کمک در مورد Draiver 4

str4610

کاربر سایت
من در مرحله اي كه توي يك گاراژ يك مرد سياه پوست به شما مدت زماني رو ميده كه بايد به چند هدف تيراندازي كني و بعد از آن يك ماشين در گاراژ هست كه فكر ميكنم بايد به آن هم شليك كنيم ، اما هرچه كه به آن تير اندازي ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته .
از دوستاني كه اين بازي رو رفتن خواهش ميكنم بگن چكار كنم كه اين مرحله رو به پايان برسونم .

من در مرحله اي كه توي يك گاراژ يك مرد سياه پوست به شما مدت زماني رو ميده كه بايد به چند هدف تيراندازي كني و بعد از آن يك ماشين در گاراژ هست كه فكر ميكنم بايد به آن هم شليك كنيم ، اما هرچه كه به آن تير اندازي ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته .
از دوستاني كه اين بازي رو رفتن خواهش ميكنم بگن چكار كنم كه اين مرحله رو به پايان برسونم .
اونجا باید دکمه هدفو داشته باشه و دور ماشین بچرخی و شلیک کنی

سلام دوست عزیز آره همون جا گیر کردم خواهشا کامل راهنماییم کنید که باید چی کار کنم
فکر کنم اول باید به 4تا بشکه شلیک کنی تو قسمت بعد باید دکمه هدفو همین جور نگه داری و دور ماشین بچرخی و شلیک کنی و قسمت بعد باید یه دکمه رو بزنی دوربین زوم بشه و به چرخهای ماشین شلیک کنی و بعد باکشو بزنی و قسمت بعد با ماشین باید یه نفر دنبال کنی و بهش شلیک کنی
موفق باشی

درود:

دوستان منم چین مشکلی دارم تو این مرحله هر کاری میکنم نمیشه به ماشین شلیک میکنم ایا راهنمایی داره این بازی به صورت فایل PDF دوستان قرار بدهند یا اینکه بگن من تو این مرحله که دوستان بالایی مشکل داشتند چه باید بکنم

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or