[نظرسنجی] به نظر شما بهترین نسخه از سری Call Of Duty کدام است؟

بهترین نسخه ی سری Call Of Duty از نظر شما ؟

• Call Of Duty 1

رای‌ها: 10 2.6%
  • Call Of Duty 2

رای‌ها: 69 17.7%
  • Call Of Duty 3

رای‌ها: 1 0.3%
  • Modern Warfare

رای‌ها: 108 27.7%
  • World At War

رای‌ها: 11 2.8%
  • Modern Warfare 2

رای‌ها: 108 27.7%
  • Black Ops

رای‌ها: 80 20.5%
  • MODERN WARFARE 3

رای‌ها: 3 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    390

Karchect

hardcore will never die, but you will
کاربر سایت
سلام به همه

با ریلیز نسخه ی آخر از سری Call Of Duty بنام Black Ops تصمیم به ایجاد این تاپیک گرفتم تا نظر دوستان عزیز رو در مورد بهترین و موفق ترین نسخه ی این سری بدونیم.

قطعا رای ما متاثر از یک سری شرایط طبیعی است که قادر به تغییر اون نیستیم، مانند اینکه ما بازی را در چه دوره ی سنی انجام داده ایم و بسیاری موارد دیگر که باعث می شود، شاید نتوانیم نظری عادلانه بدهیم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TCSCELL
به نظر من مدرن وارفر 1 از همه بهتر بود . چون اون بازی بود که پایه گذار نو آوری و جنگ مدرن نه تنها در سری COD بلکه تو خیلی بازی های دیگه مثل مدال و بتلفیلد هم شد .

Modern Warfare !
علاوه بر بهترین بودن بین سری به نظرم ، بهترین بازی این نسل من هم بود ... واقعا یه چیز کاملا نو و جدیدی بود . کمتر بازی قبل از اون انقدر سینمایی بودش .

Modern Warfare 1 بهترین شماره از سری بازی های Call Of Duty هستش و خواه بود و هميشه .....:d>:d<فقط و فقط و فقط و فقط و فقط Modern Warfare 1

خدمت داداشای گلم عرض کنم من هنوز black ups بازی نکردم ولی اگه بخوام رای بدم اینجوری رای میدم
call of duty black up
cod 2
mw2
mw1
cod3

آخرین ویرایش:
چیزی که معلومه بهترین نسخه کال 2 هست اما از بعد از 4 به بعد تو نسل جدید به نظرم بلک اپس.
در ضمن به نظرم BO انقلابی به پا نکرد,انقلاب در سری را MW می گن....

به نظر من mw1 چون انقلاب و خاطراتی رو که ایجاد کرد و لحظات فوق العاده زیبایی که این بازی داشت واقعا اونو تبدیل به یک شاهکار ماندگار کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or