بازگشت شکوه از دست رفته یا وعده های سالیانه؟

آیا این فوتبال در سال 2011 به دوران اوج خود باز خواهد گشت؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

درود

طبق وعده ای که هفته گذشته به شما داده ایم این بار با پیش نمایش PES 2011 در خدمت شما هستیم و برای مشاهده آن با استفاده از این لینک یا کلیک کردن بر روی عکس بالا به صفحه مورد نظر هدایت می شوید و می توانید با امکانات و پیشرفت های این بازی بیشتر آشنا بشوید.

باز هم مثل همیشه یک نظرسنجی برای شما ترتیب داده ایم و از شما خواهش مند هستم که بعد از مطالعه پیش نمایش رای خود را ارسال کنید و بگویید آیا به این نسخه از PES امیدوار هستید یا فکر می کنید مانند سال هایی که در این نسل گذشت بار دیگر طرفداران خود را مایوس می کند.

پیشاپیش هم از همه شما تمنا می کنم که به مقایسه این بازی با فوتبال های دیگر نپردازید و به نظرات و عقاید یکدیگر احترام بزاریم زیرا سلیقه ها متفاوت است و بر همین مبنا ویزگی ها و امکانات متفاوتی توسط شرکت های مختلف خلق می شود تا تمامی افراد با سلیقه های گوناگون راضی باشند و به سرگرمی خود بپردازند.

با تشکر

همه از این ضربه ها رو کونامی واسه این خورد که
اویل این نسل بیخیال نسل قبل نشد یادمه حتی اولین PES ی که اومد رو کنسول های این نسل
از موتور گرافیکی نسل قبل ساخته بودنش !!
اگه همون موقع ها بیخیال ساختن نسخه PS2 میشد شاید الان به این وضع دچار نمیشد !

آخرین ویرایش:
همه از این ضربه ها رو کونامی واسه این خورد که
اویل این نسل بیخیال نسل قبل نشد یادمه حتی اولین PES ی که اومد رو کنسول های این نسل
از موتور گرافیکی نسل قبل ساخته بودنش !!
اگه همون موقع ها بیخیال ساختن نسخه PS2 میشد شاید الان به این وضع دچار نمیشد !
مگه ea بیخیال psp ds ps2 wii شده که کنامی بشه؟ این دلیل نمیشه! این نسل باید حسابی خرج کرد که تو ea انجام میشه ولی تو کنامی نه به اندازه کافی

مگه ea بیخیال psp ds ps2 wii شده که کنامی بشه؟ این دلیل نمیشه! این نسل باید حسابی خرج کرد که تو ea انجام میشه ولی تو کنامی نه به اندازه کافی
خوب منم الان همینو گفتم به یه صورت دیگه اون اوایل زیاد به این نسل اهمیت ندادن ( بر عکس EA ) الان تو همچین گرفتاری افتادن دست و پا میزنن

همون مشکلات که گفته شد اعصاب خورد کنه دیگه ! بازی آرکید شده ! با مسی همرو دور میزنه گل میزنه ! اما بهتر شده ! ما ک روی PC باید با خوب و بدش بسازیم :دی

به نطرم امسال عالی شده ول بازم از کمبوده انیمیشن رنج میبره اینطور نیست برهان ؟
این جور که خودشون گفتن 1000 حرکت و انیمیشن جدید به بازی اضافه شد. تا اومدن بازی باید صبر کرد.

این رو تو صفحه اصلی یکی پرسیده بود که اینجا جواب میدم
ممنون از مطلب،

"از تغییراتی که صورت گرفته است می‌توانیم به تقسیم بندی بازیکنان اشاره کنیم که در (4)سید این کار انجام می‌گیرد"
یعنی امکان نداره که تو 1سید از این( 4 تا) بازیکن تکراری وجود داشته باشه؟
ببینید فکر کنم منظور من رو بد متوجه شدید. هر بازیکن در یک سید میافته(هنوز توضیح ندادن که این اتفاق چه جوری میافته، ممکنه انتخابی باشه) مثلا شما بازیتون نسبتا خوب هست و تو سید دو قرار می گیرید و من که هیچی از فوتبال بلد نیستم و مبتدی هستم تو سید 4 قرار می گیرم. تو هر کدوم از این سیدها چندین لیگ و افراد متفاوت وجود دارن که به صورت random تو یکی از لیگ های اون سید قرار میگیرد و با بقیه مسابقه میدین. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین. بازم سوالی بود در خدمتم

