کنسول بعدی نینتندو، دهان شما را باز خواهد گذاشت!

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
wii11.jpg

همه ی این شُک ها، ظاهرا زیر سر سازنده ی بازی Metroid، آقای Yoshio Sakamoto است.

او به یک وبسایت اسپانیایی گفته است که کنسول خانگی بعدی نینتندو، "دهان شما را باز خواهد گذاشت!"

او در ادامه گفته است: " در شرکت نینتندو، ما این مسئولیت را داریم که استفاده کننده ها از کنسول و گیمر ها را شکه و سورپرایز کنیم"

"ما هیچ وقت کاری را که دیگران می کنند نکردیم، ما میخواهیم چیزی درست کنیم که مورد توجه قرار بگیرد، و من فکر میکنم که این دفعه هم همین کار را مثل گذشته انجام دهیم. قطعا کنسول بعدی شرکت نینتندو دهان همه ی شمارا باز خواهد گذاشت!"

امسال، مدیر عامل شرکت نینتندو، آقای Satoru Iwata، اشاره به 3D بودن کنسول بعدی نینتندو کرده است، که ادامه ی راه کنسول دستی 3DS میباشد.

رئیس Nintendo of America، گفته است که تا زمان عرضه ی کنسول جدید، زمان بسیار بسیار زیادی مانده است.

"زمانی که سازنده ها، به فکر انجام ایده ای می افتند که امکان انجام آن بر روی پلتفورم کنونیشان وجود ندارد، به ظور جدی به فکر ساختن سیستم بعدی می افتند." صحبت های اخیر او در ماه March

"ما هنوز به آنجا (موقعیتی که در پاراگراف پیشین اشاره شد) نرسیدیم."

آخرین ویرایش:
اگر فروش Move و کینکت خوب باشه و بتونه رو فروش Wii تاثیر بزاره ( احتمالش خیلی خیلی کمه ) مطمئنا نسل بعد رو خود Nintendo شروع می کنه !

2011 احتمال خیلی زیاد کنسول Apple معرفی میشه و جنگ دو شرکت ژاپنی ( Sony, Nintendo ) و دو شرکت آمریکایی ( Microsoft, Apple ) واقعا جالب میشه واسه نسل بعد و این نسل !

2011 احتمال خیلی زیاد کنسول Apple معرفی میشه و جنگ دو شرکت ژاپنی ( Sony, Nintendo ) و دو شرکت آمریکایی ( Microsoft, Apple ) واقعا جالب میشه واسه نسل بعد و این نسل !

اگه APPLE کنسول بسازه بیشتر این دعوا جالب میشه میدونی چرا برای این که سونی و ماکروسافت زیاد دشمن خونی نیستن خیلی هم در خیلی جا ها با هم روابط تجاری خوبی دارن اما APPLE و Microsoft دشمن های خونی خیلی قدیمی هستن در آمریکا و خلی با هم دعوا دارن سر تجارت در بخش های نرم افزاری و.... .

خیلی جالب میشه این یعنی به نفع مصرف کننده که ما باشیم اما یه بدی داره اون وقت مجبوریم 3-4 کنسول بگیریم .

اگه APPLE کنسول بسازه بیشتر این دعوا جالب میشه میدونی چرا برای این که سونی و ماکروسافت زیاد دشمن خونی نیستن خیلی هم در خیلی جا ها با هم روابط تجاری خوبی دارن اما APPLE و Microsoft دشمن های خونی خیلی قدیمی هستن در آمریکا و خلی با هم دعوا دارن سر تجارت در بخش های نرم افزاری و.... .

خیلی جالب میشه این یعنی به نفع مصرف کننده که ما باشیم اما یه بدی داره اون وقت مجبوریم 3-4 کنسول بگیریم .
الآن مطمئنی همه چیز به این بچگونگی ای که شما میگی باشه ؟! دعوا کجا بوده ؟ جنگ چیچیه دیگه ؟
بابا اونا دارن تجارت خودشونو میکنن :دی این اصطلاحاتو امثال ماها بکار میبریم :دی بگذریم :دی
...
کلا" این نینتندو هر حرکتی هم که بزنه ( جز انحصاری کردن Metal Gear Solid 5 !) نمیتونه نظر مساعد منو جلب کنه ...

درسته به نظر من جنگ کنسول ها با اومدن اپل جالب میشه ازت ممنون میشم یه سری اطاعات از کنسول اپل بگی چون من پارسال تو اینترنت دیدم بچه های bc تکذیب کردن

واقعا نینتندو نشون داده که بدون گرافیک های فضایی و پر زرق و برق هم میشه مخاطب جذب کرد...فکر میکنم برای کنسول بعدیش هم همین رویه رو پیش بگیره.....

• Like
Reactions: Daedalus
دیگه عمو استیو یه کنسول هم معرفی کنه دیگه ... :d
(ولی خداوکیلی بدکم نمی شه ها !‌ :دی)
نینتندو اکثرا با تفریخ خانوداگی سروکار داره و هرزگاهی بازی اکشن می زنه (زدنی هم خیلی خفن می زنه ، مثال زنده madworld :دی)
اینم فکر کنم یه entertainmentه خانوادگی باشه :-/

ما که هنوز هم سر کنسول این نسل سونی دهنمون بازه ! :d

خوب چرا ؟

به خاطر تک تک اجزاش !
به خاطر اینکه بازی ای مثل GOW روش اجرا میشه ! با اون همه عظمتش ... :d

یادمه یه زمانی میگفتن معماری پردازنده ی PS3 یعنی همون Cell رو از مهندسی معکوس UFO سقوط کرده به دست اوردن ! :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aidin0000
یادمه یه زمانی میگفتن معماری پردازنده ی PS3 یعنی همون Cell رو از مهندسی معکوس UFO سقوط کرده به دست اوردن !

ROFL ! :d

حتما میگفتن 360 هم Space heater هست که به صورت دو زمانه استفاده میشه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or