همه چیز در مورد سریال Fringe [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
S04E22

86080952197162460945.jpg

به نظرم بدترین اپیزود آخر کل سیزن های Fringe بود ! :|
S04E22
من کلآ انتظار یه چیز دیگه ای رو داشتم ! فکر میکردم پخش اون اپیزودی که در آینده میگذره ، یه هدفی داره و توی آخرین اپیزود این سیزن به اونجا میرسن. ولی کلآ هیچ ربطی نداشت !
تنها قسمت جالبش تیر خوردن اولیویا بود که به شدت شوکه کننده بود ! :دی
اون قسمتی که از اون جسد حرف میکشیدن هم خیلی خوفناک بود ! حرکات چشم و نوع حرف زدنش رو واقعآ عالی کار کرده بودن.
اون قسمت جسد که خیلی خوف بود,ولی چسبوندنش به اپیزود اینده دیگه...قضیه ی اونها دارن میان...
Ep 22
البته سوال كلي هست
اين بل چجوري ميخواست دنياشو كنترل كنه و god بشه؟:d
بل قرار نبود کنترل کنه دنیا رو,خودش گفت من فکر می کردم پای انسان به دنیای دید باز نشه و من و والتر بمیریم...کلا این سریال و سوپرنچرال به این اعتقاد دارن که خدا دیگه بالا سر دنیا نیست,ویلیام هم لازم نبود بالا سر دنیاش باشه....

S4E22
اپیزود خوبی بود. به قول امیر راضی کننده بود. ولی اونقدرا سورپرایز کننده نبود و من رو که تو کف نذاشت.
پلات هول هم یکی دو جا داشت.:دی حالا حوصله داشتم میگم.:دی
در کل اگه اپیزود 20، اپیزود آخر بود من بیشتر راضی میشدم:دی
S04E22

بل قرار نبود کنترل کنه دنیا رو,خودش گفت من فکر می کردم پای انسان به دنیای دید باز نشه و من و والتر بمیریم...کلا این سریال و سوپرنچرال به این اعتقاد دارن که خدا دیگه بالا سر دنیا نیست,ویلیام هم لازم نبود بالا سر دنیاش باشه....
سوپرنچرال رو کاری ندارم، ولی ویلیام بل همچین عقیده ای نداشت.

S4E22
اپیزود خوبی بود. به قول امیر راضی کننده بود. ولی اونقدرا سورپرایز کننده نبود و من رو که تو کف نذاشت.
پلات هول هم یکی دو جا داشت.:دی حالا حوصله داشتم میگم.:دی
در کل اگه اپیزود 20، اپیزود آخر بود من بیشتر راضی میشدم:دی

سوپرنچرال رو کاری ندارم، ولی ویلیام بل همچین عقیده ای نداشت.
من اولین خدایی نیستم که در راه خلقت کشته شده....یعنی معتقده خدا دیگه وجود نداره

اصلا باورم نمیشه که فرینج دوباره اینقدر به اوج برگشت ! فقط امیدوارم که سیزن آخر هم با همین قدرت جلو بره. شخصا تا ایجا کاملا راضی بودم و سوال خاصی واسم بی پاسخ نموند.

در مورد پایان این قسمت S4E22 :

من ایطوری خیلی راضی ترم :دی میترسیدم مثل فصل دوم تموم بشه که تا فصل سوم شدیدا تو شوک بودیم :دی تو این چند قسمت نهایی به نظرم به اندازه کافی توی شوک و شدیدا تو انتظار قسمت بعدی بودیم و یه مقدار آرامش تا فصل بعدی لازمه :دی گرچه همین اومدن تماشاگر ها خودش شدیدا اشتیاق آدم رو به فصل بعدی زیاد میکنه, اصلا همینش که میدونیم تماشاگر ها دارن میان خیلی خیلی شوک آورتره تا اینکه ندونیم چی داره میاد :دی
من اولین خدایی نیستم که در راه خلقت کشته شده....یعنی معتقده خدا دیگه وجود نداره
S4E22

