سلام اگر ممکن هست یکی در مورد بازی های ایکس باکس بگه تا کی تولید میشن ممنون
سلام اگر ممکن هست یکی در مورد بازی های ایکس باکس بگه تا کی تولید میشن ممنون
تا هر وقت تولید میشن شما به فکر 360 باشه یه وقت بچه بازی در نیاری بری xbox بگیریپشیمون میشی...
David Luiz : Roberto Di Matteo asked if I could help him and I said I will help you always, with one leg, two legs, or with no body. I will go on to my pitch with my heart and I ran for all the minutes
سلام دوست عزیز
شما XBOX داری یا میخوای بخری ؟
اگه اولی هست که احتمالآ دیگه بازی جالب و بزرگی براش تولید نمیشه و اگه دومی هست که نخری به نفعته. چون XBOX 360 داره آخرین مرحله های Copy خور شدن و... رو میگذرونه و بیشتر بازیهای مهم و بزرگ XBOX هم روش اجرا میشه و نیازی به خرید XBOX نیست.
ازتون ممنونم چی بگم به کی قسم بخورم دیوونه شدم نمی دونم چه کار کنم یه کامپیوتر دارم با گرافیک ظاقارط 64 البته نا شکری نمی کنم دارم خر می شم برم ایکس باکس بگیرم از یه طرف دیگه می گم صبر کنم تا پلی استیشن ضایع بیاد یه خورده بخوره تو سر ایکس باکس 360 بلکه از 500 تومن بیاد پایین تر یه جوری تازه با بدبختی بخرم راستی اگر شما جائی رو می شناسید که قسطی می ده به من هم بگید ممنونتون میشم اصلا هیچکس من یا بهتر بگم ما بازی باز ها رو درک نمیکنه یه چیزه دیگه هم بگم واقعا از ایرانی بودن خودم بدم میاد اصلا هر چی تو دنیا بروز بوده چیزیش به ایران نماسیده واقعا از طرف خودم میگم که بدبختم برام اوقده شده رشته درسیم رو دارم عوض می کنم می رم کامپیوتر تا بلکه این غول درونی من اروم بشه می دونم اینا که گفتم اصلا ربطی نداره ولی خوب دیگه ببخشید اگر کسی بخواد می تونم با هاش تو خرید ایکس باکس شریک شم البته بعد اعلام موقعیتش بازم تشکر.....
شما این برنامرو که من خودم درست کردم دانلود کن همه چی توش هست
لیست بازی ها + تاریخ عرضه + سبک بازی ها
http://www.magic2.persiangig.com/gamestation/X360.rar
Meters are not measure of skill![]()
یه فایلی هست حالت نرم افزاری داری برنامه نویسیه . حجمشم پایینه زیاد نیست دانلود کن بدت نمیاد
فقط هر وقت دان کردی یه خبر بده
بابا این کاره کارت درسته دستت درد نکنه فقط یه بخش گالری با چند تا اهنگ از بازی ها بهش اضافه می کردی توپ توپ می شد جمعا حال دادی
چاکریم . دیگه فکر نکنم بازی دیگه ای باشه که توش نباشه
سلام من بازی Full Auto رو دارم می خوام با doa4 عوض کنم هر کی می خواد یه تماس با من بگیره ahshahram@yahoo.com
سلام دوست عزیز
ورودت رو به سایت تبریک میگم.
برای تبادل بازیهای XBOX 360 به اینجا سر بزن ===> تبادل بازیهای اوریجینال XBOX 360
اگر کسی راجع به نصب linux بر روی xbox چیزی میدونه بگه
شما هم حالا حالا ها فکر360 نباش تا قیمتش منطقی شه کار داره![]()
مطمئنی روی xbox لینوکس نصب میشه؟؟
روی محصول مایکروسافت که ویندوز رو داره لینوکس نصب بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
David Luiz : Roberto Di Matteo asked if I could help him and I said I will help you always, with one leg, two legs, or with no body. I will go on to my pitch with my heart and I ran for all the minutes
قیمتش الان منطقی شده توی ایران و به قیمت خارج میفروشن(یه کم بیشترتا قیمتش منطقی شه کار دارهولی خیلی کم)