راهنمایی در بازی Splinter Cell Double Agent

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DJmoji

کاربر سایت
سلام

من تو مرحله چهار موندم.مشکلم هم اینه که یه کشتی هستش که نمیدونم توش چیکار کنم.بیشتر آبجکت هاشو رو هم رفتم و یه یارو هی با بیسیم میگه اونجا رو ترک کن ولی نمیدونم چه جوری؟

سلام

من تو مرحله چهار موندم.مشکلم هم اینه که یه کشتی هستش که نمیدونم توش چیکار کنم.بیشتر آبجکت هاشو رو هم رفتم و یه یارو هی با بیسیم میگه اونجا رو ترک کن ولی نمیدونم چه جوری؟
سلام
دقیقا کجایی؟ اگر اون مرد مشعل به دست رو کشتی . مرحله به پایان رسیده و باید کشتی رو ترک کنی و سئار هلی کوپتر بشی.
بعد از اینکه اون مرد مشعل به دستی که پایین کشتی هست کشتی به دور و برت نگاه کن یه نربون میبینی که باد از اون بری بالا تا به سقف برسی وبالای سرت روی سقف یه دریچه وجود داره که اونو باید باز کنی و از اون بری بیرون که اونجا دقیقا زیر هلی کوپتر هست . بعدش هم که سوار هلی کوپتر میشی و مرحله تموم میشه.;)
یا علی مدد

دوست عزيز اگه عكس ميزاشتي خيلي بهتر بود
ولي (بعد از اين همه سال) فكر كنم بدونم شما بايد يك دريچه اي رو در كشتي پيدا كنين (جاي كانتينرا ) كه وارد كشتي ميشه
و بعد در داخل كشتي يسري ماموريتها رو بايد انجام بدي و از محلي كه هليكوپتر فرود مياد بيرون بياي و منتظر شي كه دوستات با هليكوپر بيان.
پ.ن: حسن اقا زودتر گفت

اونجارو به سلامتی رد کردم ولی مرحله بعدش که تو چینه باز مشکل پیدا کردم .همون اول بازی یه طناب هست که ازش یه ده طبقه ای پایین میرم بعدش نمیدونم کجا باید برم.هیچ راهی برای ورود به داخل پیدا نمیکنم و هی پرت میشم پایین

اونجارو به سلامتی رد کردم ولی مرحله بعدش که تو چینه باز مشکل پیدا کردم .همون اول بازی یه طناب هست که ازش یه ده طبقه ای پایین میرم بعدش نمیدونم کجا باید برم.هیچ راهی برای ورود به داخل پیدا نمیکنم و هی پرت میشم پایین
سلام
از طناب که رفتی پایین یرو دست چپ . میرسی به یه پنجره چوبی . آویزون شو و یرو زیرش و یکم صبر کن (در این موقع یه هلی کوپتر میاد که باید مواظب باشی نبیندت) بعد یه نفر میاد دم پنجره می ایسته یا میتونی پرتش کنی پایین و یا می تونی بذاری بره. خلاصه بعدش پنجره بازه و میتونی داخل ساختمون بشی.;)
یا علی مدد

سلام
از طناب که رفتی پایین یرو دست چپ . میرسی به یه پنجره چوبی . آویزون شو و یرو زیرش و یکم صبر کن (در این موقع یه هلی کوپتر میاد که باید مواظب باشی نبیندت) بعد یه نفر میاد دم پنجره می ایسته یا میتونی پرتش کنی پایین و یا می تونی بذاری بره. خلاصه بعدش پنجره بازه و میتونی داخل ساختمون بشی.;)
یا علی مدد

سلام
من مرحله ی ساختمون توی چین ردکردم ولی توی مرحله بعدی که تو پایگاه تروریست موندم اونجایی که پای اون دستگاه که بایداون که مثل میخ رو بکنی توی اون چنتا سوراخ. لطفان کمکم کنید::blushing:

سلام
من مرحله ی ساختمون توی چین ردکردم ولی توی مرحله بعدی که تو پایگاه تروریست موندم اونجایی که پای اون دستگاه که بایداون که مثل میخ رو بکنی توی اون چنتا سوراخ. لطفان کمکم کنید::blushing:
ببین اونجا کار خاصی نباید انجام بدی فقط سعی کن خیلی اروم اون لوله ی شیشه ای رو حرکت بدی که به بدنه برخورد نداشته باشه یعنی اصلا عجله نکن همین;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or