Call of Duty: Modern Warfare 3 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DRIVER

کاربر سایت
3d44f4f32fb2e0cd910e4dc370e2a92d.jpg

سلام

این بازی هم رسما تایید شد

با تشکر از the cursed :

1-بازی دورنمای سری راتغییر خواهد داد.
2-بازی با همکاری سه استیدیوی Infinity Ward, Sledgehammer Games Raven Software
ساخته می شود.
3-داستان بازی پس از اتمام مبهم بازی قبلی(mw2) شروع می شود جایی که آمریکا با حملات شدید روسیه دست و پنجه نرم میکند.
4-بازی بازیکنان را به سراسر جهان ودر قالب نقش های مختلف نظیر(Russian Federal
(Protective Services agent, SAS Operative, tank gunner, AC-130 gunnerقرار خواهد داد.
5-علاوه بر شخصیت های نسخه قبل شخصیت های جدیدی نیز به بازی اضافه خواهند شد.
6-بازی حدود 15 مرحله خواهد داشت.
7-در بخش تکنفره بازی به سوالاتی که بازیبازها ممکن است از mw1-mw2 داشته باشند پاسخ خواهد داد و دو شخصیت جدید در قالب نیرو های دلتا فورس به نام های frost و sandman معرفی میکند.
8-مولتی پلیر بازی دارای مپ های جدید و دو مدSurvival و Mission خواهد داشت.

لیستی از مکان های وقوع بازی:

Dharmasala, India
New York, New York
A plane transporting the president of Russia
A town in Sierra Leone
London, England
Mogadishu, Somalia
Hamburg, Germany
Paris, France
Prague, Czech Republic
A castle in the Czech mountains
Berlin, Germany
The Kremlin in Moscow, Russia
Dubai, United Arab Emirates
Washington. D.C

---------------------------------------

تیزر بازی هم منتشر شده که برای دانلود میزارم:

دانلود

بازی 8 نوامبر امسال یعنی سه شنبه 17 ابان عرضه میشه

آخرین ویرایش:
انگار با وجود نبود jason west هم باید منتظر یه شاهکار دیگه باشیم بخش تانتک سواری رو خوشم اومد اضافه کردن ولی در مورد اون ابهاماتی که گفته متوجه منظورت نشدم.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

انگار با وجود نبود jason west هم باید منتظر یه شاهکار دیگه باشیم بخش تانتک سواری رو خوشم اومد اضافه کردن ولی در مورد اون ابهاماتی که گفته متوجه منظورت نشدم.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

منظور اتفاقاتی هست که برای مک تاویش و پرایس افتاد و همینطور که چی به سر امریکا و واشنگتن اومد یا اینکه برای ماکاروف چه اتفاقی افتاده

---------------------
راستی الان متوجه شدم که 4 تا تیزر از بازی اومده که هرکدوم مربوط به یک شهر بزرگ هست که درگیر جنگ جهانی سوم شدند که نیو یورک و لندن و پاریس و برلین هستش

اخرش هم ماکاروف به زبان روسی می که:
“One… will destroy the enemy’s hope for victory.”

سلام
ممنون بابت تاپیک درسته یه شاهکار دیگه در راهه ولی با عکس هایی که منتشر شده بازی گرافیک خوبی نداره اگه همین گرافیک باشه که تو عکس امسال BF میترکونه.

سلام
ممنون بابت تاپیک درسته یه شاهکار دیگه در راهه ولی با عکس هایی که منتشر شده بازی گرافیک خوبی نداره اگه همین گرافیک باشه که تو عکس امسال BF میترکونه.
کدوم عکس؟؟؟؟(در ضمن شما گرافیک بازی رو با عکس و تریلر میسنجی؟؟؟؟)

سلام

من فکر کنم اون عکس ها رندر نشده اند ، اگه رندر بشن گافیکشون خیلی بیشتر میشه !
icon10.gif

[FONT=&quot]سلام.[/FONT]​
[FONT=&quot]خداکنه یه فلش بک از مرحوم [/FONT]WOODS[FONT=&quot] بذارن دلم تنگشه.[/FONT]
[FONT=&quot]شاید هم زنده باشه اون جوری که تو یکی از تاپیک ها نوشته بودن،ولی کلا من [/FONT]WOODS[FONT=&quot] می خوام.[/FONT]

[FONT=&quot]سلام.[/FONT]​
[FONT=&quot]خداکنه یه فلش بک از مرحوم [/FONT]WOODS[FONT=&quot] بذارن دلم تنگشه.[/FONT]
[FONT=&quot]شاید هم زنده باشه اون جوری که تو یکی از تاپیک ها نوشته بودن،ولی کلا من [/FONT]WOODS[FONT=&quot] می خوام.[/FONT]
چه ربطی داره اون black ops هست و این MODERN WARFARE 3!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or