اطلاعات جدید از Alan Wake's American Nightmare + اشاراتی به Alan Wake 2

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
alanwake6.jpg

اولین اطلاعات از نسخه جدید سری Alan Wake که قرار است در Xbox Live Arcade عرضه شود :

- American Nightmare به تنهایی میتونه گیمر های جدید که نسخه قبلی رو بازی نکردن با دنیای Alan Wake آشنا کنه ، AN دنیایی AW رو گسترش میده و شامل اطلاعات زیادی از اتفاقات رخ داده پس از پایان نسخه اول است

- اگر Alan Wake را ترکیبی از Stepehn King و Lost بدونیم پس میتوان گفت AN بیشتر به From Dusk Till Dawn اثر Quentin Tarantino شباهت دارد ، اصلی ترین بخش AN اکشن نفس گیر آن میباشد که با استایل داستانی عامه پسند همراه است

- یکی از اصلی ترین تفاوت های AN با AW مکان بازی میباشد ، نویسنده محبوب ما آلن در این نسخه دیگر در Bright Falls به ماجراجویی نمیپردازد

- اینبار آلن ویک در آریزونا میباشد و استایل داستانی بازی نیز با نسخه اول تفاوت دارد . بعد از Bright Falls ما میخواستیم بازی را به مکان تازه و جدیدی بیاوریم به همین دلیل تصمیم گرفتیم از محیط های Classic Americana & Route 66 استفاده کنیم

- این موضوع که چگونه آلن سر از آریزونا در آورده خودش داستانی دیگر است ، هوادارن نسخه اول مطمئنا بیاد میاورند که در نسخه اول بازی برنامه تلوزیونی ایی به نام Night Springs وجود داشت ، بعضی از هوادارا شاید حتی بیاد بیاورند که آلن در دوران جوانییش نویسندگی چندین قسمت از این برنامه را به عهده داشته است ، در American Nightmare گیمر به درون یکی از قسمت های Night Springs فرستاده میشود که آلن خودش داستان آن قسمت را نوشته است . آلن درون سریال و در بین واقعیت و خیال ( داستان ) و جنگی میان نور و تاریکی گیر افتاده است

- American Nightmare برای عرضه در Xbox Live در اوایل سال 2012 (Q1) در نظر گرفته شده است ، Järvilehto میگوید : بازی برای عرضه دیجیتالی طراحی شده است ، این موضوع نشان دهنده این است که بازی اکشن تر و سریعتر شده ، هرچند اکشن تر شدن بازی به معنای آن نیست که مدت زمان آن کمتر شده است

- بخش داستانی بازی ساعت ها شما را سرگرم خواهد کرد ، علاوه بر آن یک بخش Arcade بسیار سریع و جذاب به اسم Fight Till Dawn وجود دارد که در آن گیمر به وسط منطقه ای از مکان های متروکه فرستاده خواهد شد و باید تا صبح با دشمن بجنگد و زنده بماند ، میزان سلاح ها در این بخش بسیار متنوع است از انواع اسلحه های گرم تا مشعل و البته چراغ قوه در این بخش وجود دارد ، در هر Wave تعداد دشمنان افزایش میابد و آنها قویتر میشوند ، کسی که بتواند تا صبح زنده بماند برنده این بخش است

- Remedy
به ما اطمینان داد که AN آخرین ماجراجویی Alan Wake نیست و حتما AW2 ساخته خواهد شد ( شاید در حال ساخت نیز باشد ) ، اما اطلاعات بیشتر و جدول زمانبندی آن رو نمیتوان فعلا فاش کرد ، برای کسانی که منتظر نسخه PC بازی هستن Järvilehto نظر امیدوار کننده داده است :

"ما فیدبک های زیادی از PC گیمر ها دریافت کردیم و باید اعتراف کنیم یه ذره وسوسه شدیم تا اینکار رو امتحان کنیم ( عرضه بازی روی PC ) ، در آینده در این مورد تصمیم میگیریم شاید در آینده اخبار امیدوار کننده ایی در اینباره داشته باشیم "

