Colin McRae: DiRT 3 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
DIRT3TRAILER.jpg

درود .

دنباله ی عنوان Racing ِ زیبا Codemaster در E3 امسال تایید شد . این بازی که همچنان عنوان قهرمان افسانه ای مسابقات رالی یعنی Colin McRae را یدک میکشد در سال 2011 پا به عرضه خواهد گذاشت . همچنین اینکه تصاویر و تریلر های بازی تا به اینجا اینطور به نظر میرسد که بازی بیشتر به سمت حالت Arcade پیش رفته و به احتمال زیاد کمتر در این نسخه عناصر شبیه سازی خواهیم دید .

نسخه دوم این بازی اینقدر قشنگ بود که من نمیدونم اینا چجوری میخوان 3 رو بهتر درستش کنن. از نظر من نسخه 2 قشنگ ترین بازی racing تو تمام بازی های کامپیوتری هستش. امیدوارم 3 زودتر عرضه بشه و بترکونه

تازه آنلاین این بازی حالش بیشتره!
گرافیک که از نسخه های قبلی بالا تره ولی چی می خوان بهش اضافه کنن خدا می دونه!
راستی کسی شماره 2 رو انلاین بازی می کنه پ.خ بده!

میدونم اینجا جاش نیست ولی دوستانی که نسخه 2 رو بازی کردن چه جوریه؟ نم کلا با سبک ریسینگ رالی حال نمیکنم. ولی با ریسینگ های هیجانی هرجور که باشه حال میکنم. بازی خوبیه؟

میدونم اینجا جاش نیست ولی دوستانی که نسخه 2 رو بازی کردن چه جوریه؟ نم کلا با سبک ریسینگ رالی حال نمیکنم. ولی با ریسینگ های هیجانی هرجور که باشه حال میکنم. بازی خوبیه؟
شماره ی دوم این بازی یک عنوان بسیار خوب و خوش ساخت تو سبک ریسینگه که حتی کسایی که به این سبک علاقه ندارن هم علاقمند میکنه ...
من بشدت پیشنهاد میکنم ...

سلام
تو شماره 2 تو زمین خاکی به زور میروندیم حالا تو برف ... :d

منم 100% پیشنهاد میدم که بگیری . چون منم عین خودتم از بازی هایی که هیجان ندارن خوشم نمیاد اما این فرق داره . حتما بگیر ;)

کلا این عنوان هر دو شمارش فوق العادست.از هر لحاظ.شک نکن

• Like
Reactions: hadi sh
شخصا میگم بهترین ریسینگ این نسل هست ( DiRT 2 ) . چون از هر لحاظ کامل بود . به شخصه لذتی بی حد و اندازه از بازی بردم . به همه پیشنهاد میکنم .

بیایید درباره Dirt3 صحبت کنیم ! ;)

من امیدوارم تو شماره 3 تعداد جاده هارو افزایش بدن - چون تنها چیزی که من رو کاملا راضی نکرد تعدد جاده ها بود ...

یکم آخراش واسم آسون شده بود ...

منم هر دو شماره بازی کردم در واقعه بازی خوردم دوست عزیز حتمی بازی کن پشیمون نمیشی
البته اینم بگم من شماره اولش بیشتر حال داد البته نه اونطور که بگم 1 عالی بود 2 نه به نظر من هردوشون عالی بودن انشاالله نسخه سوم عالیتر

• Like
بیایید درباره Dirt3 صحبت کنیم ! ;)

من امیدوارم تو شماره 3 تعداد جاده هارو افزایش بدن - چون تنها چیزی که من رو کاملا راضی نکرد تعدد جاده ها بود ...

یکم آخراش واسم آسون شده بود ...
ببخشید برف داره اضافه می شه دیگه چی می خواین!!!!
البته قبول دارم دیگه پیچ ها حفظ می شد و لی برف که اضافه بشه ........:x

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or