جزئیات Killzone 3 Helghast Edition و جوایز پیش خرید نسخه معمولی Killzone 3 در US

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
kz3helghastedition.jpg

سونی اعلام کرد که در روز عرضه Killzone 3 (بیست و دوم فوریه) در کنار نسخه معمولی این بازی نسخه Helghast Edition آن نیز در دسترس خواهد بود.
Killzone 3 Helghast Edition به قیمت $129.99 عرضه خواهد شد و شامل موارد زیر است:

• یک ماکت کلکسیونی کلاه و ماسک Helghast که در آن یک کتاب آرت ورک(شامل تصاویری از دنیای بازی) ، Super Voucher و بازی Killzone 3 وجود دارد.

• Super Voucher ، که دربردارنده ی ساندترک های Killzone 3 ، تم های دینامیک پلی استیشن3 ، Retro Map Pack که در آن 2 عدد از محبوب ترین نقشه های مولتی پلیر KillZone 2 وجود دارد ، دادن XP دو برابر در 24 ساعت اول مولتی پلیر و در انتها دسترسی کامل به تمامی اسلحه ها و قابلیت ها در نخستین 24 ساعت مولتی پلیر است.
  • بازی Killzone 3 به همراه bonus video (پشت صحنه های بازی)

• اکشن فیگور ویژه یک تفنگ دار هلگاست ردا پوش که توسط DC ساخته شده است و 6.5 اینچ بلندی دارد و با ظواهر گوناگون خواهد بود و بصورت تکی فروخته نخواهد شد.

پک های قابل دانلود بازی نیز برای کسانی که نسخه معمولی بازی را سفارش بدهند به شرح زیر قابل دسترسی خواهد بود:

• Guerrilla Pack : با سفارش Killzone 3 در GameStop یک کد مخصوص PSN از GameStop به خریدار تعلق خواهد گرفت که تمام اسلحه ها و قابلیت های مولتی پلیر بازی را برای 24 ساعت اول مولتی پلیر باز می کند و به این ترتیب به بازیکن نسبت به سایر بازیکنان در مولتی پلیر برتری موقت خواهد داد.همچنین این پک دربردارنده ی Killzone 3 Retro Map Pack نیز خواهد بود که دربردارنده ی 2 عدد از بهترین نقشه های Killzone 2 است.

• Fast Starter Pack : با سفارش دادن بازی در Best Buy کد دانلود این پک قابل به خریدار تعلق خواهد گرفت.این پک اجازه rank up سریع تر را به بازیکن می دهد و علاوه بر این در 24 ساعت اول مولتی پلیر دو برابر بیشتر از حد معمول به بازیکن XP می دهد و دربردارنده ی Killzone 3 Retro Map Pack نیز می باشد.

• Unlock and Load Pack : با سفارش بازی در سایت آمازون کد دانلود این پک به خریدار تعلق خواهد گرفت.دانلود این پک امکان دسترسی سریع به استفاده از 3 اسلحه (مثل Sniper Rifle) را به انتخاب خود بازیکن را می دهد و همچنین در مولتی پلیر به بازیکن برتری موقت می دهد.این پک نیز دربردارنده ی Killzone 3 Retro Map Pack است.

• Retro Map Pack : با پیش خرید بازی از سایر فروشندگان کد دانلود این پک قابل دسترسی خواهد بود و محتوایات آن نیز شامل Killzone 3 Retro Map Pack و یک تم دینامیک PS3 است.
ضمنا شایان ذکر است که هنوز سخنی در مورد عینک مخصوص هلگاست ها به میان نیامده است.
منبع

آخرین ویرایش:
خدایی پک لجندری هیلو کجا و این کجا ....

