CRYSIS برای کنسولها تائید شد !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سه بار تمومش کردم دیگه عمرا روی کنسول ها بزنم این بازی رو :دی.
مگر چیز جدید بدن.

خاک برسرشون با Crysis 2 ساختنشون اون شخصیت Crysis و Crysis Warhead خدا بودن به مولا :(.

لینک مستقیم می دادی برادر من:d
چند مدت پیش که داشتم دوشو رو ایکس باکس بازی می کردم یه چیزایی دیدم که گفتم این بازی ماله کنسول نیست.
حالا اومدن یکو زدن رو کنسول (وابیلا) :)
ویرایش:
نظرم عوض شد تریلرش که خیلی خوب بود

آخرین ویرایش:
WTF!
یکی‌ از عناوینی که هنوزم یکی‌ مظاهر پی‌ سی‌ گیمینگ بود کنسلیزه میشود.
starcraft is next! :|

واقعا وقتی حرف میزنید قبلش فکر میکنید ؟! چطور ممکنه یه بازی که قبلش چند سال پیش واسه pc اومده الان با اومدنش برای کنسول بشه کنسلیزه ؟!
کنسلیزه زمانی میشه که بازی همزمان بری pc و کنسول بیاد و بعد بازی را بر مبنای کنسولی بسازنش و بگی که کنسلیزه شده !
سال 2007 بازی انحصاری برای pc اومده و تموم شده .

• Like
Reactions: Capcom
هرچند از نسخه 2 چندان لذتی نبردم ولی نسخه اول بازی همیشه برام قابل احترام و دوست داشتنی بوده. چیزی که من دیدم اینکه حداقل از نظر گرافیکی یه رقیب سرسخت دیگه پیدا شد. هرچند تفاوت با نسخه پی سی از همون نگاه اول محسوسه ولی باز هم کیفیت بازی به نظرم من حتی از نسخه دوم هم بهتر بود ( نسخه کنسولی). از نظر گیم پلی هم به نظرم این نسخه بهتر بود....

واقعا وقتی حرف میزنید قبلش فکر میکنید ؟! چطور ممکنه یه بازی که قبلش چند سال پیش واسه pc اومده الان با اومدنش برای کنسول بشه کنسلیزه ؟!
کنسلیزه زمانی میشه که بازی همزمان بری pc و کنسول بیاد و بعد بازی را بر مبنای کنسولی بسازنش و بگی که کنسلیزه شده !
سال 2007 بازی انحصاری برای pc اومده و تموم شده .
باشه آقا من غلط کردم.

خیر فقط شما فکر می‌کنین، من نمیدونم چی‌ میگم، شما میدونی‌.
من اصلا تو عمرم چیزی نخوندم هیچی‌ نمیفهمم. حله؟
=======================================

اگه بتونن فضای شماره یک رو رو کنسول پیاده کنن شاهکار کردن واقعا.

تریلر بازی را دیدم نسخه 360 را نشون میداد گرافیک بازی باور کردنی نبود ! واقعا کرایتک شاهکار کرده ! چیزی که دیدم چیزی شبیه تنظیمات HIGH بود !

PC فنهای محترم بیان حالا برای ما شعر بخونن :lol: یکم بعد تصاویر را اپ میکنم دور هم بخندیم :lol:

جالبه بدونید بازی از سیستم نورپردازی جدید همون نورپدازی cryengin3 استفاده میکنه یعنی بهتر !

آخرین ویرایش:
تریلر بازی را دیدم نسخه 360 را نشون میداد گرافیک بازی باور کردنی نبود ! واقعا کرایتک شاهکار کرده ! چیزی که دیدم حداقل تنظیمات HIGH بود !

PC فنهای محترم بیان حالا برای ما شعر بخونن :lol: یکم بعد تصاویر را اپ میکنم دور هم بخندیم :lol:
دیگه زیاد هم بزرگش نکنید دوست من ...
روی "های" نبود دیگه
ماها بازی کردیم میدونیم ;))
من همین الان روی سیستمم نصب هست بازی ..
شما عکسا رو آپ کنید ما گرافیک رو میذاریم روی "های" برای شما عکس میذاریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or