سلام.
ممکنه اشتباهاتی رو توی متن و رنگها ببینید،پس لطفا به بزرگی خودتون ببخشید.این اولین تجربه من در مورد همچین کاری بود،اگه فونت ها کوچیک بزرگ شدن،باز به بزرگی خودتون ببخشید.
اگر عکس ها رو نمیتونید ببینید یا اگه احتمالا Expire شدن لینکها،خبرم کنید.
در پایان باید عرض کنم که این کامیک به طور کلی مناسب افراد بزرگ سال هست،از بسیاری از کلمات رکیک در این کامیک استفاده شده.
شماره سوم و آخر/فارسی:
لینک 1
(با تشکر از akiba)
لینک 2
(با تشکر از Fratos)
لینک 3
شماره سوم/انگلیسی:
[تبلیغ ها حذف نشده اند]
لینک 1
لینک 2
شماره اول و دوم/فارسی:
شماره اول و دوم/انگلیسی:
دانلود به صورت تک تک:
شماره اول
شماره دوم
نکته مهم1:تمامی صفحات شماره گذاری شده،ولی به ترتیب نیستند،لطفا بعد از خارج کردن از زیپ شخصا مرتبشون کنید.
نکته مهم2:فرمت کامیک ها(انگلیسی) cbr هست.برای مشاهده به برنامه cdisplay احتیاج دارید.اما خود برنامه Winrar هم فایل ها رو باز میکنه.
دانلود برنامه Cdisplay
به صورت تک تک:
از راست به چپ
(لطفا اگه بعضی جملات ناخوانا هستند،بیشتر زوم کنید)
ممکنه اشتباهاتی رو توی متن و رنگها ببینید،پس لطفا به بزرگی خودتون ببخشید.این اولین تجربه من در مورد همچین کاری بود،اگه فونت ها کوچیک بزرگ شدن،باز به بزرگی خودتون ببخشید.
اگر عکس ها رو نمیتونید ببینید یا اگه احتمالا Expire شدن لینکها،خبرم کنید.
در پایان باید عرض کنم که این کامیک به طور کلی مناسب افراد بزرگ سال هست،از بسیاری از کلمات رکیک در این کامیک استفاده شده.
شماره سوم و آخر/فارسی:
لینک 1
(با تشکر از akiba)
لینک 2
(با تشکر از Fratos)
لینک 3
شماره سوم/انگلیسی:
[تبلیغ ها حذف نشده اند]
لینک 1
لینک 2
شماره اول و دوم/فارسی:
شماره اول و دوم/انگلیسی:
دانلود به صورت تک تک:
شماره اول
شماره دوم
نکته مهم1:تمامی صفحات شماره گذاری شده،ولی به ترتیب نیستند،لطفا بعد از خارج کردن از زیپ شخصا مرتبشون کنید.
نکته مهم2:فرمت کامیک ها(انگلیسی) cbr هست.برای مشاهده به برنامه cdisplay احتیاج دارید.اما خود برنامه Winrar هم فایل ها رو باز میکنه.
دانلود برنامه Cdisplay
به صورت تک تک:
از راست به چپ
(لطفا اگه بعضی جملات ناخوانا هستند،بیشتر زوم کنید)
آخرین ویرایش: