راه اندازی سرور BC2 برای گیمرهای ایرانی عزیز

سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه Persian Bad Company 2 بخره که پینگش خوب باشه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !

نکته مهم : پولی از کسی گرفته نمیشه و نخواهد شد !!!

به این لینک هم حمله کنید واسه فشار به EA واسه راه اندازی سرور داخل ایران : http://forum.ea.com/eaforum/posts/li....page#16008305

سرور تیم اسپیک هم راه اندازی شد : 193.93.44.103 بعد بیاین به (Persian Speakers (Iran Only

لینک دانلود تیم اسپیک : http://www.teamspeak.com/?page=downloads

امیدوارم که از تیم اسپیک استقبال بشه .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیزم ! دوست من Amir Pinki با Xfire ID : bloodtosuffer و BC2 Soldier Name : amir.pinki میخواد یه سرور به اسمه IRANIAN BC2 واسه BC2 با ای پی روسیه بخره که پینگش خوبه ! واسه همین به من گفت بیام اینجا از بچه ها بپرسم (اخه خودش متاسفانه تو بازیسنتر عضو نیست:() که هر کس پایه هست اینجا اعلام کنه که ببینیم سرور چند پلیره بخریم !
اینجا قرار نیست هر کس که خواست بازی کنه پول بده ولی اگه کسی هم خواست کمک ما خوشحال میشیم :d .
دستش درد نکنه .ولی داره پولشو میریزه دور.یه جورایی سرور واسه روسها میزنه.سال پیش هم یکی سرور زد فقط 2 3 نفر اونم 1 بار رفتن.آخه شده بود پاتق روسها

نه ! نمیزاریم اینطوری شه ! واسش یه پسوورد میزازیم که فقط خودمون میدوونیم ! تو سایت میگم پسوورد رو :d ! که فقط ما ایرانیا بازی کنیم >:d<

آخرین ویرایش:
قصد امیر جون از این کار فقط راه اندازی یه سرور بود که راحت با پینگ پایین با هم بازی کنیم ! لطفا فقط اعلام موجودیت کنید ببینیم چند نفر هستیم کلا بسته به تعداد 10 / 16 / 24 / 32 سرور رو بخریم دیگه ! از این همه بس سی 2 باز هیچکس نبود ؟ من توقع استقبال بیشتری رو داشتم :(

سلام دوستان من قصد خرید سرور روسی برای 1 ماه به صورت آزمایشی به صورت Private برای گیمرهای ایرانی دارم با پینگ خوب . که بسته به شرایط سرور 16.24.32 نفره می گیرم . که قیمت کلی 30 دلار در هر ماه می شه برای سرور 32 نفره . فقط مشکل ما داشتن credit card,viza card,master card برای خریدن هاست هست . اگه کسی رو می شناسین که credit card داشته باشه . لطفا معرفی کنید که ما سرور مورد نظر رو خریداری کنیم . ضمنا بلا فاصله پس از خریداری پسورد سرور رو به تمام بچه ها تو همین فروم میدیم . که یک سرور اختصاصی ایرانی برای جم شدن بچه های BC2 باز ایرانی به صورت 24 ساعته داشته باشیم
-------------------

اسم سرور مورد نظر برای خرید = Persian BC2 Server

• Like
Reactions: mehrdad486
با تشکر!!:x

شما راه اندازی کن بقیه میان...

من که به شدت منتظرم...

راستی گفتی که پول نمیخواید بدین؟! آخه یه یارو اومده بود سرور کرایسیس 2 بیاره تو همین فروم ولی گفت نفری ده هزار تومن برای هر ماه!!!
از اونجایی که امیرجون آقای گلی هست فعلا گفته پول سرور رو میدم :x ! بقیشم خد اپشتمونه !:d

سلام به همه!!!!
سلام به امیر آقای pinki
5نفر اضافه کن!!!:d:d
تو xfire بهت گفتم:d:d
همچنان دارم برات میگردم ببینم کسی از دوستان مستر داره یا نه!
خبرت میکنم:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or