همون مشکلات که گفته شد اعصاب خورد کنه دیگه ! بازی آرکید شده ! با مسی همرو دور میزنه گل میزنه ! اما بهتر شده ! ما ک روی PC باید با خوب و بدش بسازیم :biggrin1:
البته امسال اگر PC خوب داشته باشید از فوتبال های دیگه هم می تونید لذت ببرید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: r0ss0neri
ممنون به خاطر پیش نمایش زیباتون
سال های قبل هم میگفتن 1000 انیمیشن جدید ولی ما چیز زیادی ندیدیم:d
من تریلر Ingame دیدم
بازی بهتر شده بود ولی بازم حالت آرکید گونه داشت
حالا هنوز که تجربه نکردیم بازیشو:dخدا کنه بازگشت شکوه از بین رفته باشه:d

قسمت جدیدی که اضافه شده است شامل تنظیم بازی تیمی در زمان‌های مختلف بازی است.
این قسمت رو اگه pes خوب روش کار کنه فوق العاده میشه . واقعا ار نبوذ همچین چیزی رنج میبرد.
انتخاب حرکات تکنیکی قبل از بازی و پیدا کردن آن‌ها در زمین به شکلی و شمایلی جدید و تقریبا آسان.
این یعنی اخر ارکید که !!! خوب از همون اول همه حرکات قابل استفاده باشه دیگه . یعنی چی که انتخواب کنیم چه دریبلی بزنه !!!
دستت درد نکنه برهان جان . عالی بود . خسته نباشی . انشاا... این نکات باعث پیشرفت بازی بشه نه پسرفت . بنظرم PEA واسه اینکه بتونه به اندازه-ی کافی پیشرفت کنه هم به زمان نیاز داره هم به یک تحول اساسی

سلام
من گزینه دوم انتخاب کردم
نسبت به سال های گذشته بهتر است اما برای بهتر شدن باید بیشتر تلاش کند
بجای رنگ لعاب دادن به بازی گیم پلیش بهتر کنند(یه تزیلری از بازی دیدم گیم پلیش بهتر شده بود اما بازم جای بهتر شدن داره) و لیسانس باشگاهاش زیاد کنند اخه چرا نباید دوتا لیگه مهم نداشته باشه بوندسلیگا و لیگه برتر انگلیس
اما مطمئنم که این بازی بهترین بازی سری pes

در ابتدا بگم که خودم طرفدار PES هستم ولی به نظر من از PES 2008 یا 2009 همه چبز تکرار می شود با اندکی ویرایش ولی FIFA کارهای نوآورانه زیادی انجام داده است البته ماه قبل یک تریلر دیدم که تهیه کننده FIFA 11 در نسخه PC قول داد که نسخه PC با کنسول برابری کند و با آن مشایه باشد که با توجه به آن روزگار برای PES سخت می شود و با توجه به اینکه تنها نوآوری بازی PES مستر لیگ آنلاین هست (که برای ایرانیها تقریبا بی فایده است) ولی در FIFA امسال قسمتهایی مثل : 11VS 11 , BE A GOAL KEPER اضافه شده که 11VS 11 هم برای ما بی فایده است (البته نسخه PC) ولی گرافیک و انیمیشنهای جدید و گیم پلی جذابتر شده است . اگر kONAMI همین روش را ادامه دهد و EA به قول خود عمل کند ونسخه PC را مثل کنسول عرضه کندفروش PES امسال یا سال بعد با افت شدید رو به رو می شود و شاید آن موقع این KONAMI به خودش بیاید و بازی را مانندEA از ایتدا بسازد تا دوباره طرفدارانش را راضی کند .

در ابتدا بگم که خودم طرفدار PES هستم ولی به نظر من از PES 2008 یا 2009 همه چبز تکرار می شود با اندکی ویرایش ولی FIFA کارهای نوآورانه زیادی انجام داده است
خوبه بنده خدا گفت:
پیشاپیش هم از همه شما تمنا می کنم که به مقایسه این بازی با فوتبال های دیگر نپردازید و به نظرات و عقاید یکدیگر احترام بزاریم

پیش نمایش رو کامل خوندم ولی بازم امیدی ندارم .کلا از فیزیک بازیکن ها خوشم نمیاد

البته من فقط یک تریلر از گیم پلی دیدم و یک قسمتش بود که داشت حرکت های تکنیکی رونالدو رو نشون میداد که دقیقا کپیه تکنیک های فیفا بود.چیزی هم که نوشته بودید در مورد اینکه باید چهار نوع تکنیک واسه بازیکن انتخاب کرد که خیلی جالب نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or