الان wifi max به درد نمیخوره وقیمتاش خیلی افتضاح ولی اگه خواستی از DATAK بگیر که تو wifi max بهترین Provider .من پیشنهاد میکنم یک ADSL + ACCESS POINT که از همه لحاظ بهتره و قیمت یک AP معمولی در حدود 60000 که معروفتریناش D-LINK , LINKSYS , US Robotics , ASUS هستن برای اطلاعات بیشتر و همچنین قیمتشون یه سری به www.rayansaba.com بزن (این سایت قیمتاش با بازار در حد چند تومن و سایت به روزی)سلام
میشه یکی بگه wifi max چنده؟؟

من نفهمیدم دقیق منظورت چیه, ولی اگه میخوای از یه PSP به یه PSP دیگه فایل بفرستی از برنامه iRShell استفاده کن. اگرم میخوای با هم بازی کنین که باید از داخل بازی سرچ کنی و اون یکی رو پیدا کنی و بازی کنین.سلام بچه ها.
من میخوام ببینم چجوری میشه دو تا پی اس پی رو با wlan به هم متصل کرد؟
WAP (یا AP) که مخفف Wireless Access Point هست در واقع به وسایلی گفته میشه که رابطه بین یک سیستم سیم دار و بی سیم هستن. یعنی یه وسیله ای که میاد یک شبکه سیم دار رو به بی سیم تبدیل میکنه. که معمولا این وسیله ها از استاندارد هایی مثل IEEE استفاده میکنن مثلا IEEE 802.11یک سوال داشتم از حضار محترم.
میشه فرق کارایی و قیمت بین این wifi max ,و کارت وایرلس و acsses point چیه؟ من که کلاً گیج شدم.
ممنون.
هر بازي كه تو قسمت MultiPlayer به غير از گزينه Ad Hoc Mode يه گزينه ديگه هم داشته باشه كه بايد از اون گزينه استفاده كني . اسمش يادم نيست. فق مي دونم اين اد هاك براي Lan كردن چندتا هستن اون يكي گزينه براي Lan كردن از طريقه اينترنت هستشکدوم بازیارو میشه online زد؟
مثال؟
من وایرلس دارم ADW-4401
راه اول : با PSP ميري تو settings از انجا Network Settings رو انتخاب مي كني. بعد گزينه ي دوم يعني Infrastructure Mode رو ميزني. New Connection رو انتحاب مي كني. حالا دقت كن:سلام
من با لپتاپ (Wireless) اینجوری وصل میشم:اول با یه Connection به سرور وصل میشم و بعد با یک
Connection دیگه به اینترنت.میتونم با همین روش با PSP هم به اینترنت وصل شم؟؟اگه اره چجوری؟؟