veryhigh کاربر سایت Jul 31, 2009 #1 هی قصدمون از زدن این تاپیک چی بود به کجا کشیده شد پ.ن: ویرایش بعد از 4-3 سال چه حالی میده :d آخرین ویرایش: Mar 10, 2013
sm4 کاربر سایت Jul 31, 2009 #2 نوشته شده توسط veryhigh: خودم فکر میکنم کسایی که بازی ps3 رو میخرن و اگه بد باشه خیلی پشیمون میشن بیشتر... من club رو خریدم (من نخریدم گفتم یکی بره تهران هر بازی مد نظرش خوب بود بخره) نزدیک بود بشکنم که نشد نشد
نوشته شده توسط veryhigh: خودم فکر میکنم کسایی که بازی ps3 رو میخرن و اگه بد باشه خیلی پشیمون میشن بیشتر... من club رو خریدم (من نخریدم گفتم یکی بره تهران هر بازی مد نظرش خوب بود بخره) نزدیک بود بشکنم که نشد نشد
Xavi کاربر سایت Jul 31, 2009 #4 نوشته شده توسط ar22: از خریدن wheelman. بیشتر... اخ این weelmanاو خوب اومدی
shadmehr_m کاربر سایت Jul 31, 2009 #5 والا خیلی بازی بوده جدیدا به شدت از خریدن اینا پشیمون شدم: Far cry 2 = علی : هدف بی مزه بازی...زفتن با اون کنترل بیخود ماشین تو جنگلای آفریقا! Empire Total War : میدونم شاید شاخ در بیارید یان بازی در سبک خودش ترکونده ولی من اصلن باهاش حال نکردم هیجان نداره اصلن! بیشتر حوصله میخواد.. Fallout 3 علت: برعکس Oblivion خط اصلی داستانش اصلن کشش نداره... Paradise city: علت: خودشون عمرن نمیدونن چقدر رفتن از اینو شهر به اونور شهر برای رسیدن به مسابقه خسته کنندست!
والا خیلی بازی بوده جدیدا به شدت از خریدن اینا پشیمون شدم: Far cry 2 = علی : هدف بی مزه بازی...زفتن با اون کنترل بیخود ماشین تو جنگلای آفریقا! Empire Total War : میدونم شاید شاخ در بیارید یان بازی در سبک خودش ترکونده ولی من اصلن باهاش حال نکردم هیجان نداره اصلن! بیشتر حوصله میخواد.. Fallout 3 علت: برعکس Oblivion خط اصلی داستانش اصلن کشش نداره... Paradise city: علت: خودشون عمرن نمیدونن چقدر رفتن از اینو شهر به اونور شهر برای رسیدن به مسابقه خسته کنندست!
ar22 کاربر سایت Jul 31, 2009 #10 نوشته شده توسط nemessis: از خرید Prototype البته مجبور شدم چون تو بی بازیی مونده بودم. بیشتر... برای چی ؟؟؟؟بازی به اون خوبی.
نوشته شده توسط nemessis: از خرید Prototype البته مجبور شدم چون تو بی بازیی مونده بودم. بیشتر... برای چی ؟؟؟؟بازی به اون خوبی.
rod کاربر سایت Jul 31, 2009 #12 terminator salvation legendary nfs uc jumper facebreaker و و و و و و و