راهنمایی در مورد L.A.Noire

• Thread starter Thread starter Axis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Axis

کاربر سایت
سلام دوستان من راهنمای بازی L.A.Noire رو میخوام

خودتون میدونید که این بازی خیلی چیزا داره که حتما باید بفهمی طرفی که داری ازش باز جویی میکنی چی میگه !!
کمک کنید!

خوب کلش رو که نمیشه براتون اینجا گذاشت باید یکی از اعضای تحریریه Guide این بازی رو بنویسه!!!

من بازی رو تموم کردم اگه جاییش موندی میتونم کمکت کنم؟؟!

Motion-Scan کاری کرده که شخصیت ها Depth Analysis داشته باشن و وقتی بازجویی می کنی می فهمی که این شخصیت دروغ می گه یا راس ، اگه مطمئنی که دروغ می گه و اسنادی هم در رابطش جمع کردی Lie ( دروغ ) رو بزن ولی اگه شک داشتی و یا اسنادی جمع نکردی ولی از چهرش می فهمی که دروغ می گه Doubt ( شک ) رو بزن و اگه فک می کنی راس می گه Truth ( حقیقت ) رو بزن ، البته اگه اینگلیسی بلد نیستی کارت سخته ;)

سلام . . . من xbox دارم تو CD 3 رفتم تو یه سازمان reccords تا اونجا رفتم که عدد 20 به دست میاد بعدش و گیر کردم . . . خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه . . . 3 روزه که دارم می چرخم تو این سازمانه :(

خوب کلش رو که نمیشه براتون اینجا گذاشت باید یکی از اعضای تحریریه Guide این بازی رو بنویسه!!!

من بازی رو تموم کردم اگه جاییش موندی میتونم کمکت کنم؟؟!
سلام . . . من xbox دارم تو CD 3 رفتم تو یه سازمان reccords تا اونجا رفتم که عدد 20 به دست میاد بعدش و گیر کردم . . . خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه . . . 3 روزه که دارم می چرخم تو این سازمانه :(

دقیق یادم نمیاد ولی اونجا که شما عدد 20 رو بدست میاری اون کسی که داره همراهیت میکنه میگه باید صفرو هم حساب کنی .پس با این حساب میشه 21!
این 21 یعنی 21 امین حرف الفبای انگلیسی! خودت حساب کن ببین چه حرفی میشه بعد برو سمت قسمت همون حرف.
موفق باشی

دقیق یادم نمیاد ولی اونجا که شما عدد 20 رو بدست میاری اون کسی که داره همراهیت میکنه میگه باید صفرو هم حساب کنی .پس با این حساب میشه 21!
این 21 یعنی 21 امین حرف الفبای انگلیسی! خودت حساب کن ببین چه حرفی میشه بعد برو سمت قسمت همون حرف.
موفق باشی
خخخخخخخخیییییییییییییییلی اقاییی >:d<

سلام من اونجا گیر کردم که اوله ماموریت رییس پلیس چند تا کاغذ میده بعد دیگه تو شهر ماموریت نیست خودت باید بگردی 5تاشو پیدا کردم بقیشه چجوری باید پیدا کنم؟

سلام من اونجا گیر کردم که اوله ماموریت رییس پلیس چند تا کاغذ میده بعد دیگه تو شهر ماموریت نیست خودت باید بگردی 5تاشو پیدا کردم بقیشه چجوری باید پیدا کنم؟
تا چند تاشو پيدا كردي ? اگه واست سخته ميتوني از همكارت كمك بخواي اگه ps3 داري رو مربع بزن هر پنج دقيقه

منم همین جایی که رفیقمون میگه توی موزه گیر کردم
نمیتونم مدرکی توی موزه پیدا کنم لطفا راهنمایی کنین.

تو موزه باید برید طبقاته بالا تا جایی که میرسید به لوستر و از رو طناب میرید روش و مدارک رو پید میکنید

تو این مرحله کلا تو شهر باید چرخ بزنید تا یهو خودشون با هم صحبت کنن و انگار که دوزاریشون بیوفته محله بعدی رو متوجه میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or