه با زور و فشار اوردن !!

هر طور که شده مجله رو از دکه ی روزنامه فروشی ها به خاطر اطلاعات بیشتر مربوط به The Last Guardian بگیرید !! بازی از یک موتور فیزیکی استفاده میکنه چیزی که برای اولین بار برای Team Ico داره رخ میده، لذا تعجب نکنید اگه با یک گرافیک وحشتناک قوی در بازی رو به رو شدید چون اون گرافیک واقعا رندر شده و واقعیه. و با توجه به همین مجله حتی همین جزئیاتی که شما در عکس ها میبینید هم به طور منحصر به فرد در باد موج خواهند زد -در بازی خواهند بود- !!
Team Ico هرگز مایوسمون نکرده و با توجه به جزئیات، The Last Guardian بار دیگر مطلبی در کتاب موضوع های تاریخی خواهد بود !!

منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
ممنون کوروش جون!

یه چیز هم من اضافه کنم. مثا کارهای قبلی فامیتو ادا اینبار هم این بازی فاقد ضربات پیچیده هست و کل قابلیت های شخصیت بازی محدود به پرتاب کردن بشکه هستش!!:biggrin1:

من ICO رو بازی نکردم ولی SOC برا من یه بازی فراموش نشدنی بود (فک کنم برا هر کی بازی کرد همینطور بود)
با دیدن تریلر TLG واقعا دارم به عظمت و بزرگی Team ICO پی میبرم ! یه جورایی مثل رابطه پسره تو Fable 2 با سگش (یه جورایی ) ولی واقعا عظیم تر و باشکوه تر.
یکی دیگه از دلایل خرید بلک دراگون (البته بازی های Exlu سونی هرکدوم خودشون یه دلیل برا خرید PS3 هستن :d)

من هم ICO رو بازی کردم هم SoC ( اولی رو دوم بازی کردم !! :biggrin1: ) جفتشون شاهکار بودن ! واقعآً گرافیک داستان و گیم پلی مخصوص خودشون رو داشتن ! و بازی جدیدشون هم همینطور به نظر میاد !! واقعآً زیبا کار کردند رو این بازی ! هم ایدش جالبه و هم گرافیک و ... !

شاهکارهای تیم ایکو هر چی ازشون بگیم کمه.منم اول ایکو بعد شادو آف کلوسوس رو بازی کردم چون داستان به این شکل بود که باید اول شادو و بعد ایکو رو بازی کنی.یعنی بهتره اینجوری بازی کنی
فقط اینو می گم که داستان های افسانه ای بازی های تیم ایکو فوق العاده است حالا درست نمی دونم که ابتکاری هست یا از داستان های قدیمی شرقیه ولی من که با هر دوتای این بازی ها لذت بی حد و حصری بردم.
فقط اولش مونده بودم یه بازیی مثل ایکو که بدون موسیقی متنه و سکوتی که فقط با صدای محیط مثل زوزه باد شکسته میشه چطور میتونه منو جذب کنه وحتی دیالگ کل بازی به یه صفحه خلاصه می شد که با تموم کردن بازی هنوزم که هنوزه تک تک صحنه های بازی توی ذهنم هست و اون احساسات زیر پوستی که تیم ایکو به بازیکن تزریق می کنه و اون دوربین فوق العاده زیبا و سینمایی بازی که نمی زاره حتی یه نمای زیبا از طراحی هنری فوق العاده مراحل از دسستون بره.گیم پلی پلت فرمر بازی با اینکه پازل های سختی نداشت ولی حقیقتا شیرین و لذت بخش بود.در کل بالانس عجیبی بین عناصر مختلف بازی بود که شاید نشه درست عظمت بازی رو توصیف کرد.
شادو آف کلوسوس هم که نیاز به معرفی نداره.
این بازی هم مطمئنا یه شاهکار دیگه از این تیم حرفه ای هست که حدس می زنم ارتباط با 2 بازی قبل از نظر داستانی داره.

آخرین ویرایش:
ICO و SotC دو تا بازی مستقل هستن و بههیچ وجه به هم مرتبط نیستند. حالا نمیدونم شما چه جوری به این نتیجه رسیدی که واسه فهمیدن داستان ICO اول باید SotC رو بازی کرد!:confused:

به هیچ وجه به هم مرتبط نیستند؟ دیگه همه میدونن Shadow of the Colossus به عنوان prequel برای ICO محسوب میشه...

ارتباط زیادی هم بینشون هست از جمله: خود Ico از نسل و نواندگان Wander ـه، هر دو بازی تو یک دنیا اتفاق میوفته، سایه هایی هم تو ICO به Yorda حمله میکنن با اون سایه های SotC در ارتباط هستند...

