S str4610 کاربر سایت May 20, 2008 #1 سلام راهنمای بازی sherlock holmes vs arsene lupin رو میخواستم من تو قسمت گالری نقاشی گیر کردم اونجایی ازم میخواد یه متنی رو تایپ کنم
سلام راهنمای بازی sherlock holmes vs arsene lupin رو میخواستم من تو قسمت گالری نقاشی گیر کردم اونجایی ازم میخواد یه متنی رو تایپ کنم
Alien87 کاربر سایت May 20, 2008 #2 نوشته شده توسط str4610: سلام راهنمای بازی sherlock holmes vs arsene lupin رو میخواستم من تو قسمت گالری نقاشی گیر کردم اونجایی ازم میخواد یه متنی رو تایپ کنم بیشتر... دوست عزیز منظورت اینه؟!!
نوشته شده توسط str4610: سلام راهنمای بازی sherlock holmes vs arsene lupin رو میخواستم من تو قسمت گالری نقاشی گیر کردم اونجایی ازم میخواد یه متنی رو تایپ کنم بیشتر... دوست عزیز منظورت اینه؟!!
Alien87 کاربر سایت May 20, 2008 #3 دوست عزیز میتونی بری اینجا راهنمای کامل انگلیسی با عکس پازل هستش کلمات سختی نداره به راحتی ترجمه میشه در عوض با تصاویر هستش
دوست عزیز میتونی بری اینجا راهنمای کامل انگلیسی با عکس پازل هستش کلمات سختی نداره به راحتی ترجمه میشه در عوض با تصاویر هستش
S str4610 کاربر سایت May 21, 2008 #4 سلام دوست عزیز واقعا تشکر تو این سایت و این چند روز واقعا شما خیلی منو کمک کردید سپاس
prince.ali کاربر سایت Jun 15, 2008 #5 كمك با سلام من در بازي شرلوك هولمز بيدار(awakwned) در مرحله امريكا تو قسمت خانه ارنسون ودر اتاق خواب اقا گير كردم فكر كنم همه كارارو كردم اما قافصندق رو بهم نميده نميدونم مشكل كجاست
كمك با سلام من در بازي شرلوك هولمز بيدار(awakwned) در مرحله امريكا تو قسمت خانه ارنسون ودر اتاق خواب اقا گير كردم فكر كنم همه كارارو كردم اما قافصندق رو بهم نميده نميدونم مشكل كجاست
B big soldier کاربر سایت Aug 28, 2010 #7 آقا من اونجايي كه ميري تو اداره پليس بايد رمز كيف رو باز كني گير كردم . يعني هر كاري مي كنم باز نمي شه.
آقا من اونجايي كه ميري تو اداره پليس بايد رمز كيف رو باز كني گير كردم . يعني هر كاري مي كنم باز نمي شه.