البته فکر کنم منظورش خدایان یونانی بودن, توی این قسمت ویلیام شدیدا به افسانه ها و داستان های مختلف اشاره کرد پس بعید نیس این قسمت حرفشم مربوط به چند تا از افسانه های یونانی باشه.
کلا تا جایی که من دیدم دیدگاه ویلیام رو نسبت به خدا طوری نشون دادن که هرکسی برداشت خودش رو بکنه (برای مثال هرکسی میتونه از همون جمله برداشت بکنه منظور ویلیام این بود که خدا فقط تو ذهن آدما بود که دیگه همونم وجود نداره)
اما در مورد خوده فرینج, توی اپیزود لاله‌ی سفید معلوم بود که توی خوده سریال خدا معنای خاصی نداره.

اصلا باورم نمیشه که فرینج دوباره اینقدر به اوج برگشت ! فقط امیدوارم که سیزن آخر هم با همین قدرت جلو بره. شخصا تا ایجا کاملا راضی بودم و سوال خاصی واسم بی پاسخ نموند.

در مورد پایان این قسمت S4E22 :

من ایطوری خیلی راضی ترم :دی میترسیدم مثل فصل دوم تموم بشه که تا فصل سوم شدیدا تو شوک بودیم :دی تو این چند قسمت نهایی به نظرم به اندازه کافی توی شوک و شدیدا تو انتظار قسمت بعدی بودیم و یه مقدار آرامش تا فصل بعدی لازمه :دی گرچه همین اومدن تماشاگر ها خودش شدیدا اشتیاق آدم رو به فصل بعدی زیاد میکنه, اصلا همینش که میدونیم تماشاگر ها دارن میان خیلی خیلی شوک آورتره تا اینکه ندونیم چی داره میاد :دی

S4E22

البته فکر کنم منظورش خدایان یونانی بودن, توی این قسمت ویلیام شدیدا به افسانه ها و داستان های مختلف اشاره کرد پس بعید نیس این قسمت حرفشم مربوط به چند تا از افسانه های یونانی باشه.
کلا تا جایی که من دیدم دیدگاه ویلیام رو نسبت به خدا طوری نشون دادن که هرکسی برداشت خودش رو بکنه (برای مثال هرکسی میتونه از همون جمله برداشت بکنه منظور ویلیام این بود که خدا فقط تو ذهن آدما بود که دیگه همونم وجود نداره)
اما در مورد خوده فرینج, توی اپیزود لاله‌ی سفید معلوم بود که توی خوده سریال خدا معنای خاصی نداره.
دقیقا,اون اپیزود رو یادم رفته بود,دقیقا اونجا هم به همین اشاره داره,به نظر من,نویسندگان دارن این نظریه رو القا می کنند که دنیا حتما به خالق نیاز نداره,می گن اگه خالقی بود دیگه وجود نداره و انسان ها فقط ذهن خودشون رو با این فکر آرامش می دن,و اینکه با این فکر ها انسان محدود می شه,ولی از طرفی این محدود شدن رو ستایش می کنه,ویلیام کسی هست که محدود نشده و به شخصیت منفی تبدیل شده,والتر کسی هست که از قدرتی که بدست آورده بود ترسید...
پ.ن:اینا هم برداشت های من از سریاله,نه برداشت هام صد در صد قطعیه و نه اعتقاد خودم اینه...گفتم برای روشن شدن

دوستان کسی میدونه اون آهنگی که توی قسمت 15رو کی خونده؟
میشه لینک آهنگش رو بذارید ممنون میشم.
دقیقه.25:11
ویرایش:
یافتم.راحت شدم.هی همون تکه از سریال رو میزدم دوباره پخش بشه.
اینم خدمت دوستان شاید بخواید استفاده کنید

آخرین ویرایش:
تریلر سیزن 5 که البته تقریبآ چیز جدیدی نداره ! من حافظه ـم ضعیفه ولی اگه 100% تریلر تکراری نباشه ، حداقل 95%ـش تکراری و برای سیزن های قبلی و مخصوصآ اون اپیزود خفن سیزن 4 هست ! :دی
فقط یه چیزی در مورد تریلر :
توی اپیزود خفن سیزن 4 ، لیو هم در کنار بقیه توی Amber بود یا نه ؟! هرچی فکر میکنم یادم نمیاد و فقط یادمه میگفتن ویلیام بل یه بلایی سرش آورده. توی این تریلر یه لحظه لیو رو توی Amber نشون میده.

