Wipeout HD | online

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
سلام
بالاخره برنامه ی welcome back سونی هم شروع شد و کسایی که قبل از 21 اپریل اکانت داشتن تونستن از یه بسته ی 5 تایی از بازی های هدیه 2 تا رو دانلود کنن.

یکی از این بازی ها همون طور که میدونین بازی Wipeout بود که خیلی زمان عرضه اش فروش خوبی داشت و تعدادی از دوستان هم این بازی رو دانلود کردن.
این بازی دارای قسمت انلاین هم هست و دوستانی که مایل هستن این بازی رو با بقیه بچه های ایرانی بازی بکنن ID شون رو تو این تاپیک بذارن تا بتونیم همدیگرو پیدا کنیم.
ممنون

اگه تو اینده هم تعدادمون زیاد شد شاید یه لیگی راه انداختیم!!!!

• Like
Reactions: Mahdi Co
آقا ببخشید Off Topci هستش ولی میشه بگین به نظرتون من کدوم یکی از این بازی هارو بگیرم؟
من اینترنتم هم حجمیه. ولی شبانه اید با این سرورا ی مزخرف سونی بتونم 1.5 گیگ بگیرم.
میشه همینجا بگین کدوما بهترن؟ حجمشون رو هم بگین.

آقا ببخشید Off Topci هستش ولی میشه بگین به نظرتون من کدوم یکی از این بازی هارو بگیرم؟
من اینترنتم هم حجمیه. ولی شبانه اید با این سرورا ی مزخرف سونی بتونم 1.5 گیگ بگیرم.
میشه همینجا بگین کدوما بهترن؟ حجمشون رو هم بگین.
سلام صد در صد اول از همه little big planet رو بگیر با حجم 2 گیگ و خورده ای و بعدش wipe out hd و یا dead nation !!!
حد اکثر هر کدوم 2 گیگ میشه !
dead nation 1.4 gig هست !

آخرین ویرایش:
سلام صد در صد اول از همه little big planet رو بگیر با حجم 2 گیگ و خورده ای و بعدش wipe out hd و یا dead nation !!!
حد اکثر هر کدوم 2 گیگ میشه !
dead nation 1.4 gig هست !

یعنی به نظرت می ارزه بازی ای که 15 تومن هستش رو دانلود کنم؟
اون دوتا دیگه خوبن؟ یعنی می ارزن؟

نگاه کن از نظر ارزیدن صد در صد little big planet بهترین هست و اگر دانلود نکنید از این کار پشیمون میشید من خودم بازی رو دانلود کردم واقعا عالی هست !
یکی دیگه هست wipe out hd که من هنوز دانلود نکردم ولی با توجه به تعاریف دوستان و تریلرهایی که من دیدم از نظر هیجان خیلی باحاله یک بازی مسابقه ای بسیار سرعتی هست !
اون یکی دیگه اسمش یادم نیست star چی چی بود ولی اون رو معمولا کسی نمیگیره و اون یکی هم dead nation هست که همین الان من دارم دانلودش میکنم بازی باحالی هم هست در کل اگر فقط و فقط یک بازی رو بخوام شدیدا توصیه کنم little big planet هست که صد در صد می ارزه دانلودش کنی !
خیلیها حتی بازی little big planet رو داشتن ولی بخاطر باحال بودن دانلود کردن تا روی هارد سیستم هم داشته باشنش دیگه بدونید چی هست این بازی !
این آخرین off topic باشه ممنون !

نگاه کن از نظر ارزیدن صد در صد little big planet بهترین هست و اگر دانلود نکنید از این کار پشیمون میشید من خودم بازی رو دانلود کردم واقعا عالی هست !
یکی دیگه هست wipe out hd که من هنوز دانلود نکردم ولی با توجه به تعاریف دوستان و تریلرهایی که من دیدم از نظر هیجان خیلی باحاله یک بازی مسابقه ای بسیار سرعتی هست !
اون یکی دیگه اسمش یادم نیست star چی چی بود ولی اون رو معمولا کسی نمیگیره و اون یکی هم dead nation هست که همین الان من دارم دانلودش میکنم بازی باحالی هم هست در کل اگر فقط و فقط یک بازی رو بخوام شدیدا توصیه کنم little big planet هست که صد در صد می ارزه دانلودش کنی !
خیلیها حتی بازی little big planet رو داشتن ولی بخاطر باحال بودن دانلود کردن تا روی هارد سیستم هم داشته باشنش دیگه بدونید چی هست این بازی !
این آخرین off topic باشه ممنون !

jimrako1 بذار پستامون بیشتر باشه تو این موردها تا شناس تر بشیم و تعداد افراد زیاد بشن که بیشتر حال بده بازی کنیم.

کاملا ارزشمنده بازی کردنش ...

راستی چی شد برنامه ریزی واسه بازیمون؟!؟!؟

jimrako1 بذار پستامون بیشتر باشه تو این موردها تا شناس تر بشیم و تعداد افراد زیاد بشن که بیشتر حال بده بازی کنیم.

کاملا ارزشمنده بازی کردنش ...

راستی چی شد برنامه ریزی واسه بازیمون؟!؟!؟

من زیاد نمیتونم بازی کنم روزا . ترافیکم تموم شد 3 گیگ خریدم . یجور باید سر کنم

ولی یک ساعت تا 2 ساعت ظهر هستم;)

من که با بی عقلی تمام infamous رو گذاشتم برای دانلود با این isp ما 12 ساعت طول میکشید ....ای کاش همین بازی رو گذاشته بودم..البته little big planet عالیه هر کس که شک داره حتما بزاره برای دانلود

من که با بی عقلی تمام infamous رو گذاشتم برای دانلود با این isp ما 12 ساعت طول میکشید ....ای کاش همین بازی رو گذاشته بودم..البته little big planet عالیه هر کس که شک داره حتما بزاره برای دانلود

10 دلار مفت از دستت پرید اشنایی کسی نداری از id اونا دانلود کنی؟!؟!

خوب عزیز من برو تو این تاپیک :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=43472&page=3
با روشش بزار تو کامپیوتر طی چند روز با قابلیت Resume و سرعت بالا دانلودش کن. من دیشب تو ساعت رایگان شاتل 4 گیگ دانلود کردم!! 1.4 گیگ DEad Nation رو تو 3 ساعت انجام داد. دمه شبانه شاتل گرم سرعتم اصلا افت نداره!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or