S sh_lair کاربر سایت Oct 24, 2007 #1 :confused::confused::confused:خواستم ps3 اران سن همديگرو بدونن:confused::confused::confused: Last edited by a moderator: Oct 8, 2009
behzad_360 کاربر سایت Oct 24, 2007 #2 من اسمم بهزاد و 19 سال دارم:biggrin1: دو هفتس كه ps3 خريدم و اولين كنسولم Atari بود!!!!!:laughing:
M M3ti J70 کاربر سایت Oct 24, 2007 #5 مهدی هستم 15 سال و 8 ماه از تهران:cheesygri عید خریدم (چه حالی کرده بودم)
S stonecold کاربر سایت Oct 24, 2007 #7 خوش به حال همتون که سنتون کمه و در این سن نسل جدید بازیها رو دور اومدن کاشکی یکی پیدا بشه که سنش از من بیشتر باشه که من روحیه ام قوی بشه! من 24 سالمه
خوش به حال همتون که سنتون کمه و در این سن نسل جدید بازیها رو دور اومدن کاشکی یکی پیدا بشه که سنش از من بیشتر باشه که من روحیه ام قوی بشه! من 24 سالمه
salaramol کاربر سایت Oct 24, 2007 #9 نوشته شده توسط stonecold: خوش به حال همتون که سنتون کمه و در این سن نسل جدید بازیها رو دور اومدن کاشکی یکی پیدا بشه که سنش از من بیشتر باشه که من روحیه ام قوی بشه! من 24 سالمه بیشتر... :laughing: اخه اینم ناراحتی داره منم س 24 ولی خیالم نیست مهم اینه که هدف هممون یه چیزه اونم شناکردن تو دنیای بزرگ بازیهای رایانه ای. فقط امیدوارم کسی زیر ابی نره :biggrin1:
نوشته شده توسط stonecold: خوش به حال همتون که سنتون کمه و در این سن نسل جدید بازیها رو دور اومدن کاشکی یکی پیدا بشه که سنش از من بیشتر باشه که من روحیه ام قوی بشه! من 24 سالمه بیشتر... :laughing: اخه اینم ناراحتی داره منم س 24 ولی خیالم نیست مهم اینه که هدف هممون یه چیزه اونم شناکردن تو دنیای بزرگ بازیهای رایانه ای. فقط امیدوارم کسی زیر ابی نره :biggrin1:
Socom کاربر سایت Oct 24, 2007 #11 20 آقا سن بالا چیه تازه اول جوونیه. تازه حالی که ماها با atari کردیم هیچوقت تکرار نمیشه.