IGN یه مطلب کوچیک در مورد سیزن 5 نوشته که هنوز نخوندم ولی اتفاقی چشمم به این جمله خورد :
در جریان Comic-Con ازشون میپرسن Observer ها همون قدری که ما فکر می کنیم بد و خبیث هستن و جواب اینه : خیلی خیلی بیشتر از چیزی که فکر می کنین ! :دی
همچنین قرار هست دلیل اینکه همه Observer ها مرد هستن هم توضیح داده بشه. البته احتمالآ دلیلش به شرایط کره زمین برمیگرده دیگه ! :دی
در مورد حضور Henry Ian Cusick (همون دزموند Lost) توی سیزن 5 هم جواب دادن که ایشون توی اون اپیزود خیلی خوب کار کرده و اینا ، و باید دید میتونه به سیزن 5 هم برسه یا نه. یعنی به احتمال زیاد توی این سیزن می بینیمش چون طرفدار زیاد داره !

سیزن 5 در تاریخ 28 سپتامبر شروع میشه ، یعنی حدود 2.5 ماه دیگه.

من تقریبا ً از همون اوایل کار تاپیک بهش بعضاً سر میزدم و نظر بچه ها رو گه گاهی میخوندم ( گه گاهی من سالی دو سه بار ـه مثلا ً :دی ) ! خلاصه تو این 1 ماه نشستم کل 4 سیزن رو دیدم انصافا ً از همون اول هم یه حس خیلی خوفی نسبت بهش داشتم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نشد ببینمش ؛ به معنای کلمه فرینج جزو اون سریال هایی هست که هیچ وقت از یادم نمیره و هر 4 فصلش قشنگ منو راضی کرد . بهترین سیزن که فکر میکنم سیزن 1 و 2 بودن خصوصا ً اون چند اپیسود آخری فصل 2 که خیلی طوفانی بود . در ادامه فصل 3 یکم افت داشت ولی خیلی خوب بود و فصل 4 باز عالی شد ، یجورایی بر خلاف نظرهای بچه ها من از فصل سوم خیلی خوشم اومد ولی خب قبول دارم عالی نبود .

شخصیت ها واقعا ً عالی هستن و رمنس پیتر و لیو جزو روابط احساسی که واقعا کم پیش میاد انقدر ازش خوشم بیاد ... این قسمت آخر فصل 4 هم راضی کننده بود و اون They are coming سپتمبر خیلی جو داد :دی

پ.ن : آقا کسی پنل امسال فرینج تو کامیک کان رو داره ؟ یه لینکی که کیفیتش خوب باشه و هیتلر هم نزده باشه :دی

خب با توجه به اینکه شدید شیفته فرینج شدم و روز به روز سایتش خبرا و شایعه ها و مصاحبه های جدید قرار میده بد ندیدم که این 2 ماه آخر رو قشنگ با ترجمه و اینا ساپورت کنم :دی! اینم اولیش فعلا و اینا :

** متوقف شدن فیلمبرداری فصل پنجم **

fringe-s4-600x350.jpg

در حالی که چندی روزی بیش از شروع فیلمبرداری فصل پنجم سریال " Fringe " نمیگذشت ، فیلمبرداری کار تا پایان این هفته متوقف شد ! به گزارش Hollywood Reporter عوامل سازنده سریال به دلیل بیمار شدن جان نوبل ( بازیگر نقش والتر ) و بلر برون ( بازیگر نقش نینا ) فیلمبرداری را تا انتهای هفته جاری متوقف کردند و این در حالی است که انتظار میرود ادامه فیلم برداری فصل 5 ـم از اوایل هفته بعد از سر گرفته شود .

فصل پنجم از سریال فوق العاده فرینج ؛ 28 ـم سپتمبر مطابق با 7 ـم مهر سال جاری بر روی آنتن خواهد رفت .

