آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

پر فروشها در ماه دسامبر :

NPD Software Top 10

1. Call of Duty: Modern Warfare 3 (360, PS3, Wii, PC)
  2. Just Dance 3 (Wii, 360, PS3)
  3. Elder Scrolls V: Skyrim (360, PS3, PC)
  4. Mario Kart 7 (3DS)
  5. *********** 3 (360, PS3, PC)
  6. Madden NFL 12 (360, PS3, Wii, PSP, PS2)
  7. Assassin’s Creed: Revelations (360, PS3, PC)
  8. NBA 2K12 (360, PS3, Wii, PSP, PS2, PC)
  9. Super Mario 3D Land (3DS)
  10. Batman: Arkham City (360, PS3, PC)

آمار فروش سخت افزار، دسامبر 2011 آمریکا:
Xbox 360: Over 1.7 Million (-8.6%) [Best selling platform for the full year.]
Wii: 1.06 Million (-55%)
PS3: ~936K (-22.6%) -Math from 46% of console sales are Xbox 360 and above numbers
NPD December 2011 - Beyond3D Forum

عجیبه پیش بینی که برای فروش 360 میشد بالای 2 میلیون بود نه تنها این طور نشده بلکه نسبت به سال قبل کاهش هم داشته !
به نظر میرسه MS برای امار 66 میلیونی که اعلام کرده یه چیزی بیشتر از حد معمول کنسول شیپ کرده ! به نظر جالب نمیاد .

آمار فروش سخت افزار، دسامبر 2011 آمریکا:
Xbox 360: Over 1.7 Million (-8.6%) [Best selling platform for the full year.]
Wii: 1.06 Million (-55%)
PS3: ~936K (-22.6%) -Math from 46% of console sales are Xbox 360 and above numbers
NPD December 2011 - Beyond3D Forum

خیلی عجیبه فکر کنم اولین باری باشه تو صنعت گیم که ماه نوامبر فروشش بیشتر از دسامبر باشه..

در کل 360 تو سال 2011 رکورد بیشترین فروش خودش رو شکست و فروشش رو به 7.200.000 رسوند و همچنین توانست برای اولین بار Wii رو شکست بده که فروشش 4.530.000 بود

PS3 هم به فروش 4.515.000 رسید و سوم شد و اختلافش نسبت به 360 در آمریکا به 2.600.000 دستگاه در سال 2011 رسید..

خیلی عجیبه فکر کنم اولین باری باشه تو صنعت گیم که ماه نوامبر فروشش بیشتر از دسامبر باشه..

در کل 360 تو سال 2011 رکورد بیشترین فروش خودش رو شکست و فروشش رو به 7.200.000 رسوند و همچنین توانست برای اولین بار Wii رو شکست بده که فروشش 4.530.000 بود

PS3 هم به فروش 4.515.000 رسید و سوم شد و اختلافش نسبت به 360 در آمریکا به 2.600.000 دستگاه در سال 2011 رسید..
قابل توجه شخصی خاص در بازیسنتر !

قابل توجه شخصی خاص در بازیسنتر !

قابل توجه اون شخص به اصطلاح برادر شما، اگه بازم از این ID برای پست دادن تو بازی سنتر استفاده کنند، این ID هم به سرنوشت اون یکی دچار میشه.

----------------
آمریکا =/= کل جهان، برای بار هزارم.

قابل توجه اون شخص به اصطلاح برادر شما، اگه بازم از این ID برای پست دادن تو بازی سنتر استفاده کنند، این ID هم به سرنوشت اون یکی دچار میشه.

----------------
آمریکا =/= کل جهان، برای بار هزارم.
مگر در این باره از مدیران سایت تذکر دریافت نکردید ؟ چون گفتند که تذکر دادن بهتون !
اون بن هم کار شما نبوده که داری تهدید میکنی ! درخواست یک مدیر تگ سبز از آقا اشکان بوده!
این ID شخصی بنده میباشد و شما میتوانید شکایتتون رو به اشکان خان کنید و به شما ارتباطی نداره .

آخرین ویرایش:
سال موفقی واسه 360 بود.گرچه به شخصه فکر میکردم یک فروش 2 میلیونی رو واسه این ماه ثبت میکنه که نکرد.ولی بازم فروش 3.5میلیو کنسول به مشتری اونم تویه 2 ماه اونم فقط توی آمریکا میتونه یک موفقیت بزرگ باشه.احتمالان برای سال بعد میتونه با یه کاهش قیمت به فروش خودش ادامه بده.گرچه توی این فروم کسانی هستن که این رو هم نادیده میگیرن و منتظر گزارش مالی سونی میمونن تا شاید اونجا اعلام بشه که سونی تویه سال 2011 کنسول بیشتری فروخته:dامید واریم که امیدشون تبدیل به ناامیدی نشه(چون سونی واقعا بیشتر فروخته ولی اگه فروش psp هم روش بیاد:d)

این ID شخصی بنده میباشد و شما میتوانید شکایتتون رو به اشکان خان کنید و به شما ارتباطی نداره .
مگر در این باره از مدیران سایت تذکر دریافت نکردید ؟ چون گفتند که تذکر دادن بهتون !
اون بن هم کار شما نبوده که داری تهدید میکنی ! درخواست یک مدیر تگ سبز از آقا شاکان بوده

بله با توجه به اون پست قبلی، مشخصه که چقدر شخصیه.

این کامنت رو کی داده بود!:-/

هر هر هر امار مالی 2011 هم که اومد لطفا بیا در خدمتمون باش.;;)

من دادم اون کامنت رو 8-| مجید جان این آمار NPD ـه برای ماه دسامبره، نه آمار سالی مالی 2011

اگر فروش 360 تو امریکا در این ماه بالاتر از 2 میلیون بود میشد گفت که بهتر فروخته ولی وقتی خیلی کمتر از انتظار تو این ماه فروش داشته و با توجه به بازار ژاپن قضیه یکم فرق میکنه .

اما خب این که خیلی خوبه.چون از مقدار فقط حدود 1.5 میلیونش توسط زاپن جبران می شه.فکر می کنم بقیش رو بتونه توسط جاهای دیگه جبران کنه.
محمد جان شما در جریان نیستی !
هفته ی قبل ایشون در بحثی که با .:N!MA:. داشتن اومدن آمار 11 ماه ی آمریکا رو با آمار یک ساله ی ژاپن مقایسه کردن و آخرش با یک منها عدد 600 هزار تا اختلاف موند که ، کیوان گفت که اونم با فروش بهتر
PS3 توی اروپا یا جبران میشه و چه بسا پیشی بگیره !
اونجا هم از اصطلاح زشت :هر هر هر استفاده کردن ، خب الان جواب بدن
بله با توجه به اون پست قبلی، مشخصه که چقدر شخصیه.
گفتم که تذکر دریافت کردی دیگه تمومش کن .
اگر خوب یادت مونده باشه من قبلا ( حدود 4 سال پیش این بحثها رو با اون اسم آی دیتون ( kenji ) میکردم ! بیشترین کسی هم که با شما بحث میکرد خود من بودم .
پس بحث من و شما چیز جدید و تازه ای نیست . پس بهتره آروم باشید و هر چیزی رو به هم ربط ندید .

آخرین ویرایش:
ا!:-/

امار مالی 2011 هم که اومد لطفا بیا در خدمتمون باش.;;)

امار مالی که فک کنم 17 منتشر میشه.ولی ان چه مشخصه اینکه 360 بیشتر ps3میفروشه.الا تمام امید سونی و فن هاش به اروپاست که به نظر نمیرسه بتونه دوای درددشون باشه.از یک طرف تویه بریتانیا و ایرلند وضعیت 360 بهتره.از اونورم وضعیت سونی توی بهترین بازازاش مثله فرانسه که سنتا مال سونی بود چندان قوی نیست.طبق اماری که در طی سال میومد فقط تویه اسپانیا وضع ps خوب بود که اونم خیلی خیلی بازار کوچیکیه.وگرنه بازرای دیگه یا برابر بودن یا با اختلاف کمیps جلو بود.

من چی گفتم؟؟یادته؟؟
برو یه بار دیگه چند صفحه قبل رو بخون.به نظرم یکی از دلایلش می تونه همون باندل های ماکرو با قیمت وحشتناک پایین برای جمعه سیاه باشه.باندل کینکت به همراه 360 به قیمت 200 دلار با 50 دلار کارت هدیه یه چیزی فوق العاده هست.البته چیز بدی نیست این کار ماکرو که بخواهید هی جبهه بگیرید ولی به نظرم خوب نیست که توی این تاپیک در مقابل خیلی از حرف های من شما ها جبهه می گیرید..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or