با سلام خدمت ِ دوستان ِ عزیز و گرامی. تصمیم داریم به کمک ِ شما دوستان ِ عزیز یکی از بهترین و منظم ترین مسابقات ِ FIFA 11 که قرار ِ بصورت Champions League برگزار بشه رو انجام بدیم.
در همین راستا این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان ِ عزیزی که قصد ِ شرکت در این مسابقات رو دارن اقدام به ثبت ِ نام خودشون به روش ذیل بکنند.
در همین راستا این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان ِ عزیزی که قصد ِ شرکت در این مسابقات رو دارن اقدام به ثبت ِ نام خودشون به روش ذیل بکنند.
- نام:
- PSN ID:
- یک تست از سایت های Ping Test و Speed Test جهت ِ اطمینان از صحت و سلامت ِ Connection ـه دوستان.
- تیم انتخابی: (الزاماً باشگاهی)
مهلتِ ثبت ِ نام از امروز تا 16 تیر خواهد بود و متاسفانه باید اعلام کنم دوستانی که Connection ـشون مناسب نباشه نمی تونن در مسابقات شرکت کنند. این امر هم فقط به منظور ِ رفاه ِ حال ِ دوستان شرکت کننده صورت می گیره.
قوانین و نحوه ی انجام بازی ها هم بزودی توسط ِ دوست ِ عزیزمون علیرضا (Politician) و در یک تاپیک جداگونه اعلام خواهد شد ... پس لطفاً از زدن ِ پست های دیگه (غیر از ثبت ِ نام) در این تاپیک خودداری کنید. اگر پیشنهاد و یا نظری دارید در این تاپیک مطرح کنید.
در آخر هم از همه دوستان خواهش می کنم که به قوانین ثبت نام توجه کنند تا ناراحتی و دلخوری پیش نیاد. پیشاپیش هم از همکاری همتون ممنونم
با ما باشید!