شایعه bans wave برای استفاده کنندگان غیرقانونی Xbox Live

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Boss Hunter

کاربر سایت
715.jpg

چند روزی در بین استفاده کنندگان کنسول 360 شایعه شده که موج بنی برای استفاده کنندگان غیر قانونی محتویات Xbox Live در راه است.
استفاده کنندگان غیر قانونی چه کسانی هستند؟
کسانی که DLC ها و محتویات پولی فروشگاهای Xbox Live را در کنسول های دستکاری شده استفاده میکنند و هیچ گونه پولی برای آن محتویات پرداخت نکرده باشند.

کسانی که DLC ها و محتویات پولی فروشگاهای Xbox Live را در کنسول های دستکاری شده استفاده میکنند و هیچ گونه پولی برای آن محتویات پرداخت نکرده باشند.

دم همشون گرم ... هه هه

خدا رو شکر ما تا حالا DLC ها و محتویات پولی فروشگاهای Xbox Live رو مجانی نگرفتیم.

اقا میگن 1.91 امن نیست حقیقت داره من 4.5 روزه از تر س وصل نمیشم لایو

یعنی هر چی تم ریختیم تو ایکس باکس با فلش پاک کنیم ؟

QUOTE=Soap McTavish;1589769]بدبخت شدم منم گیمر پیکچر مجانی دانلود کردم[/QUOTE]
اون مجانی هایی که توی خود ایکس باکس لایو هست توی game content که اشکالی نداره . منظورش اونایی هستن که با فلش و از این حرفا ریختن تو ایکس باکسشون .

دم مایکرو گرم..آقا بنشون کنید..
واقعا نمیفهمم دیسک بازی رو نمیتونید بخرید آرکید رو که میتونید!!!!

• Like
Reactions: LEERY
دمش گرم! :d
دوست دارم مایکرو هرکی رو تو لایو کپی میزنه بن کنه دیسکاشم همه غیر قابل کپی بشن ببینم بعدش طرفداراش تو ایران چقدر میشن:x

دم مایکرو گرم..آقا بنشون کنید..
واقعا نمیفهمم دیسک بازی رو نمیتونید بخرید آرکید رو که میتونید!!!!
f]
مگه مایکروسافت به ایران اهمیت یا براش بازی میسازه یا اصلا به فکر درآمد مردم هست که بخواد براش کاری کنه ! اصلا ایران تحریم هست ! من دلیلی نمیبینم بخوام ارجینال بخرم ! حالا من که بن شدم رفت (پروفایل و کنسول ! ) برگشتیم سراغ پی سی ! ولی وای به حال بقیه ! این از این دیسک های جدید و بن ویو و این چیزا ! پی سی خیلی سنگین تره !

یعنی واقعا می تونه بفهمه که مثلا من تم از سایت گرفتم و با فلش ریختم تو ایکس باکس .

آقا یعنی کسانی هک که تم ریختن از طریق فعل با برناه های مختلف اونا هم بن هستن دیگه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or