این فوق العادست ... :x
جالبه بدونی این پک بی شباهت به پک Legendary Halo 3 نیست:دی
412WBOw-N5L.jpg
البته بیشتر منظور اون کلاهشه:دی

پ.ن: چون خودت این بحث رو مطرح کردی منم مجبور شدم حقایق رو بازگو کنم:دی وگرنه کاری با این مسائل ندارم!
خداییش از هیلو نخراشیدست ...
ولی خب کپی شده دیگه :دی

در کل این خیلی شاخ تره :دی
البته عکس واقعیش اینه:دی

Halo-3-Legendary-Pack-Photos-4.jpg

حالا ولش کن این بحث رو، تاپیک به فنا میره:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Niko Bellic
جالبه بدونی این پک بی شباهت به پک Legendary Halo 3 نیست:دی
412WBOw-N5L.jpg
البته بیشتر منظور اون کلاهشه:دی

پ.ن: چون خودت این بحث رو مطرح کردی منم مجبور شدم حقایق رو بازگو کنم:دی وگرنه کاری با این مسائل ندارم!
خداییش از هیلو نخراشیدست ...
ولی خب کپی شده دیگه :دی

در کل این خیلی شاخ تره :دی

قیمتش که به نسبت اونا خوبه ولی پاش برسه ایران زیر 200 نمیدن.یعنی نصف یه کنسول. :d

البته من هم قبول دارم که کلاهش تقلید از HALO هستش ولی خب با این چیزای اضافه نسبت به HALO خیلی برتری داره.

کاش میشد کلاهش رو میذاشتیم رو سرمون:d:))=))

Fast Starter Pack : با سفارش دادن بازی در Best Buy کد دانلود این پک قابل به خریدار تعلق خواهد گرفت.این پک اجازه rank up سریع تر را به بازیکن می دهد و علاوه بر این در 24 ساعت اول مولتی پلیر دو برابر بیشتر از حد معمول به بازیکن XP می دهد.

Unlock and Load Pack : با سفارش بازی در سایت آمازون کد دانلود این پک به خریدار تعلق خواهد گرفت.دانلود این پک امکان دسترسی سریع به استفاده از 3 اسلحه (مثل Sniper Rifle) را به انتخاب خود بازیکن را می دهد و همچنین در مولتی پلیر به بازیکن برتری موقت می دهد.

*headdesk*
خوراک جماعت noob... خوب میشینی عین آدم rank up میکنی دیگه!

البته من هم قبول دارم که کلاهش تقلید از HALO هستش ولی خب با این چیزای اضافه نسبت به HALO خیلی برتری داره.

ای بابا! کار این first-party های سونی همش شده تقلید و کپی برداری از این و اون! واقعا متاسفم! نوآوری و تحول صفر.

• Like
Reactions: vivanred

....
کاش میشد کلاهش رو میذاشتیم رو سرمون:d:))=))
ایده جالبیه جدی! فرض کن توی helmet مانیتور بزارن ، از اون تو ببینی بازیو، با Move هم بری اینور اونور تیر بزنی:d خیلی خوبه ها! البته باید همون مواقع هم یکی ازمون فیلم بگیره اون وقت اسممونو میزان یه روانی=))

جالبه بدونی این پک بی شباهت به پک Legendary Halo 3 نیست:biggrin1:
412WBOw-N5L.jpg
البته بیشتر منظور اون کلاهشه:biggrin1:

پ.ن: چون خودت این بحث رو مطرح کردی منم مجبور شدم حقایق رو بازگو کنم:biggrin1: وگرنه کاری با این مسائل ندارم!

البته عکس واقعیش اینه:biggrin1:

Halo-3-Legendary-Pack-Photos-4.jpg

حالا ولش کن این بحث رو، تاپیک به فنا میره:biggrin1:
خب البته باید به اینم توجه داشته باشید عکسی که من گذاشتم کیفیتش یکم پایینه ولی تو همین عکس هم معلومه که ماکت سر هلگاست خیلی پرجزئیات و واقعی به نظر می رسه،چیزی که تو کلاه halo دیده نمی شه.
البته این نظر شخصی منه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or