آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بگو سونی بابا جمع خودیه :d
نه منظورم نینتندو هم هست
الان عناوین عالی ای داره برای وی یو اما سیاست هاش غلطه
کاری با محرک بودن تایتان فال تو فروش بیشتر ایکس وان ندارم ولی سوای اون سودی از این بازی به طور مستقیم عاید مایکرو نمیشه چون این بازی برا مایکرو نیست و سودش میره جیب Ea که ناشرش هست ولی سودی اصلی بازی های انحصاری مثل آخرین ما مستقیما برا خود سونی هست!

مایکروسافت همین که این عنوان براش سیستم سلر باشه کفایت می کنه البته بماند که سرور های بازی دست مایکرو اه و از فروش بازی روی ایکس باکس هم سود می بره

@mehran arabi
کلا تو خودت رو با نقل قول پست های من خسته نکن چون جوابت رو نمی دم

آخرین ویرایش:
سیاست های مایکروسافت واقععا جالبه

با انحصاری کردن یک بازی کاری می کنه که کمپانی های دیگه با چند تا بازی انحصاری هم شاید نتونن انجام بدن
همین که سونی تقریبا با یه استدیو (ناتی داگ) ورق ر برگردوند کافیه برا ما تا تضمین کننده ی خرید 4 باشه عنوان tlou کاری با 3 کرد که امرن 10 برابر گنده تر هم ازتایتان فال نمیتونن بکنن مقایسه درستی نیست ولی بهتره بدونی dlc بازی tlou متاش تو همین حدود بوده سونی حداقل دست به دامن استدیو های به جز فرست پارتی خودش نمیشه چون تقریبا مایکر یه بار سر این قضیه تو نسل قبل ضربه دیده که وسط نسل خیلی از بازی ها (که وضعیتی مشابه تایتان فال داشتد)برا 3 هم اومدن و قطعا همین تایتان فال هم برا 4 و 3 میاد پس بهتره بر چسب انحصاری بودن به این بازی نزنید
همیشه گفتم کار هایی که مایکر میکنه یه نجویز موقت هست که نمونش نسل قبل بود

همین که سونی تقریبا با یه استدیو (ناتی داگ) ورق ر برگردوند کافیه برا ما تا تضمین کننده ی خرید 4 باشه عنوان tlou کاری با 3 کرد که امرن 10 برابر گنده تر هم ازتایتان فال نمیتونن بکنن مقایسه درستی نیست ولی بهتره بدونی dlc بازی tlou متاش تو همین حدود بوده سونی حداقل دست به دامن استدیو های به جز فرست پارتی خودش نمیشه چون تقریبا مایکر یه بار سر این قضیه تو نسل قبل ضربه دیده که وسط نسل خیلی از بازی ها (که وضعیتی مشابه تایتان فال داشتد)برا 3 هم اومدن و قطعا همین تایتان فال هم برا 4 و 3 میاد پس بهتره بر چسب انحصاری بودن به این بازی نزنید
همیشه گفتم کار هایی که مایکر میکنه یه نجویز موقت هست که نمونش نسل قبل بود
بازی اومد و فروش کنسول رو دو برابر کردالان زدن چنین حرفی چه معنیی داره؟واقعا ادام چه حرف هایی میشنوه اینجا

من هر روز دارم دعا میکنم مایکروسافت اشتباهی رو که سر Mass efect کرد سر این بازی نکنه...به شدت این Ip آینده داره اگر بتونن تیم Respawn رو خوب تجهیز کنند..

معلوم بود این عنوان یک جهش عالی برای XO هست کاش XO هم مثل PS4 تو 70 - 80 تا کشور عرضه می شد تا این تاثیر خیلی تاثیر داشته باشه

البته یه مسئله ای رو که باید بهش توجه کرد اینه که اینطور نیست که این بازی میتونه تو تمام دنیا به خوبی انگلیس و آمریکا بفروشه. این سبک تو این دو کشور محبوبه ولی ممکنه جاهای دیگه این محبوبیت رو نداشته باشه.

البته یه مسئله ای رو که باید بهش توجه کرد اینه که اینطور نیست که این بازی میتونه تو تمام دنیا به خوبی انگلیس و آمریکا بفروشه. این سبک تو این دو کشور محبوبه ولی ممکنه جاهای دیگه این محبوبیت رو نداشته باشه.
البته این سبک تقریبا همه جا طرفدار داره :x
من فکرمیکنم این بازی برخلاف همه fpsها تو ژاپن هم خوب بفروشه(باتوجه به علاقشون نسبت به روبات ها);)

طبق آماری که اعلام شده بود XONE در این هفته بخاطره باندل های تایتان فال و بازیش 96% افزایش فروش در بریتانیا داشته به تازگی اعلام شده که فروش PS4 هم در این هفته در بریتانیا نزدیکه 74% افزایش داشته !! و دلیلش هم گفته شده که فقط بازگشت این کنسول به برخی استورها بوده !!! دیگه تا آخرش برید ...
منبع : PS4 Sales Also Increased by 74% on Titanfall’s Launch Week in the UK According to Report | DualShockers
منبع : PS4 Sales Also Increased by 74% on Titanfall’s Launch Week in the UK According to Report
43431803941400651575.png

@The End Of Ps

ینی PS4 با اینکه هیچ انحصاری تو این ماه براش عرضه نشده و با همون بازیهای قبلی بازم 72 درصد افزایش فروش داشته ؟:-/

البته از این 72 درصد 2 درصدش مربوط به امریکا و اروپا س. 70 درصد بقیه مربوط به اون 60-50 کشوریه که PS4 رو توش عرضه کردن 8-|

@The End Of Ps

ینی PS4 با اینکه هیچ انحصاری تو این ماه براش عرضه نشده و با همون بازیهای قبلی بازم 72 درصد افزایش فروش داشته ؟:-/

البته از این 72 درصد 2 درصدش مربوط به امریکا و اروپا س. 70 درصد بقیه مربوط به اون 60-50 کشوریه که PS4 رو توش عرضه کردن 8-|
:d آره دیگه , یعنی فقط کافیه PS4 در استورها وارد بشه خودش کافیه ! مثل آمازون US که الان 3 روزه PS4 فعال شده و نان استاپ در رده ی اوله !!
این آماره افزایش فروش 96% و 74% فقط مربوط به UK یعنی بریتانیاست که یکی افزایشش با باندل های تایتان فال با قیمت 380 پوندی بوده ! و دیگری فقط در برخی استورها دوباره فعال شده ...

آخرین ویرایش:
من هر روز دارم دعا میکنم مایکروسافت اشتباهی رو که سر Mass efect کرد سر این بازی نکنه...به شدت این Ip آینده داره اگر بتونن تیم Respawn رو خوب تجهیز کنند..

اشتباه میکرد نمی کرد اتفاقی نمی افتاد که BIOWARE توسط EA خریداری شده....مایکروسافت چیکار میخواست بکنه از EA بخره BIOWARE رو؟

هدف اقتشاش نیستا! :دی

ولی مثل اینکه تعداد PS4 های فروخته شده توی این هفته که تایتانفال ریلیز شده، همچنان بیشتر از XBO بوده!

96 درصد از چه تعداد XBO و 74 درصد از چه تعداد PS4 فروخته شده توی هفته پیش! 74 درصدِ از قرار توی تعداد از 96 درصد بیشتر بوده انگار :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or