FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 21, 2011 #1 باتوجه به شروع شدن این سریال و بالا رفتن بحث ها توی بخش اخبار تصمیم بر این شد که تاپیکی برای این سریال ایجاد کنیم تا بحث های مربوطه اینجا دنبال بشه... خواهشن از قرار دادن هر گونه لینک دانلود خود فیلم جدا خودداری کنید.
باتوجه به شروع شدن این سریال و بالا رفتن بحث ها توی بخش اخبار تصمیم بر این شد که تاپیکی برای این سریال ایجاد کنیم تا بحث های مربوطه اینجا دنبال بشه... خواهشن از قرار دادن هر گونه لینک دانلود خود فیلم جدا خودداری کنید.
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 21, 2011 #2 زیرنویس های فارسی در این پست قرار داده میشه. ترجمه شده توسط خودم Season 1 Episode 1 Season 1 Episode 2 Season 1 Episode 3 Season 1 Episode 4 Season 1 Episode 5 Season 1 Episode 6 Season 1 Episode 7 Season 1 Episode 8 Season 1 Episode 9 همین زیرنویس ها در سایت subscene هم قرار داده شده اند. آخرین ویرایش: Jul 26, 2011 Reactions: nihilnigritude
زیرنویس های فارسی در این پست قرار داده میشه. ترجمه شده توسط خودم Season 1 Episode 1 Season 1 Episode 2 Season 1 Episode 3 Season 1 Episode 4 Season 1 Episode 5 Season 1 Episode 6 Season 1 Episode 7 Season 1 Episode 8 Season 1 Episode 9 همین زیرنویس ها در سایت subscene هم قرار داده شده اند.
sam2fisher کاربر سایت Apr 21, 2011 #3 اقا فعلا که 2 تا اپیزود اومده که من واقعا انتظار نداشتم بازم صد یاد فیلمای سینمایی کمبات . من که زیاد خوشم نیومد فقط اسم این بازیو به لجن میکشه همین
اقا فعلا که 2 تا اپیزود اومده که من واقعا انتظار نداشتم بازم صد یاد فیلمای سینمایی کمبات . من که زیاد خوشم نیومد فقط اسم این بازیو به لجن میکشه همین
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 21, 2011 #5 نوشته شده توسط se7en123456: مي شود لينك دانلود دو شماره قبلي را بزاريد ممنون مي شوم بیشتر... مثل اینکه نوشته های پست اول براتون نامفهوم بود نه؟ یا به زبان خارجی نوشتم نتونستین بخونین؟
نوشته شده توسط se7en123456: مي شود لينك دانلود دو شماره قبلي را بزاريد ممنون مي شوم بیشتر... مثل اینکه نوشته های پست اول براتون نامفهوم بود نه؟ یا به زبان خارجی نوشتم نتونستین بخونین؟
S se7en123456 کاربر سایت Apr 21, 2011 #6 نوشته شده توسط FaRd!N: مثل اینکه نوشته های پست اول براتون نامفهوم بود نه؟ یا به زبان خارجی نوشتم نتونستین بخونین؟ بیشتر... ادب چيز خوبي هست به نظرم حد اقل اگر درخواست نابجايي كردم مي توانستي مودبانه جواب بدهي
نوشته شده توسط FaRd!N: مثل اینکه نوشته های پست اول براتون نامفهوم بود نه؟ یا به زبان خارجی نوشتم نتونستین بخونین؟ بیشتر... ادب چيز خوبي هست به نظرم حد اقل اگر درخواست نابجايي كردم مي توانستي مودبانه جواب بدهي
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 21, 2011 #8 نوشته شده توسط se7en123456: ادب چيز خوبي هست به نظرم حد اقل اگر درخواست نابجايي كردم مي توانستي مودبانه جواب بدهي بیشتر... توجه به پست اول تاپيك هم خوب چيزيه. وقتي شما دقت و زحمت كافي براي خوندن يه خط ساده نمي كنيد از من چه انتظاري داري عزيز؟ سلام میشه بگید چجور سریالیه؟!! لینکاش hd یه بیشتر... سريالش مصادف با بازيش تحت نظر شركت وارنر ساخته ميشه. تا حالا دو قسمت ازش اومده كه هر دوشون نسخه 1080p شون موجود هست.
نوشته شده توسط se7en123456: ادب چيز خوبي هست به نظرم حد اقل اگر درخواست نابجايي كردم مي توانستي مودبانه جواب بدهي بیشتر... توجه به پست اول تاپيك هم خوب چيزيه. وقتي شما دقت و زحمت كافي براي خوندن يه خط ساده نمي كنيد از من چه انتظاري داري عزيز؟ سلام میشه بگید چجور سریالیه؟!! لینکاش hd یه بیشتر... سريالش مصادف با بازيش تحت نظر شركت وارنر ساخته ميشه. تا حالا دو قسمت ازش اومده كه هر دوشون نسخه 1080p شون موجود هست.
S sarmailii کاربر سایت Apr 21, 2011 #9 آقا اگر شخصی میدونه از کجا میشه دانلود ـش کرد پیغام خصوصی بده لطفآ پ ممنون.
S se7en123456 کاربر سایت Apr 21, 2011 #12 شايد اينجا جاش نباشد ولي مي توانيد اينجا دانلود كنيد. Reactions: Ἁlireza
Ἁlireza کاربر سایت Apr 21, 2011 #13 خب من دیدم دوتا قسمتش رو قشنگ بود ! بقیش کی میاد !؟ (فقط بدیش اینه که خیلی کمه ! )
Wrath OF Joker کاربر سایت Apr 21, 2011 #14 اگه اپیزودهای بعدی هم بخواد مثل اپیزود 2 انقدر کم باشه که هیچ فایده ای نداره !!
ghost کاربر سایت Apr 21, 2011 #15 بقیش کی میاد !؟ بیشتر... کلا 9 تا قسمت خواهد بود که قراره سه شنبه ها پخش بشه اگه اپیزودهای بعدی هم بخواد مثل اپیزود 2 انقدر کم باشه که هیچ فایده ای نداره !! بیشتر... خب Web Series همینه دیگه. بیشتر از ده پونزده دیقه نمیشه . ولی خب سریال های اینترنتی زیادی بودن که همینشکلی پخش شدن و بعد به دلیل استقبال زیاد، سریال تلویزیونی شونم ساخته شد که البته در مورد این احتمالش خیلی کمه آخرین ویرایش: Apr 21, 2011
بقیش کی میاد !؟ بیشتر... کلا 9 تا قسمت خواهد بود که قراره سه شنبه ها پخش بشه اگه اپیزودهای بعدی هم بخواد مثل اپیزود 2 انقدر کم باشه که هیچ فایده ای نداره !! بیشتر... خب Web Series همینه دیگه. بیشتر از ده پونزده دیقه نمیشه . ولی خب سریال های اینترنتی زیادی بودن که همینشکلی پخش شدن و بعد به دلیل استقبال زیاد، سریال تلویزیونی شونم ساخته شد که البته در مورد این احتمالش خیلی کمه