Raziel - Legacy Of Kain Series
سلام !
شخصیتی که همه شما باید بهش رآی بدین (و اگه ندین مورد خشم الهی قرار میگیرین) رو در اینجا معرفی میکنم :
Raziel یکی از دو شخصیت محوری سری بازیهای فوق العاده Legacy Of Kain هست که در بازیهای Soul Reaver 1,2 و Defiance نقش اصلی رو داره. (البته توی Defiance قسمتهای زیادی از بازی رو Kain جلو میبره)
Raziel در ابتدا یک انسان معمولی بوده و جزو جنگجویان Sarafan به حساب می اومده. ولی 1000 سال بعد , Kain جسد اون و چندین همرزم اون رو در اختیار میگیره و اونها رو دوباره به زندگی برمیگردونه , البته این بار به صورت یک Vampire (خون آشام) سالها میگذره و Raziel و 5 نفر دیگه تحت فرمان Kain به مآموریتهایی اعزام میشن و در یکی از این مآموریتها هست که Raziel دو تا بال روی شونه های خودش به وجود میاره (می کاره !) تا قابلیت پرواز هم داشته باشه. Kain وقتی این کار Raziel رو میبینه و میفهمه که بزرگترین پسرش (البته پسرش که نیست ولی رابطه ـشون شبیه پدر و پسر هست) بدون اجازه اون همچین کاری کرده , به شدت عصبانی شده و دستور میده بالهای Raziel رو کنده و Raziel رو به دریاچه مرگ پرت کنند.
بعد از جریاناتی که برای Raziel در دریاچه مرگ اتفاق می افته و آشنا شدن اون با Elder God (که قصد از بین بردن Kain و برادران Raziel (در حقیقت همون جنگجویان Sarafan که حالا تبدیل به Vampire شدن) رو داره) , Raziel از یک Vampire معمولی به یک Wraith تبدیل میشه و قدرتهای عجیبی بدست میاره. مثلآ میتونه بین دنیای مرده ها و زنده ها در رفت و آمد باشه و ... بعد از اون هم Raziel با کشتن تک تک برادران قدرتهای مخصوص هرکدوم رو بدست میاره و ...
سری بازیهای Legacy Of Kain از هر نظر فوق العاده بودن. گیم پلی محشر از هر جهت (معماهای جالب , عناصر پلتفرمی عالی , تنوع و ...) , موسیقی های عالی , داستان فوق العاده (که من متاسفانه یه سری چیزاش رو متوجه نشدم و خیلی دوست دارم دوباره از اول بازی کنم) و گرافیک جالب در زمان خودش که از نظر هنری هنوز هم کم نظیره.
میانگین نمرات این سری بازی هم بین 70 تا 85 هست که البته همه کسانی که این سری رو تجربه کردن میدونن حقش واقعآ بیشتر از اینهاست.
همه اینایی که گفتم مربوط میشه به چند سال قبل و اگه چیزی رو اشتباه گفتم دیگه ببخشین ! آلزایمر هست و هزار درد !
چی میشد به جای این همه بازی تکراری , یه نسخه جدید از LOK میساختن
Raziel در حالت Vampire ای
Raziel در حالت Wraith ای (توی بازی این حالت رو میبینیم) :
به Raziel رآی بدین و در دنیا و آخرت پاداش بگیرین