خود Ico از نسل و نواندگان Wander ـه،

اعتراف میکنم این یک مورد رو نمیدونستم!!:biggrin1:

سایه هایی هم تو ICO به Yorda حمله میکنن با اون سایه های SotC در ارتباط هستند...

اینجوری که تو میگی پس یعنی هم ICO و هم SotC باید با بازی Enemy Zero هم در ارتباط باشن، چون ان سایه ها از بازی EZ امدن!:biggrin1:

اینجوری که تو میگی پس یعنی هم ICO و هم SotC باید با بازی Enemy Zero هم در ارتباط باشن، چون ان سایه ها از بازی EZ امدن!
شاخهای روی سر ایکو یه جورایی تابلوه و من حتی قبل از اینکه این مسئله که داستانها بهم مرتبط هست رو بدونم وقتی باکس شات ایکو رو دیدم کمی شک کردم که شاید این بازی ربطی به شادو آف کلاسوس داره که زیاد جدی نگرفتم بعد که فهمیدم به هر زوری بود بازی رو گرفتم و فکر کنم یه ماه پیش بود که تمومش کردم.
ولی این داستان هایی که بازی های تیم ایکو دارن فوق العاده باز و قابل گسترش هستن و نقطه کور و مبهم زیاد دارن.حالا نمی دونم از قصد این گروه این سبک داستان پردازی رو توی بازی اجرا می کنن که داستانشون رو بوسیله پریکوال و سیکوال ها کامل کنن و بتونن شماره های دنباله دار بسازن یا اینکه این مدل رو بهش علاقه دارن و دوست دارن گیمرا خودشون بخشی از داستان رو توی ذهنشون برای خودشون بسازن و تداعی کنن چون واندر و سرگذشت زنش هیچ موقع توی بازی گفته نشد و اینکه زنش چطور کشته شده و بعد سرنوشت زنش بعد از دوباره زنده شدنش و اگرو اسب واندر چی میشه و اصلا اون سایه ها دقیقا چی هستن

آخرین ویرایش:
اینارو خود Ueda تایید کرده چیزی نیست که من از خودم بگم...
کیوان بابا شوخی کردم! EZ اصلا چه ربطی به ICO داره!:biggrin1: البته چون طراح دشمنان تو EZ خود ادا بوده، بعدا تو کارهای بعدیش از انها خیلی الهام گرفته. واسه همین کلا ICO از لحاظ اتمسفر و جو به D و EZ خیلی شبیه...

شاخهای روی سر ایکو یه جورایی تابلوه و من حتی قبل از اینکه این مسئله که داستانها بهم مرتبط هست رو بدونم وقتی باکس شات ایکو رو دیدم کمی شک کردم که شاید این بازی ربطی به شادو آف کلاسوس داره که زیاد جدی نگرفتم بعد که فهمیدم به هر زوری بود بازی رو گرفتم و فکر کنم یه ماه پیش بود که تمومش کردم.
ولی این داستان هایی که بازی های تیم ایکو دارن فوق العاده باز و قابل گسترش هستن و نقطه کور و مبهم زیاد دارن.حالا نمی دونم از قصد این گروه این سبک داستان پردازی رو توی بازی اجرا می کنن که داستانشون رو بوسیله پریکوال و سیکوال ها کامل کنن و بتونن شماره های دنباله دار بسازن یا اینکه این مدل رو بهش علاقه دارن و دوست دارن گیمرا خودشون بخشی از داستان رو توی ذهنشون برای خودشون بسازن و تداعی کنن چون واندر و سرگذشت زنش هیچ موقع توی بازی گفته نشد و اینکه زنش چطور کشته شده و بعد سرنوشت زنش بعد از دوباره زنده شدنش و اگرو اسب واندر چی میشه و اصلا اون سایه ها دقیقا چی هستن

ایول. داستانهای Team ICO خیلی خداست. میگم با این تفاسیر چند درصد احتمال میدید داستان TLG هم به ICO و SotC مربوط باشه؟

ایول. داستانهای Team ICO خیلی خداست. میگم با این تفاسیر چند درصد احتمال میدید داستان TLG هم به ICO و SotC مربوط باشه؟
به نظر من که احتمالش هست چون محیط های بازی خیلی شبیه دو بازی دیگه هست و حتی سبک بازی هم تغییری نکرده و همون پلتفرمر با چاشنی اکشن باقی مونده وکلا حال و هوای بازی خیلی نزدیک به 2 بازی قبل هست و همون جور که گفتم داستان 2 بازی قبل خیلی سوال های بدون پاسخ داره ولی این فقط در حد یه حدس هست و ممکنه داستانی کاملا جداگانه داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or