دود عدد Original Key Kaspersky Internet Security 2012

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
درود
اسم ترد گویای همه چیز هست. بصورت تکی در باز به قیمت 58 هزار تومن به فروش میرسه. اینها رو از یه فروشگاه که درحال تغییر شغل بود خریدم دونه ی 36 تومن که با توجه به قیمت بازار و سایت رسمی کسپر که 59.95$ به فروش میرسه قیمت فوق العاده مناسبی داره. اگر شد تا شب براتون از باکس و تراکتش عکس میزام که شک نکنید.
مبلغ مورد نظر رو به کارت واریز میکند و در صورت تمایل کد رو براتون SMS میکنم یا PM میزارم.

قبل از خرید و استفاده لطفان اخرین ورژن Kaspersky Internet Security 2012 از اینجا دانلود کنید بعد Code رو وارد کنید.

http://www.lxl.ir/upload/uploads/13229952521.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
خب لوفی جون با سانجی چه کردی...
دادش کار این کلید چیه؟؟؟؟ بیشتر توضیح میدی اگه موردی ندار
بخاطر اسپم شرمنده:d
Kaspersky Internet Security میدونی چیه دیگه؟ با این کلید میتونید برنامه رو لایسنس کنید به مدت 365 روز و از وب گردی لذت ببرید.

درود. فریدون جان دستت درد نکنه، بنده کُـد رو دریافت کردم و باهاش یک فروند Kaspersky Internet Security 2012 رو آتیشش کردم برای 365 روز. خلاصه که خدا خیرت بده. دمت گرم. پ.ن: بنده بشخصه فریدون رو بشدت تضمین میکنم. :دی

درود. فریدون جان دستت درد نکنه، بنده کُـد رو دریافت کردم و باهاش یک فروند Kaspersky Internet Security 2012 رو آتیشش کردم برای 365 روز. خلاصه که خدا خیرت بده. دمت گرم. پ.ن: بنده بشخصه فریدون رو بشدت تضمین میکنم. :دی
قربان ادبت برم (نوشابه برای هم باز کنیم :دی). فقط یادت نره امتیاز بازارچه هم بدی. دستت طلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or