تابستان را با استیم شروع کنید

Breaking Rules

کاربر سایت
اگه طرفدار دو آتیشه PC هستید و میخواین عضوی از بزرگترین حامی PC یعنی Steam بشید بهتره همین امروز اقدام کنید
Steam از امروز تا 10th جولای تخفیف های روزانه و فوق العاده ای واسه تابستون داره

هر روز تعدادی بازی تخفیف میخورن که میتونید از اینجا ببینید هر شب ساعت 9:30 تخفیف های روزانه تموم میشه
اما تخفیف هایی که در کل این دوره قابل خرید هستن شامل دو گزینه میشه :
bs5hoaf3bgr1xga4niqs.png

fruil545gecn94vvd7lh.png

بهتره قدر این فرصت را بدونید کم پیش میاد مثلا 22 تا بازی بشه 29$

آخرین ویرایش:
اییییییییییییییییییییییییول!!!

الهی من فدای اون THQ Hit Collection و ID Super Pack و Unreal Deal Pack بشم.
vv7udzodp4cfjtq3jjz.gif

بچه ها یه سوالی: الان استیم تحریم کرده ایران رو درسته؟ الان هر کس چه آنلاین بخواد بازی کنه، چه بخواد گیم بخره و دانلود کنه و ... باید چیز پ*ی ان بزنه؟ کیفیت کار چقدر فرق می کنه؟

هر گیمی هم که بخریم که تا آخر عمر برامون می مونه و می تونیم دانلود کنیم درسته؟

ممنون. :)

اییییییییییییییییییییییییول!!!

الهی من فدای اون THQ Hit Collection و ID Super Pack و Unreal Deal Pack بشم.
Hurt.gif

بچه ها یه سوالی: الان استیم تحریم کرده ایران رو درسته؟ الان هر کس چه آنلاین بخواد بازی کنه، چه بخواد گیم بخره و دانلود کنه و ... باید چیز پ*ی ان بزنه؟ کیفیت کار چقدر فرق می کنه؟

هر گیمی هم که بخریم که تا آخر عمر برامون می مونه و می تونیم دانلود کنیم درسته؟

ممنون. :)

نه استیم ایران را تحریم نکرده ، فقط صفحه اصلی استیم ف ی لتره
نه چیز پ ان نمیخواد واسه بازی کردن
گیم ها هم همیشه تو پروفایلت هستن

فقط بازیهای49 $ Valve pack را ببین یه portal 2 الان 49$ حالا بقیه هیچی

عزیز خواهشن عکس های پست اول رو یه جای دیگه آپلود کنید و thumb قرار بدید. در غیر اینصورت متاسفانه باید عکس ها رو پاک کنم چون بیش از حد باعث سنگینی تاپیک میشه. (عکس اول رو پاک کردم)

• Like
Reactions: Kavigne
خوب به ما (من) که چیزی نمیرسه :d اخه کی با این سرعت ذغالی حال و حوصله ی دانلود داره !!! ما که بازیامون رو سه چار تومن بیش نمیخریم چرا خودمون رو انقدر عذاب بدیم .

یه سوال؟ الان تو اونور اب تابستونه یا اینا برا ما تخفیف های تابستونه زدن :d

عزیز خواهشن عکس های پست اول رو یه جای دیگه آپلود کنید و thumb قرار بدید. در غیر اینصورت متاسفانه باید عکس ها رو پاک کنم چون بیش از حد باعث سنگینی تاپیک میشه. (عکس اول رو پاک کردم)

میتونید اگه به عنوان خبر به حساب نمیاد به اینجا انتقالش بدید

یه جورایی به قول بچه ها انگاری دیگه قاط زده این استیم و آتیش زده به مالش (البته دم شون گرم)!!
v2cw4sp2e55r35ser6o4.gif

1. پک THQ با بازی هایی مثل دو گیم از Company of Heroes، بازی Darksiders، سری کامل بازی هایDawn of War 2، بازی Homefront، بازی Metro 2033 و در نهایت Red Faction Guerilla و چند گیم دیگه رو گذاشته مجموعا 50 دلار! :blink:

2. پک Rockstar شامل تمام نسخه های GTA و بازی Bully و بازی های Max Payne 1 و 2، و بازیMidnight Club 2 و همچنین Manhunt همه با هم 40 دلار! :blink: :blink:

3. پک Unreal شامل UT اصلی (سال 1999)، همچنین Unreal Tournament 2004، و همچنین Unreal Tournament 3 و Unreal 2 مجموعا 25 دلار! :blink: :blink: :blink:

4. پک کامل Vlave یعنی هر زهرماری که Valve تا به حال تولید کرده، شامل 25 تا گیم از جمله سری کامل Half Life و HL2، پرتال 1 و 2، تمام Counter Strike ها، و Left 4 Dead ها، همه با هم 50 دلار! :blink: :blink: :blink: :blink:

