آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

97.35 سود MS از ویندوزهای تحمیلیش هست وگرنه ویندوز رو بگزاری کنار میاد در حد شرکتهای درجه دوم

Sent From PC Using Microsoft Windows(Tahmili Edition)

چند تا os برات نام ببرم که limit روی hardware نیستن؟

خانواده لینوکس از جمله : ubuntu,redhat,fedora,suse,mint,debian,....

خانواده BSD از جکله : freebsd,openbsd,netbsd,....

سیستم عامل شرکت Sun System قدیم Oracle جدید: Solaris.Open Solaris

این ها رو که می بینی به صورت به روز دارن عرضه می شن و ساپورت سخت افزاری می شن بماند که یک سری سیستم عامل ها مثل mac os و ... هم هستند که توی سخت افزار limit ان.

هر کسی خوشش نمیاد از ویندوز می تونه یکی از این چند ده سیستم عامل رو نصب کنه.

سازنده هم خودش شعورش می رسه سراغ چه سیستم عاملی بره

مایکروسافت هم شما فقط ویندوزش رو می بینی اما خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر می کنی محصول داره.

آخرین ویرایش:
یک مثال میزنم که بقیه دستشون باید وضع از چه قرار هستش درسته صحبت محمد امین مشکل داره اون بخش تحمیلیش اما یک جورایی کم بیراه هم نگفته از یه نظرایی میشه با صحبتش موافق بود یه جورایی هرچند در کل به نظرم این جوری نیست اما حالا ...

بهتره دوستان یک دفعه برن ببینن شرکت ها نرم افزاری وقتی این آمار سوال ها که مشتری ها ازشون در مورد کامپیوتر سوال میکنن رو ببینین و بخونین بالا 75-80 درصد فقط دلت رو میخوای بگیری بخندی و ازش میشه برای هزار سال جک داشت و خندید بعد اون وقت از این آدم های .... انتظار داری بیاد برات لینوکس نصب کنه .

واقعا لول داره .=)) حال ندارم بنویسم چند تاش رو اما بگم بچه ها اینجا ... میخورن از خنده از این که طرف میگه USB پرینتر رو وصل کردی طرف میگه USB چیه بعد میگه این کابل به کجای PC باید وصل کنم تا بگو طرف حتی Cd تو دستگاه نزاشته میخواد نرم افزار نصب کنه از طرف دیگه طرف میگه 5 ساله PC دارم PC م وقتی میاد بالا یه چیزی پشت تصویر تکون میخوره منظورش تم متحرک بوده تا .... دیگه . بعد چه انتظار های بعضی ها دارن .

گذینه بعدی این هستش که چند درصد نرم افزار ها و وسیله های کاربردی نرم افزاری برای لینوکس میاد ؟ چند درصدش به پای نرم افزار های win میرسه ؟

حالا نیاین بگین به خاطر این که بهتره نه خیر بلکه عمومی تر هستش وقتی میخوان شرکت ها سیستم بفروشن همیشه روش win نصب هستش هیچ حق انتخابی برای مشتری نیست تا وقتی که مشتری 1 % کامپیوتر حالیش باشه که بتونه فرق ف رو از د تشخیص بده بعد از اون باید نیاز رو ببینه که مشخصه وقتی چیزی عمومی هستش نیاز احساس نمیشه در صورتی که هرچقدر هم اون یکی میخواد بهتر باشه تا وقتی که بتونه شخص نیاز هاش رو بر طرف کنه .

پس لطفا طرفداری کور کورانه نکنید .

آخرین ویرایش:
یک مثال میزنم که بقیه دستشون باید وضع از چه قرار هستش درسته صحبت محمد امین مشکل داره اون بخش تحمیلیش اما یک جورایی کم بیراه هم نگفته از یه نظرایی میشه با صحبتش موافق بود یه جورایی هرچند در کل به نظرم این جوری نیست اما حالا ...

بهتره دوستان یک دفعه برن ببینن شرکت ها نرم افزاری وقتی این آمار سوال ها که مشتری ها ازشون در مورد کامپیوتر سوال میکنن رو ببینین و بخونین بالا 75-80 درصد فقط دلت رو میخوای بگیری بخندی و ازش میشه برای هزار سال جک داشت و خندید بعد اون وقت از این آدم های .... انتظار داری بیاد برات لینوکس نصب کنه .

واقعا لول داره .=)) حال ندارم بنویسم چند تاش رو اما بگم بچه ها اینجا ... میخورن از خنده از این که طرف میگه USB پرینتر رو وصل کردی طرف میگه USB چیه بعد میگه این کابل به کجای PC باید وصل کنم تا بگو طرف حتی Cd تو دستگاه نزاشته میخواد نرم افزار نصب کنه از طرف دیگه طرف میگه 5 ساله PC دارم PC م وقتی میاد بالا یه چیزی پشت تصویر تکون میخوره منظورش تم متحرک بوده تا .... دیگه . بعد چه انتظار های بعضی ها دارن .

