اکانت PSN با بیش از 10 بازی + PLUS

βehdad

کاربر سایت
Rating - 100%
11   0   0
سلام
یه اکانت رو دارم واسه فروش
اول چندتا نکته رو بگم بعد لیست رو قرار میدم :
  • همونطور که میدونید رو هر اکانت 5 نفر بیشتر نمیتونن اکتیو کنن من این اکانت رو تنهایی خریدم ولی وقتی بفروشم غیر فعال میکنم یعنی 5نفر میتونن دانلود کنن پس خواستید 5نفری پول بزارید رو هم این اکانت رو بخرید و هر 5تاتون بازی ها رو دانلود کنید
  • نکته بعدی اینکه تو لیست بازی هایی که با رنگ آبی هستند با تموم شدن PLUS اعتبارشون تموم میشه و نمیتونید بازی کنید دیگه (مگر اینکه PLUS رو شارژ کنید)
  • بازی هایی رو هم که نوشتم پلاتینوم داره یعنی دارای تروفی پلات هست:d
  • اون عددهای رنگ نارنجی هم حجم بازی هاس
اکانت امریکا هست
از امروز 50 روز PLUS اعتبار داره
3. 836Armageddon Riders 9.99$
929 From Dust 14.99$ .4
2592 Renegade Ops 14.99$ .5
Superstars V8 Racing 9.99$ .6 پلاتینیوم داره 1531
Elemental Monster 0.99$ .7 پلاتینیوم داره 279
92Plants vs Zombies 14.99$ .8
47 Astro Tipper 4.99$.9
35 Altered Beast 4.99$.10
299 Resident Evil 1 9.99$.11
751 Resident Evil 2 5.99$.12
366 Resident Evil 3 5.99$.13
167 Burn Zombie Burn! 4.99$ .14
1421Dead Nation 14.99$ .15

قیمت بازی های خریداری شده ====> 75.93 دلار که به پول ما میشه 98000 تومن
قیمت پلاس=====> منهای پلاس مصرف شد میشه 9دلار که به پول ما میشه 11700 تومن
قیمت کل + تخفیف = 110 تومن که فکر نکنم اگه بخواید 5نفری بگیرید که میشه 22 تومن زیاد باشه
yahoo_4.gif

هر سوالی بود در خدمتم;)

آخرین ویرایش:
یک سؤال :d این بازی هایی که با پلاس گرفتی فکر نکنم بعضیاشون رو free گزاشته باشند برای پلاس(شایدم هیچکدوم :d ) و احتمالا با تخفیف پلاس خریداری کردی :d تا اونجایی هم که اطلاع دارم اگر بازیی رو با تخفیف بخری اگر پلاست بپره اینا نمیپرند! :d فقط بازی های free که گرفته بودی میپرند :d برای همین فکر کنم اگر کسی هم اینا رو بخره بازم راحت میتونه تا هروقت بخواد بازی کنه :d
اگر اشتباه میکنم خودت بیا شفاف سازی کن :d

دوست عزیز منظور شما اینه که با واریز 22.000 تومان هم میتونیم یه یوزر و پسورد بهمون بدی و همیشه بتونیم انلاین بازی کنیم.
2. این بازی هایی هم که دانلود کردی میتونیم تا 50 روز دیگه بازی کنیم و بعدش باید شارژش کنیم.
درسته.

یک سؤال :d این بازی هایی که با پلاس گرفتی فکر نکنم بعضیاشون رو free گزاشته باشند برای پلاس(شایدم هیچکدوم :d ) و احتمالا با تخفیف پلاس خریداری کردی :d تا اونجایی هم که اطلاع دارم اگر بازیی رو با تخفیف بخری اگر پلاست بپره اینا نمیپرند! :d فقط بازی های free که گرفته بودی میپرند :d برای همین فکر کنم اگر کسی هم اینا رو بخره بازم راحت میتونه تا هروقت بخواد بازی کنه :d
اگر اشتباه میکنم خودت بیا شفاف سازی کن :d
امیر حسین چی میگی تو؟ شما؟ :d
بازی هایی که مشکی هستند که هیچی پول پاشون رفته این از این!
بازی هایی هم که آبی هستند یه مدت بود که مثلا Plants vs Zombies 14.99$ مجانی بود واسه پلاس پس هرکی اکانت رو بخره میتونه عرض 50 روز بازی هایی رو که آبی هستند دانلود کنه (تو view download ) هست بعد از 50 روز بازیهای آبی رنگ میپره(بازی آبی رنگا بقول خودت همون free هاس ولی من که پول اونارو حساب نکردم که من میگم ارزش داره اکانت )
فهمیدی؟:d
دوست عزیز منظور شما اینه که با واریز 22.000 تومان هم میتونیم یه یوزر و پسورد بهمون بدی و همیشه بتونیم انلاین بازی کنیم.
2. این بازی هایی هم که دانلود کردی میتونیم تا 50 روز دیگه بازی کنیم و بعدش باید شارژش کنیم.
درسته.
1.میخوای شما تو لیست باش هرکه دیگه ای هم خواست اسمش رو مینیوسم شدید 5 نفر یوزر پسوورد رو میدم نه اینکه به اولین نفری که 22 بریزه یوزر رو بدم
2.بازی هایی که آبی رنگ هستند تا 50 روز مهلت داری دانلود کنی بازیشون کنی بعد از 50 روز دیگه نمیشه مگر اینکه دوباره پلاس بگیری و بازیهای مشکی رنگ همیشگیه

Plants vs Zombies 14.99$ مجانی بود واسه پلاس پس هرکی اکانت رو بخره میتونه عرض 50 روز بازی هایی رو که آبی هستند دانلود کنه (تو view download ) هست بعد از 50 روز بازیهای آبی رنگ میپره
Plants vs Zombies
Expiry Time نداره ! همیشگیه .

Plants vs Zombies
Expiry Time نداره ! همیشگیه .
مرسی که گفتی;)
من هستم ولی شریکی کسه دیگه ای نیست؟
فکر کنم پژمانا باید پایه باشه بهش میگم ببینم چی میگه

---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

دوستان این 2بازی نامحدود است( Burn Zombie Burn اضافه شد )
Burn Zombie Burn و Plants vs Zombies
پست اول ویرایش شد

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

پست اول ویرایش شد
حجم بازی ها اضافه شد + 2بازی دیگه که یکیش نامحدود و یکیش محدود اضافه شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or