منبع

آخرین ویرایش:
اکشن بازی نقش پر رنگ تری داره و داستان نقش کمرنگ تر .دقیقا بر خلاف نسخه اول.همچنان منتظر دنباله حقیقی نسخه اول خواهیم ماند.
این Horde عجیب تاثیر خودش رو گزاشته ها:d

کاش remedy منصرف شه و رو دیسک هم عرضه کنه این نسخه با این که نسخه دوم نیست تو افکت ها و سایه زنی رشد بی نظیری داشته
خدا کنه زامبی هم زیاد قاطیش نکنن

حیف رو دیسک نمیاد وگرنه......در کل قطعا جالب از آب در میاد ولی این سیاست جدید مایکروسافت کمی نامردانه اس.
راستی اسم این دشمناش چی بودش کسی یادشه:-/ جن شده ها رو میگم تاریکی فرا گرفته بودشون:d

حیف رو دیسک نمیاد وگرنه......در کل قطعا جالب از آب در میاد ولی این سیاست جدید مایکروسافت کمی نامردانه اس.
راستی اسم این دشمناش چی بودش کسی یادشه:-/ جن شده ها رو میگم تاریکی فرا گرفته بودشون:d
اسم خاصی نداشتن بهشون میگفتن Taken :دی

این طوری که این صحبت کرده بازی یک جورایی AW2 هست ولی من فکر نمی کنم شاهد تغییرات بهتری نسبت به نسخه اول باشیم و این بازی رو بیشتر به خاطر بالا بردن فن بیس عرضه میکنند..

در کل از بخش Fight Till Dawnاستقبال میشه

"ما فیدبک های زیادی از PC گیمر ها دریافت کردیم و باید اعتراف کنیم یه ذره وسوسه شدیم تا اینکار رو امتحان کنیم ( عرضه بازی روی PC ) ، در آینده در این مورد تصمیم میگیریم شاید در آینده اخبار امیدوار کننده ایی در اینباره داشته باشیم "
به شدت منتظریم :d

واقعاً این تنوع اسلحه ها بهترین کار ممکن بود که توی این نسخه اضافه کردن ! :دی فک کنم توی یکی از صحنه ها آلن داشت با یوزی یه بنده خدایی رو رنده میکرد :دی

• Like
Reactions: Panther_X
علاوه بر آن یک بخش Arcade بسیار سریع و جذاب به اسم Fight Till Dawn وجود دارد که در آن گیمر به وسط منطقه ای از مکان های متروکه فرستاده خواهد شد و باید تا صبح با دشمن بجنگد و زنده بماند ، میزان سلاح ها در این بخش بسیار متنوع است از انواع اسلحه های گرم تا مشعل و البته چراغ قوه در این بخش وجود دارد ، در هر Wave تعداد دشمنان افزایش میابد و آنها قویتر میشوند ، کسی که بتواند تا صبح زنده بماند برنده این بخش است
وای که من عاشق این مود ها هستم >:d<

خیلی خوب میشه اگه یه نسخه هم واسه pc در نظر بگیرن :d

ایول اطلاعاتش من که خیلی راضی کرد کلا مشخصه روش کار شده و در حد نسخه دوم هست بخش Fight Till Dawn هم عالیه خیلی حال میده قطعا :d اضافه شدن سلاح ها جدید هم استقبال میشه کلا به یوزی تو بازی نیاز عجیبی بود تو شلوغی ها >:d<
عرضه بازی روی PC میتونه به بیشتر شدن تعداد فن ها و فروش بازی کمک کنه
یک حسی میگه AW2 تو E3 2012 یا کلا تو نیمه دوم 2012 معرفی میشه برای انتشار در 2013 چون مشخصه ساخت قسمت دوم از خیلی قبل تر شروع شده به نظرم ممکنه برای نسل بعد هم بیاد

انحصاریم نشه مهم نیست ، خیلی خوبه که تعداد بیشتری ازش لذت ببرن ولی تو نسخه pc نمیشه پایرت کرد؟
اگه بشه باز باخته حساب..
از Fight Till Dawn خیلی خیلی استقبال میشه :d مثله gears که خیلی خیلی استقبال شد :d
و اینکه نسخه دومی در راه هست خیلی خوشحال شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or