گذینه بعدی این هستش که چند درصد نرم افزار ها و وسیله های کاربردی نرم افزاری برای لینوکس میاد ؟ چند درصدش به پای نرم افزار های win میرسه ؟

حالا نیاین بگین به خاطر این که بهتره نه خیر بلکه عمومی تر هستش وقتی میخوان شرکت ها سیستم بفروشن همیشه روش win نصب هستش هیچ حق انتخابی برای مشتری نیست تا وقتی که مشتری 1 % کامپیوتر حالیش باشه که بتونه فرق ف رو از د تشخیص بده بعد از اون باید نیاز رو ببینه که مشخصه وقتی چیزی عمومی هستش نیاز احساس نمیشه در صورتی که هرچقدر هم اون یکی میخواد بهتر باشه تا وقتی که بتونه شخص نیاز هاش رو بر طرف کنه .

پس لطفا طرفداری کور کورانه نکنید .

صحبت شما که هیچ ربطی به بحث نداشت
مورد دوم هم این قدرت شرکت و برنامه ریزی و ... رو نشون میده که میتونه یه چیزی بسازه که هم افراد عادی ازش استفاده کنن، حتی کسی که زیاد چیزی حالیش نباشه، هم انقدر قدرت و انعطاف پذیری داشته باشه و بهتر باشه که به قول معروف Core ها هم ازش هرجوری میخوان استفاده کنن ! بقیه میتونستن همچین چیزی میساختن ! حق مشتری هم دوباره میگم که به قول دوستان کسی اسلحه نذاشته میتونن برن لینوکس بگیرن ! در هر حال این پست شما و مثالش اصلا ربطی به سود و درآمد شرکت و استفاده از ویندوز و .... نداره
طرفداری کور کورانه چیه ؟! در هر حال این بحث یه موضوع بدیهیه و نیاز به بحث نداره ! اون حرف تحمیل هم کاملا یه چیزی مسخره ای هست که !

صحبت شما که هیچ ربطی به بحث نداشت
مورد دوم هم این قدرت شرکت و برنامه ریزی و ... رو نشون میده که میتونه یه چیزی بسازه که هم افراد عادی ازش استفاده کنن، حتی کسی که زیاد چیزی حالیش نباشه، هم انقدر قدرت و انعطاف پذیری داشته باشه و بهتر باشه که به قول معروف Core ها هم ازش هرجوری میخوان استفاده کنن ! بقیه میتونستن همچین چیزی میساختن ! حق مشتری هم دوباره میگم که به قول دوستان کسی اسلحه نذاشته میتونن برن لینوکس بگیرن ! در هر حال این پست شما و مثالش اصلا ربطی به سود و درآمد شرکت و استفاده از ویندوز و .... نداره
طرفداری کور کورانه چیه ؟! در هر حال این بحث یه موضوع بدیهیه و نیاز به بحث نداره ! اون حرف تحمیل هم کاملا یه چیزی مسخره ای هست که !

1. صحبت من اصلا ربطی به بحث نداشت به خاطر این که این بحث رو مسخره میدونم به من یا شما چه ربطی داره کدام بیشتر میفروشه پولش به جیب من یا شما میره ؟

2. من از نظر یه فارغ التحصیل رشته کامپیوتر نظرم رو به صحبت محمد امین گفتم .

3. من میگم نره شما میگی بدوش کدام انعطاف پذیری وقتی شما حق انتخاب اولیه رو گرفتی ؟ شما یه مغازه نام ببر که PC بفروشه روش لینوکس نصب باشه که مشتری های عادی بخوان حتی اسمش رو بشنون به این شما میگی انعطاف پذیری بی خیال بابا .

4.بله طرفداری کور کورانه وقتی میشه که شما قانون اول مشتری مداری که حق انتخاب هستش رو میگی میخواد بخواد میخواد نخواد اما وقتی میخواد چیزی بخره 100 دلار باید موقع خرید سیستم پول win بده بله به این میگن انعطاف پذیری و مشتری مداری .

ترو خدا وقتی از چیزی اطلاع نداری نیازی نیست در موردش بحث کنی . من خودم از طرفدار های win هستم اما صحبت محمد امین یک جورایی درست هستش حالا من یا شما خوشمون بیاد چه نیاد 1000 نفری هم حمله کنیم بگیم آقا چرا این حرف رو میزنی اصل موضوع رو تغییر نمیده .

