خوبه که شما میتونید sign بشید از من که اصلا نمیشه !
خوبه که شما میتونید sign بشید از من که اصلا نمیشه !
فقط خدا به داد ما برسه...من که حتی با pcهم هیچی نمیتونم آپلود کنم...خوبه که شما میتونید sign بشید از من که اصلا نمیشه !
اینترنته نفتی
کی درست میشه ...دیگه نمیتونم دووم بیارم امروز اینقده زنگ زدم به مخابرات گوشیرو ور نمیداشتن
Only On Ps3
متاسفانه مال من هم از همون روز انفجار نميدونم چيچي قطع شدهو نامرد اصلا هم وصل نميشه !!
دلم بدجور براي U3 تنگ شده !!!!![]()
80710723 error
خسته شدم اخه تا کی میخوان این گند بازیشونو ادامه بدن
نگو که دلم خونه ...من دارام میپوسمدلم بدجور براي U3 تنگ شده !!!!![]()
حالا معلوم نیست این اررور مسخره کی رد بشه؟؟؟ کسی میدونه؟؟
Only On Ps3
صبح ساعت 4 خواستم بتل بازی کنم 35 دقیقه ایی علاف بودیم دکمه دایره مثل بازی تکن حی میزدم نزدیک پلی 3 رو بشکنم
که وصل شد
کلا این هفته نت افتضاح شده نسبت به روزها ی قبل
حالا اين وصل نشدن و سرعت پايين يك طرف اين سوني چه مرگشه هنوز 1 هفته هم از Firmware 4.10 نميگذره امروز اومدم وصل بشم 4.11 ميخواست!
دقیقا مهرداد جونآقا حامد به گفته دوستان با اون آپدیت Voice Chat هدست 7.1 سونی مشکل پیدا کرده بود احتمالا این آپدیت رو برا رفع مشکل اون دادن.داخل آنلاین که میرفتی صداای خودتو از کوشی میشنیدی خیلی زجر آور بود اعصاب آدم خورد میشد
این اررور میخره هم مارو ول نمیکنه که نمیکنه80710723 error
خسته شدم اخه تا کی میخوان این گند بازیشونو ادامه بدن................................هااااا ااااااااااااااااااان
Only On Ps3
4.10 مشكل داشت مشخص بود همون موقع هم كه دادنش بيرون مشكل داشت !!!
ما هم هنوز اين 80710723 خفت مون كرده ! مي ترسم تا 3 هفته ديگه هم درست نشه !!!
اقا اگر درست نشد حالا حالا ها , دستمون كجا بنده ؟؟؟
آپدیت جدید آمده ..
کسی می دونه چی چی آورده ؟
Who Let,s Dogs Out ?????
یه مشکلی MW3 پیدا کرده از آپدیت قبلی اونم اینکه نمیشه صدای مردم رو تو option->voice volume کم یا قطع کرد، این مشکلی که میگید به این ربطی داره؟
ما که فقط باید کل وقتمون بشینیم یا دستگاه آپدیت کنیم یا پچ بگیریم و خلاصه دانلود کنیم
ولی من پینگ ام خیلی خوبه الان تو بتل خیلی راحت بازی میکنم![]()
به من واسه آپدیت پیام نمی ده!! راحت هم جوین می شم!