شایعه God of War 4 در حال ساخت براي عرضه در سپتامبر 2012؟

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

God-of-War-III-Kratos-I-Will-Eat-Your-Face.jpg

مجله مشهور PSM3 از يك منبع اگاه شنيده اند كه GoW4 در حال ساخت است و براي عرضه در سپتامبر 2012 در نظر گرفته شده است.
اين مجله مدعي شده كه اين اطلاعات رو از طريق يك منبع نزديك به پروژه به دست اورده است.
اين اولين شايعه در مورد در حال ساخت بودن GoW 4 نيست، مدتي پيش هم در ليست كارهاي يك انيماتور نام GoW 4 به چشم ميخورد كه البته بعدا تكذيب شد.

Source

• Like
Reactions: Tommy Fisher
نشد یه بار یه سازنده بازیش رو تو اوج بیخیال بشه...:|
از کجا معلوم که بخواد درباره ی کریتوس باشه ؟! :| شاید اصلاً دیگه نیازی به اومدن خداهای جدید یا زنده شدن خداهای قدیم نباشه ! شاید اون پیر شدن کریتوس حقیقت داشته باشه و خودش بشه خدا و کاراکتر قابل بازی شخص دیگه باشه حالا تحت فرمان کریتوس یا یه چیز دیگه :d (که به نظرم خیلی جذاب میشه :dبازی هم تو اوج میمونه :d)
-----------
ايده جالبيه آفرين:d همينو ميسازيم:dتصويب شد تق تق تق تمام!:d
نمی دونم پستت شوخی بود یا جدی ! ولی امیدوارم قصد مسخره کردن نداشته باشی که ... ! چون من نظرم رو گفتم به کسی هم تحمیل نکردم که باید بیان اینو بسازن ! :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: UFOPower
من که به فکرم نمیرسه اینا میخوان تو این قسمت داستان چیو تعریف کنن وقتی زدیم همه خداهارو به هلاکت رسوندیم , داستان برادرشم که تو اون کنسول کوچولوهه گفتن.....
روی کاغذ که چیزی برای ادامه دادن نداره تا ببینیم تو مخ سانتامونیکا چی میگذره.....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
از کجا معلوم که بخواد درباره ی کریتوس باشه ؟! :| شاید اصلاً دیگه نیازی به اومدن خداهای جدید یا زنده شدن خداهای قدیم نباشه ! شاید اون پیر شدن کریتوس حقیقت داشته باشه و خودش بشه خدا و کاراکتر قابل بازی شخص دیگه باشه حالا تحت فرمان کریتوس یا یه چیز دیگه :d (که به نظرم خیلی جذاب میشه :dبازی هم تو اوج میمونه :d)
ايده جالبيه آفرين:d همينو ميسازيم:dتصويب شد تق تق تق تمام!:d

من که به فکرم نمیرسه اینا میخوان تو این قسمت داستان چیو تعریف کنن وقتی زدیم همه خداهارو به هلاکت رسوندیم , داستان برادرشم که تو اون کنسول کوچولوهه گفتن.....
روی کاغذ که چیزی برای ادامه دادن نداره تا ببینیم تو مخ سانتامونیکا چی میگذره.....

ای بابا تو اویلم کله شهرو منفجر کردیم باز تا شیش الان ادامه داره:))
خو کریتوسم یا یکیرو از قلم انداخته یا بچه یکی از اون خداها اون زیر میرا بوده یا یه بچه خلاف تو یه داهاتی میادش خلاصه سوجه زیاده
زیاد بهش فکر نکن

امیدوارم اگر سری gow داره ادامه پیدا میکنه یه ریبوت باشه چون واقعا بازی از نظر گیم پلی کلا عقب بود از بازی های هم سبکش از نظر داستانی هم که چیزی نموده همون شماره سه هم خیلی هارو راضی نکرد حالا ببینیم چی پیش میاد؟!

امیدوارم اگر سری gow داره ادامه پیدا میکنه یه ریبوت باشه چون واقعا بازی از نظر گیم پلی کلا عقب بود از بازی های هم سبکش از نظر داستانی هم که چیزی نموده همون شماره سه هم خیلی هارو راضی نکرد حالا ببینیم چی پیش میاد؟!
:-o
دوست عزیز همین GOW3 رو میگی که همه بازی کردیم ؟
"از نظر گیم پلی کلا عقب بود " بی خیال جون من
البته نظر ها مختلفه و نظر شما هم قابل احترامه.

relax , he's joking ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or