1. صحبت من اصلا ربطی به بحث نداشت به خاطر این که این بحث رو مسخره میدونم به من یا شما چه ربطی داره کدام بیشتر میفروشه پولش به جیب من یا شما میره ؟

2. من از نظر یه فارغ التحصیل رشته کامپیوتر نظرم رو به صحبت محمد امین گفتم .

3. من میگم نره شما میگی بدوش کدام انعطاف پذیری وقتی شما حق انتخاب اولیه رو گرفتی ؟ شما یه مغازه نام ببر که PC بفروشه روش لینوکس نصب باشه که مشتری های عادی بخوان حتی اسمش رو بشنون به این شما میگی انعطاف پذیری بی خیال بابا .

4.بله طرفداری کور کورانه وقتی میشه که شما قانون اول مشتری مداری که حق انتخاب هستش رو میگی میخواد بخواد میخواد نخواد اما وقتی میخواد چیزی بخره 100 دلار باید موقع خرید سیستم پول win بده بله به این میگن انعطاف پذیری و مشتری مداری .

ترو خدا وقتی از چیزی اطلاع نداری نیازی نیست در موردش بحث کنی . من خودم از طرفدار های win هستم اما صحبت محمد امین یک جورایی درست هستش حالا من یا شما خوشمون بیاد چه نیاد 1000 نفری هم حمله کنیم بگیم آقا چرا این حرف رو میزنی اصل موضوع رو تغییر نمیده .

دوست عزیز حرفاتون کاملا عجیبه!!!چه ربطی به مشتری مداری داره!وقعا 100 تومن پوله برای سیستم عامل با این همه امکانات وپشتیبانی.هنر شرکت مایکرو سافت در اینه که چیزی ساخته که از بچه 10 ساله تا پیرمرد 90 ساله باحاش کار میکنن وراحت باهش کنار میان در ضمینه بازار یابیک که حرفی واسه گفتن نداره میشه شیوهاش رو تدریس کرد.در ضمن اینجا تاپیک فروشه.کسی که اینجا میاد میخواد اینا رو بدونه و براشم مهمه وگرنه اینجا نمیاد.

برای این که میدونم باز میاین حرف خودتون رو میزنین منم حال ندارم . خوش باشید .

دوست عزیز حرفاتون کاملا عجیبه!!!چه ربطی به مشتری مداری داره!وقعا 100 تومن پوله برای سیستم عامل با این همه امکانات وپشتیبانی.هنر شرکت مایکرو سافت در اینه که چیزی ساخته که از بچه 10 ساله تا پیرمرد 90 ساله باحاش کار میکنن وراحت باهش کنار میان در ضمینه بازار یابیک که حرفی واسه گفتن نداره میشه شیوهاش رو تدریس کرد.در ضمن اینجا تاپیک فروشه.کسی که اینجا میاد میخواد اینا رو بدونه و براشم مهمه وگرنه اینجا نمیاد.

نه مثل این که واقعا متوجه نمیشن یا نمیخواین بشین . وقتی ما میگیم حق مشتری میشه حق انتخاب نه این که وقتی مشتری میره مغازه از شما 100 دلار بابت win بگیرن وقتی که سیستم رو میخری بعد بگی حالا میتونی هرچی خواستی بندازی روش این ها دیگه چرت و پرت هستش .

درسته win بهترین پشتیبانی رو داره هزارو یک خوبی دیگه داره از سادگی بگیر تا .... اما حق انتخاب از مشتری موقع خرید گرفته شده یعنی جناب عالی چه بخوای چه نخوای پول یک Win تو پاچت هستش حالا به نظرت این یعنی چی ؟

اگه یک نفر بگه این 100 دلار رو باید چرا مشتری چه بخواد چه نخواد بده موقع خرید سیستم هیچ کدام از حرف های شما 1% هم ارزش صحبت نداره حالا میخوای به در و دیوار خودتون رو بکوبین .

حق انتخاب موقعی معنی میده که من بخوام سیستم بخرم قبلش ازم 100$ برای win گرفته نشده باشه .

آخرین ویرایش:

مایکروسافت از لحاظ سود در سال 2011 نهمین کمپانی برتر در تمام دنیا بوده .
مایکروسافت از لحاظ ارزش کلی شرکت در سال 2011 سومین شرکت با ارزش دنیا محسوب شد .

مایکروسافت از لحاظ ارزش برند در سال 2011 سومین برند برتر دنیا محسوب شد .