----------------------------------------------
اگر اریج باز هستید بدوید! تا 10 روز دیگه بیشتر این فروش ویژه طول نمی کشه...
567t4rvc9jw2fjnp1iqq.gif

یه جورایی به قول بچه ها انگاری دیگه قاط زده این استیم و آتیش زده به مالش (البته دم شون گرم)!!
v2cw4sp2e55r35ser6o4.gif

1. پک THQ با بازی هایی مثل دو گیم از Company of Heroes، بازی Darksiders، سری کامل بازی هایDawn of War 2، بازی Homefront، بازی Metro 2033 و در نهایت Red Faction Guerilla و چند گیم دیگه رو گذاشته مجموعا 50 دلار! :blink:

2. پک Rockstar شامل تمام نسخه های GTA و بازی Bully و بازی های Max Payne 1 و 2، و بازیMidnight Club 2 و همچنین Manhunt همه با هم 40 دلار! :blink: :blink:

3. پک Unreal شامل UT اصلی (سال 1999)، همچنین Unreal Tournament 2004، و همچنین Unreal Tournament 3 و Unreal 2 مجموعا 25 دلار! :blink: :blink: :blink:

4. پک کامل Vlave یعنی هر زهرماری که Valve تا به حال تولید کرده، شامل 25 تا گیم از جمله سری کامل Half Life و HL2، پرتال 1 و 2، تمام Counter Strike ها، و Left 4 Dead ها، همه با هم 50 دلار! :blink: :blink: :blink: :blink:

567t4rvc9jw2fjnp1iqq.gif

نه عزیز منظورم رو بد متوجه شدی :)
به قولا استیم اتیش زده به مالش ! خیلی هم به نفع ماست(خریدارها) .
اما این تن بمیره کی ت*م داره پک vlavo یا THQ رو دان کنه :d
یعنی واقعا کسی هست بتونه 25 تا بازی رو دان کنه (جدا از قیمتش):d

v2cw4sp2e55r35ser6o4.gif

567t4rvc9jw2fjnp1iqq.gif
شوخی میکنی:-o
الان دارم اتیش میگیرم که اینترنت درست و حسابی نداریم ای خدا چه غلطی کنم فقط 10 روز دیگه نههههههههه
نه عزیز منظورم رو بد متوجه شدی
اما این تن بمیره کی ت*م داره پک vlavo یا THQ رو دان کنه
یعنی واقعا کسی هست بتونه 25 تا بازی رو دان کنه (جدا از قیمتش)
ایران هستی داغی نمیفهمی برو کره جنوبی یا ایالات متحده امریکا تا بفهمی نت یعنی چی

آخه خیلی از بازیها را نیاز نداره دانلود کنی بازی را از بیرون میخری نصبش میکنی ولی کرکش نمیکنی فایلها را از محل نصب به پوشه بازی تو استیم میبری Verify میکنی

خوب به ما (من) که چیزی نمیرسه :d اخه کی با این سرعت ذغالی حال و حوصله ی دانلود داره !!! ما که بازیامون رو سه چار تومن بیش نمیخریم چرا خودمون رو انقدر عذاب بدیم .

یه سوال؟ الان تو اونور اب تابستونه یا اینا برا ما تخفیف های تابستونه زدن :d

نه منظورم چیزایی بود که بچه ها توی تاپیک استیم نوشتند.

البته خودم هم خیلی تجربه ای ندارم از استیم، ولی این طور که از حرف های بچه ها دیدم، حتی اگر دانلود براتون سخت باشه چند مزیت در مقایسه با بازی های کپی داره:

- مهم ترین مزیت: بهتون CD-KEY میده و می تونید آنلاین بازی ها رو بزنید.
- تا آخر عمرتون بازی توی حساب تون در استیم می مونه و می تونید دانلودش کنید. دی وی دی های کپی 1 سال دیگه خرابند همه شون.
- گرفتاری کرک و آپدیت و این پچ و اون پچ و این کرک و اون کرک و ... رو نداره.
شوخی میکنی:-o
الان دارم اتیش میگیرم که اینترنت درست و حسابی نداریم ای خدا چه غلطی کنم فقط 10 روز دیگه نههههههههه

ایران هستی داغی نمیفهمی برو کره جنوبی یا ایالات متحده امریکا تا بفهمی نت یعنی چی
اینترنت ADSL دیگه همه جا هست فکر کنم. یکیش رو با ساعات رایگان بگیر.
ضمن این که بازی برای همیشه توی حسابت می مونه و ممکنه 1 سال دیگه، 2 سال دیگه یا هر چند سال دیگه اینترنت سریع داشته باشیم همه مون (چمدون بدم خدمت تون)؟! : دی

البته کلا روی هم رفته:
xvmhb5tf7jfndfhgbd1a.gif

کسی نمیاد کل بازی رو از استیم دانلود کنه. همه همین بازی های کرکی رو نصب میکنند و فایل هاش رو کپی میکنند توی فولدر استیم و استیم ناقصی هاش رو دانلود میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or