Shingo Seabass : بازی Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
pes-2012.jpg

درود

آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی اجرایی بازی Pes 2012 در طی مصاحبه ای با Digital Life گفته است : Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است .
Shingo Seabass ادامه داد و گفت : یکی از سخت ترین و مهمترین قسمت های ساخت یک بازی فوتبال تعادل واقع گرایانه و سرگرم کننده است و ما احساس میکنیم که این قسمت ها در عنوان Pes 2012 به خوبی انجام داده ایم.

منبع

وقتی تهیه کننده اینجوری میگه ما باید چی بگیم ؟! عملا میگه از فاصله ۳۰ منتری شوت کن تا گل شه ! اینه تفریح !
هر چند که من به شخصه هیچ وقت سمت Fifa نمیرم و نرفتم اما خدایی دیگه این یه حرفی که زده یعنی چی خو !

آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی اجرایی بازی Pes 2012 در طی مصاحبه ای با Digital Life گفته است : Fifa 12 نسبت به Pes 2012 واقعی تر است .
اینکه معلومه! دیگه خودشون هم اعتراف کردند.

یه بنده خدایی بود می گفت اگه خالق PES هم بیاد بگه این بازی از FIFA کمتره من قبول ندارم :))
وقتی چنین فن هایی داره این بازی دیگه حرف تهیه کننده براشون ارزش داره ؟‌:-؟:-/

تایید میشه 100 درصد واقعا و انصافا من خودم طرفدار pes هستم ولی fifa یه چیز دیگه هستش ببینیم به امید خدا این شماره چیکار میکنه یا علی

اینو همه میدونن دیگه FIFA تو این نسل راه شبیه سازی محض رو پیش گرفت پس اون تاکتیک ها برای خوشگلی نذاشتن که
ولی
PES همیشه سرگرم کنند هبوده تا واقع گرایانه تو نسل قبل که ضایع بود توپ میدادی به یه بازیکن سرعتی مثله یوزپلنگ میرفت برات گل میزد تو این نسل هم اومدن واقعی گرایانه بسازن و از فیفا تقلید کنند که بن بست کامل خوردن همون راه واقعی گرایانه متوسط و سرگرم کننده شو پیش بگیره خدایی به روز های اوجش برمیگرده که دارن همون سیسات ها رو اجرا میکنند
واقعی گرایانه بودن به PES و کونامی نیومده کلا

• Like
Reactions: happypooya
وقتی تهیه کننده اینجوری میگه ما باید چی بگیم ؟! عملا میگه از فاصله ۳۰ منتری شوت کن تا گل شه ! اینه تفریح !
هر چند که من به شخصه هیچ وقت سمت Fifa نمیرم و نرفتم اما خدایی دیگه این یه حرفی که زده یعنی چی خو !
یعنی امسال گندشو بالا اوردیم عزیزم:)

آره تو صفحه FBـش FIFA رو به عنوان Game مورد علاقش انتخاب کرده و تازه بدتر از اون Likeـش هم کرده:دی

کلا خودش داره اعتراف میکنه PES امسال هم بجایی نمیرسه...جریان چیه اون از بولینگ که میره مولتی پلیر بتلفید بازی میکنه بعد حال میکنه اینم از این, جریان چیه همه بازی سازا دارن اعتراف میکنن مثل اینکه جریان 2012 واقعیته ها :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or