سود چند شرکت در سال 2011

سود شرکت اپل در سال 2011 = 33 میلیارد دلار
سود شرکت مایکروسافت در سال 2011 = 23.5 میلیارد دلار
سود شرکت آی بی ام در سال 2011 = 15.9 میلیارد دلار
سود شرکت سامسونگ در سال 2011 = 11.5 میلیارد دلار
سود شرکت اینتل در سال 2011 = 12.9 میلیارد دلار

ممنون از آمار اما اینم جالبه که بدونید :

درامد سونی در سال مالی 2011 که از 31 مارچ 2011 تا 31 مارچ 2012 برابر با 81.5 میلیارد دلار بوده که یه نکته بسیاز عجیب افزایش ضرر این شرکت از 3.3 میلیارد در سال قبلش به 5.7 میلیارد در امسال رسیده واقعا ناراحت کننده هست یعنی امسال 1 ریال
:d هم تو جیبش که نرفته هیچ 60 تریلیون تومنم(خیلی بیشتر) از جیبش داده. رسما رکورد زده.

در همین مدت سونی 13.9 میلیون پی اس تری شیپ کرده که نسبت به سال قبل ترش 400 هزار دستگاه کمتر بوده .

البته سونی اعلام کرده که در سال مالی جدید ( از 31 مارچ امسال تا 31 مارچ 2013 ) درامد کلیش به 92.9 میلیارد دلار برسه و همچنین پیش بینی سود 376.5 میلیون دلاری در این سال رو کرده .

حالا بریم سره اصل مطلب واقعا این آماری که گداشتی سود مایکروسافت 23.5 میلیارد دلاررررررررررر بوده ؟؟؟؟؟؟؟ باورم نمیشه !!!!!!! با این سود میتونه نسل بعد کنسولها رو کن فیکون بکنه .... ولی نمیکنه.

حالا بریم سره اصل مطلب واقعا این آماری که گداشتی سود مایکروسافت 23.5 میلیارد دلاررررررررررر بوده ؟؟؟؟؟؟؟ باورم نمیشه !!!!!!! با این سود میتونه نسل بعد کنسولها رو کن فیکون بکنه .... ولی نمیکنه.

بله دوست عزیز این 23.5 میلیارد دلار سود کمپانی مایکروسافت در سال 2011 بوده که این آمار رو نشریه معتبر «فوربس» اعلام کرده و کاملا رسمی هست .

خوشم میاد این جور موارد همه پسند بودن و پرفروش بودن برای میکرو خوبه ولی به اپل که میرسه یهو میشه بد و isheep
خب اخه اپل مف خوره.الان درامدش از خیلی برندهای رقیبش کمتره ولی سودش باورنکردنیه و با شرکت های نفتی رقابت میکنه.چون اپل هزینه ساخت محصولاتش خیلی پایین تر از رقباست ولی قیمت فروشش بالاتر از رقبا.من به این میگم مفت خوری جنس ارزون رو گرون به ملت بده.همون کارخونه تو چین که محصولات اپل رو تولید میکنه انقد وضعش خراب بود که چند تا کارگر خودکشی کردن و وقتی رسانه یی شد خود تیم کوک برا جمع کردن سوتی رفت چین.خلاصه اپل برا سود بیشتر هر کاری میکنه.مثلا صفحه ایفون خیلی ارزونتر از رقباست و کوچیک و هزینه ساخت گوشی رو خیلی پایین میاره وسود. بیشتر برا اپل.ولی میاد میگه3.5بهترین سایز برا اسمارت فونه واز این بزرگتر به دردتون نمیخوره:دی بعدش طرفدارش میگن بهههه لههه اپل تو درست میگی.میگه ما برا شما نیاز میسازیم.بازم بههههه لههه اپل تو درست میگی:دی

من كاري به اين امار ندارم
ولي چيزي واسه ما كه توي اين خراب شده زندگي ميكنيم مهمه كه ما بايد از يه كمپاني طرفداري كنيم كه به مشتري احترام بذاره و مثه ادم با مشتري برخورد كنه وبحساب مشتري مدار تر باشه
الان خودتون حساب كنيد سوني مشتري مدارتره يا مايكرو
اينقد كشكي بخاطر عقده و نداشتنه كنسوله اون يكي كمپاني طرفداري نكنيد اينكه فلان شركت اينقد سود كرده ايا كوچيكترين نفعي واسه شما داره؟
خواهشا ننشينيد بخاطر نداشتن كنسول حريف به خودتون تسكين بديد كه اره كمپاني اي كه من كنسولمو ازش گرفتم بيشترين سودخالص رو داره پس بهترين كمپانيه اون يكي كمپاني خاك تو سرش ورشكست بشه از شرش راحتشم

اسم مایکروسافت که میاد من یاد ایران خودرو میوفتم نا خود آگاه . ماشین های خیلی عالی با بالاترین کیفیت ساخت . مردم هم خیلی خوب میخرن . سود سالیانش هم از گوگل بیشتره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or