God of War Portable Collection رسما تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
e0cmju7jlcu9ou94x5oy.jpg

خوب چند روز پیش شایعه شده بود که همچنین کالکشنی قرار است برای PS3 بیاید.
امروز SCE Taiwan به صورت رسمی اعلام کرد که دو عنوان God of War: Chains of Olympus و God of War: Ghosts of Sparta که قبلا برای PSP عرضه شده اند در 7 جولای برای PS3 نیز عرضه خواهند شد.
این دو عنوان در یک پکیج به نام God of War Portable collection خواهند بود.هر کدام از آن ها remastered ای با رزولوشن بالا خواهند بود و همچنین این دو عنوان افزایش و بهبود گرافیکی خواهند داشت.
هردو زبان انگلیسی و چینی نیز به عنوان bonus اضافه خواهد شد.
http://gamergaia.com/home/gaming-ne...e-collection-announced-for-ps3-this-july.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر:
gowpc01.jpg

gowpc02.jpg

gowpc03.jpg

آخرین ویرایش:
حرف شهاب رو دقیقا برعکس کنید :d
لوگو ـه PSP هم من نمیبینم اون پایین :دی!
پسر جان دقیقا همینه. از نظر تکنیکی Ghost of Sparda خیلی خوب بود ولی داستان ته بی هدف بودش! که چی مثلا؟ داستان عالی COO رو داری با اون مقایسه میکنی؟ COO یکی از بهترین Prequel های کل PSP بودش. GOS هم بد نبود ولی از نظر داستانی عملا هیچی جلوی سری اصلی و COO نبود.

باز هم من محالف تو نظرمه :d
تکنیکی که بحث نمیکنیم ، در مورد داستان بود :d خیلی ها دوست داشتن بدونند برادر کریتوس کیه، چه اتفاقی بینشون افتاده و ... :d یا مادرش چی شده و کلا خیلی چیزا دیگه :d (میدونستیم ولی ندیده بودیم :d ) ولی CoO چی ؟ :d
اگر اینطوره منم میگم تو هیچ کنسولی نداری ، اون پایین نیست :d یک GOW فن از زیرسنگم شده PSP جور میکنه و بازی میکنه اینا رو :d

آقا واژه غلط کردم اینجا برای من صدق میکنه :دی
امیررضا من سرم بره قولم نمیره :d
چه غلطی کردم گفتم اگه خبر راست باشه من دستگاه و از هک در میارم ;;):(:d
خبرش من و کمی مشعوف کرد :d

باز هم من محالف تو نظرمه :d
تکنیکی که بحث نمیکنیم ، در مورد داستان بود :d خیلی ها دوست داشتن بدونند برادر کریتوس کیه، چه اتفاقی بینشون افتاده و ... :d یا مادرش چی شده و کلا خیلی چیزا دیگه :d (میدونستیم ولی ندیده بودیم :d ) ولی CoO چی ؟ :d
اگر اینطوره منم میگم تو هیچ کنسولی نداری ، اون پایین نیست :d یک GOW فن از زیرسنگم شده PSP جور میکنه و بازی میکنه اینا رو :d
الان مثلا برادر کریتوس خیلی مهمه :دی؟ زئوس قبل از مرگ گفت انتقامت رو از برادرت و مادرت بگیر :دی؟ در عوض COO اشاره عالی به چند تا نکته داشت. یکیش این بود که یکی از معروف ترین و جالب ترین اساطیر یونان رو به خفن ترین شکل در آورده بود و یکی دیگه از تایتان های اصلی رو نشون داد. اشاره مستقیم به خیانت خدایان به کریتوس. پررنگ بودن نقش آتنا و... حالا اینا مهم تر و با ارزش ترن، یا دیدن ننه ی کریتوس :دی؟

اشاره مستقیم به خیانت خدایان به کریتوس
محوریت GOW : GOS اصلا همین بود! :d مخالفی؟ :d
بعدشم وقتی یک تروفی میزارند توی GOW I (یا شایدم GOW II ولی فکر کنم همون یک :d ) برای دیدن داستان 2 برادر خوب خیلی ها مشتاق این میشند که ببیند چرا همچین کردن :d و به نظر من خیلی مهم بود همین که از داستان های زندگی کریتوس چیزای دیگه ای رو یافتیم :d
در کل من GOS رو بیشتر میپسندم :d بـله بـله :d

محوریت GOW : GOS اصلا همین بود! :d مخالفی؟ :d
بعدشم وقتی یک تروفی میزارند توی GOW I (یا شایدم GOW II ولی فکر کنم همون یک :d ) برای دیدن داستان 2 برادر خوب خیلی ها مشتاق این میشند که ببیند چرا همچین کردن :d و به نظر من خیلی مهم بود همین که از داستان های زندگی کریتوس چیزای دیگه ای رو یافتیم :d
در کل من GOS رو بیشتر میپسندم :d بـله بـله :d
کل GOW در این مورده ( خیانت ) ولی COO تو این مورد قشنگ تر بود یا GOS؟
امیر آخه داری خیلی سطحی به قضیه نگاه میکنی. الان چون تروفی گذاشتن GOS قشنگ تره؟ COO به مراتب داستان غنی تر و خوش ساختی داشت. اصلا داستان COO یه لول بالاتر از حتی نسخه سوم بودش. دیالوگ ها و سناریوی COO حرفه ای بود. GOS قشنگ معلوم بود همینطوری ساختن که گاو باز ها حال کنن :دی!
حالا من کاری ندارم ولی مثل روز روشنه GOS جلو COO کاملا له ـه! ولی دوستان دیگه بیان در این مورد نظر بدن بد نیست...

توی GOS ! :d
نگفتم چون تروفی گزاشتن بهتره، منظورم این بود چیز مهمی بوده که براش تروفی گزاشتن :d ( + تبلیغات :d )
ولی خوب من بازم نظرم روی GOSـه! به نظرم GOS بهتر از GOW III بود :d
بعد یک چیز دیگه هم اینکه کلا توی این نسخه کریتوس باز هم ابهت خفنی داشت! :d کلا میشد درک کرد توی شهر خودش چیه :d

این که همون خبر دیروزی هست و هنوز هیچ منبع معتبری تایید نکرده. به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد.

ضمناً جفت این بازی ها از لحاظ level design ضعیف هستند :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or