اولین جزئیات بازی جدید سایلنت هیل در مجله game informer

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
اولین جزئیات از بازی جدید سایلنت هیل در مجله game informer

163440_1799735074468_1272518373_32068673_3274564_n.jpg

مجله Game Infromer دزشماره جدید خود به بعضی از جزئیات در مورد بازی جدید ساینت هیل از کمپانی Vatra Games اشاره کرده است.
اول از همه عنوان بازی "Downpour" یا رگبار (بارندگی زیاد ) میباشد.

نکات کلیدی که در بازی به آن اشاره شده است :

- انتخاب دشواری معما ها.
- بازی در جنوب شرقی تپه خاموش در منطقه ای که هرگز مورد بازرسی قرار نگرفته است رخ میدهد.
- کاراکتر اصلی بازی"Morphy" (مرفی) در یک زمان فقط منتواند یک سلاح حمل کند. همچنین وجود سلاحهای شکستی مانند بازی ریشه ها.
- هیچ ارتباطی بین داستان این بازی و سری های فبل بازی وجود ندارد.
- اب نقش اساسی را در این شماره ایفا میکند.
- با توجه به تصمیماتی که در بازی گرفته میشود امکان پایان های مختلف در بازی وجود خواهد داشت. .
- لوکیشن هایی مانند بیمارستانها و مدرسه ها که در سری های قبل وجود داشتند در این شماره دیده نمیشود .
- در بعضی از مبارزات در صورت امکان شما میتوانید از جنگیدن اجتناب کنید و فرار کنید اما در مورد Boss های بازی این امر امکان پذیر نیست.
- اسلحه های که شما در مقابل دشمنانتان استفاده میکنید ضعیف خواهند شد و میشکنند.فهرستی از اسلحه ها (weapon inventory) در بازی وجود ندارد.

آخرین ویرایش:
اگر با نسخه هاي قبلي ارتباط نداره پس اصلا بدرد نميخوره!
فكر نميكنم حتي 1 درصد هم بتونه خاطرات نسخه هاي قبلي رو زنده كنه!

آخرین ویرایش:
بازار ریبوت حسابی گرمه ها!
من اصلا فک نمیکردم این مورد برای این بازی که دارم له له میزنم یه نسخه درست بعد از شماره سومش بیاد اتفاق میفتاد :( :
- هیچ ارتباطی بین داستان این بازی و سری های فبل بازی وجود ندارد.
ولی یه حسی بهم میگه من باب گیم پلی و گرافیک ازین جور چیزا یه سایلنت هیل انقلابی پیش پامونه ... میترکونه :دی ...
پ.ن : پایان شماره دوم یکی از بهترین پایان های تاریخ بازی های رایانه ایه ...

اضافه میکنم که بازی سازا به دلیل وسعت شهر در این سری یه سیستم مترو برای سفر به قسمت های
مختلفم در نظر گرفتن.

the town is so large that the developers implemented a subway system for players to travel between points

ايول.من عاشق silent hill هستم.اميدوارم بتونه دوباره مثل نسخه the room قدرتمند ظاهر بشه.
نكته جالب هم مهم بودن نقش اب توي بازي هستش كه خيلي ميتونه جالب باشه
در هر صورت هر كاري بكنند من با اين بازي حال ميكنم.

• Like
Reactions: S0HEIL
خیلی خسته شدن آخرش میخوان دو تا پایان فقط داشته باشه
کلا sh باید بیش از اینا غیرخطی باشه

ممکنه بیشتر از 2 تا هم باشه ولی بعید میدونم .تو منبع نوشته چند پایان ولی فکر نمیکنم بیشتر از دو تا داشته باشه حالا من ویرایشش میکنم. .

اضافه میکنم که بازی سازا به دلیل وسعت شهر در این سری یه سیستم مترو برای سفر به قسمت های
مختلفم در نظر گرفتن.

بله درسته .جزئیات بیشتری هم هست که اگه دوستان نگفتن خودم اضافه میکنم.

بزرگترین مشکلش اینه که آکیرا یاماوکا آهنگسازش نیست :((

خداییش آهنگاش معرکه بود.

- اب نقش اساسی را در این شماره ایفا میکند.

از I Am Alive تقلید کردن :d البته اون بازی فقط یه تریلر داره اما به هر حال آب نقش مهمی در بازی داره :d

- اسلحه های که شما در مقابل دشمنانتان استفاده میکنید ضعیف خواهند شد و میشکنند

اینجاست که باید 2 تا پا دیگه هم قرض بگیری فرار کنی که البته خودشون هم اشاره کردن :d

- در بعضی از مبارزات در صورت امکان شما میتوانید از جنگیدن اجتناب کنید و فرار کنید

اما در مورد Boss های بازی این امر امکان پذیر نیست.

:-s

به به خيلي خوب !
خدا كنه فقط يادشون نره دارن سايلنت هيل ميسازن !

البته من فن این بازی نیستم ولی امیدوارم که این بار خوشم بیاد .تا حالا از هیچ نسخه ایش خوشم نیومده فقط هم شماره 2 شو تموم کردم و اولین بار هم شماره یک رو تو PS1 بازی کزدم خیلی وقت پیش وفقط یه چیزی بگم که آهنگ سازیش معرکه هست .

من که تا الان فقط یه بار نسخه PS1 اش رو بازی کردم که جو خیلی خوبی داشت امیدوارم این یکی هم بتونه بازی موفقی بشه

شاید بعد از مدت ها یه بازی درست و حسابی توی سبک Horror بازی کردیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or