فرینج بلاگر

** تمدید توقف فیلمبرداری فصل 5 ـم فرینج به مدت 2 هفته **

recip6-600x350.jpg

در حالی که تیم سازنده سریال فرینج چندی روزی فیلمبرداری را به دلیل بیماری دو تن از بازیگران اصلی سریال متوقف کرده بود ، ظاهرا ً به دلیل مشکلی که جان نوبل ( بازیگر والتر ) در حال کشمکش با آن است توقف ساخت سریال 2 هفته تمدید شد !

بر اساس گزارش Deadline ، جان نوبل از بیماری اخلال خواب رنج میبره و این مورد در طی برنامه های اخیرش که به شدت سنگین بوده تشدید شده ؛ برای مثال میشه به پرواز جان از وطنش استرالیا به Comic-Con امسال و بلافاصله بعد اون رفتن به سمت لوکیشن سریال اشاره کرد که همین موارد باعث شدن مشکلات خوابیدن جان بیش از پیش بشه .

در هر حال عوامل سریال انتظار دارن که فیلمبرداری از 7 ـم آگست ادامه پیدا کنه و قابل ذکر هستش که این Break ـی که به سریال خورده تداخلی در پخش اولین قسمت سریال در تاریخ 28 سپتمبر به وجود نمیاره .

فرینج بلاگر

فرینج و احتمال ـه داشتن ِ پایانی زیبا | نگرانی جان نوبل در مورد سریال

fringecct31-600x335.jpg

J.H Wyman در مصاحبه ای تمایل خود را برای کشاندن پایان فرینج به پایانی درخور و " زیبا " برای داستان ابراز کرد . بر طبق مصاحبه وی با Digital Spy ، ویمن به روند سریال و به طول انجامیدن چهار سال برای آشکار شدن انتهای داستان اشاره کرد و گفت که در حال حاظر تمام تمرکز وی بر روی آوردن پایانی زیبا برای این حماسه هستش . کما اینکه وی از گفتن اینکه آیا در انتها فیلمی بر اساس سریال یا حتی یک داستان Spin-Off برای استرید ساخته خواهد شد یا نه سرباز زد .

در همین حال جان نوبلی که چند روزی هست از بیماری اختلال خواب رنج میبره اشاره کرده که در مورد این 13 قسمت پایانی سریال کمی نگران هستش !

" صادقانه بگم من در مورد این 13 قسمت خیلی نگران و عصبی هستم چون الان دیگه جایی برای اشتباه کردن وجود نداره و باید بدونیم که هر کاری که الان داریم انجام میدیم باید طبق برنامه باشه و مستقیم و درست به نتیجه گیری نهایی کار مرتبط بشه "

جان ادامه میده که :

" با این توصیفات انتظار دارم که کار خیلی سختی رو پیش رو داشته باشیم ؛ ساعت های طاغت فرسایی که پیش رومون هست اما ... اما اگه بتونیم اونطور که انتظار میره سریال رو به پایان ببریم به اون موفقیت و رضایتی که همه دنبالشیم حتما میرسیم "

فرینج و بردن 2 جایزه در 38 ـمین جشنواره جوایز زحل

fringe-saturn-awards.jpg

تبریک به فرینج و تمامی فن های سری ، فرینج تونست در 38 ـمین سالگرد Saturn Awards دو جایزه رو از آن ِ خودش کنه که به شرح زیر هستش :

• جایزه بهترین سریال تلویزیونی ( شبکه ای ) برای فرینج
  • جایزه بهترین بازیگر زن در تلویزیون برای اَنا تورف

s04
این بحث آینده یه جورایی من رو یاد DollHouse انداخت. امیدوارم گند نزنن تو بقیه سریال و حداقل مثل Lost یه جوری تمومش کنن که خیلی شیر تو شیر نشه.
یه چیزی احتمالا Olivia بعد از به دنیا آوردن Henrita می میره. چون وقتی Peter رو از توی کهربا نجات دادن اصلا هیچ خبری از Olivia نبود......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or