E3 2011 | حضور devil may cry 5 در E3 2011

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
dmc.jpg

درود
یک سالی است که از معرفی بازی devil may cry 5 میگذرد اما اینبار Capcom میخواهد همه را مانند نمایشگاه TGS غافلگیر کند.بازی در Septamber گذشته در نمایشگاه TGS رونمایی شد اما بسیاری از طرفداران این بازی اظهار نارضایتی نسبت به شخصیت جدید بازی داشتند که باعث شد Ninja Theory مورد هجوم نارضایتی های گیمرها قرار بگیرد.
در همین راستا کمپانی بزرگ Capcom به همه وعده داده است که منتظ یک سوپرایز در E3 2011 باشید زیرا این شرکت تمرکز خاصی را نسبت به این نمایشگاه دارد. البته هنوز مشخص نیست که Capcom چه برنامه ای برای این بازی در E3 دارد ایا میخواهد یک تریلر یا یک تریلر به همراه گیم پلی از بازی را نشان دهد؟ هنوز هیچ چیز مشخص نیست . اما کپکام قول داده است که همه را در این نمایشگاه هیجان زده خواهند شد.
این بود خلاصه ای از خبر
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Miniature Rose
WOW
اگه واقعا درست باشه خیلی خوشحال میشم و ...... :دی البته امیدوارم ورجیل و در نسل جدید ببینیم !

( اصلا اسم ورژیله ) :دی

آخرین ویرایش:
من منتظر یه DMC جدیدم. برام فرق نمیکنه کلا شخصیت اصلی قیافش فرق بکنه. من همون گیم پلی رو میخوام. انتظار من همینه.

• Like
Reactions: shefer
امیدوارم دیگه ورجیل رو وارد این مسخره بازی نکنن..
میخواد حالا مثلا چی نشون بده؟
شاید میخواد ملت رو سوپرایز کنه که بازی کینکت و موو هم میشه بازی کرد!!!
کاشکی این شرکت هم مثل سگا یکمی رو بازیاش غیرت داشت.
اکثر بازیهایی که خودش با دست خودش درست کرد داره نابود میکنه.

چرا نابود؟
چرا خراب؟؟
كسي چيزي ديده از بازي كه ما نديديم؟ :-/
-------------------------------
به خاطر قيافه بازي رو له ميكنيد؟
يه كم كمتر له كنيد :d

امیدوارم دیگه ورجیل رو وارد این مسخره بازی نکنن..
میخواد حالا مثلا چی نشون بده؟
شاید میخواد ملت رو سوپرایز کنه که بازی کینکت و موو هم میشه بازی کرد!!!
کاشکی این شرکت هم مثل سگا یکمی رو بازیاش غیرت داشت.
اکثر بازیهایی که خودش با دست خودش درست کرد داره نابود میکنه.

دوست عزیز دقت کرده باشی ورجیل نمرده ( تا اونجایی که من یادمه )

همیشه به این بازی حساب ویژه ای باز میکردم مخصوصا به اون دانته با اون شخصیت دوست داشتنیش ... امیدوارم تو e3 همرو با دانته غافلگیر کنن نه با این مردنی معتاد ... :دی

اگه می خوان با اون دانته ی درب داغون تریلر نشون بدن همون بهتر که نشون ندن ! حداقل یه کم اندازه ساکر پانچ غیرت داشته باشن به طرفدارهای بازی احترام بزارن بیان عین آدم دانته ی قبلی رو بندازن تو بازی :dاین که فن بیسش خیلی بیشتر از inFAMOUS ـه !

• Like
Reactions: Akiba

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or