شایعه معرفی Mass Effect 1&2 برای کنسول PS3 در کنفرانس خبری EA یا Sony!!

Cloud Strife

Loyal Member
باز هم به شروع یک نمایشگاه بزرگ نزدیک شده و بازار شایعات داغ شده است! اینبار شایعات و اخبار تایید نشده مختلف بازی Mass Effect را هدف گرفته‌اند! به گفته کاربری در فروم‌های NepGAF او مدعی است اطلاعات محرمانه‌ای را در اختیار دارد که مبنی بر آن‌ها در کنفرانس خبری شرکت EA و یا به احتمال فراوان شرکت Sony بالاخره نسخه PS3 بازی Mass Effect با نام Mass Effect: Genesis که در واقع شمال دوشماره اول بازی است، معرفی خواهد شد.

هنوز صحت و سقم این شایعه از سوی EA و یا Sony تایید و یا تکذیب نشده است. باید تا شروع و کنفرانس خبری این دو شرکت انتظار کشید تا دید چه اتفاقی خواهد افتاد.

یعنی اگه تایید بشه یکی از بهترین بازیهای این نسل رو ps3 بازا میتونن بازی کنن.
مایکروسافت باید خیلی خرج کنه تا انحصاری بمونه.من جاش بودم از دستش نمیدادم.چون ارزش این بازی خیلیه...

Mass Effect 2 بهترین بازی این نسل بوده تا الان برای من!

شماره اولش رو من خوشم امد اما شماره دوم دیگه رسما اکشنش کردن! من خیلی دوست داشتم توی شماره دومش RPG تر بشه اما برعکس شد!

پ.ن: یعنی ME رو از Halo هم بیشتر دوست داری؟:دی

شماره اولش رو من خوشم امد اما شماره دوم دیگه رسما اکشنش کردن! من خیلی دوست داشتم توی شماره دومش RPG تر بشه اما برعکس شد!

پ.ن: یعنی ME رو از Halo هم بیشتر دوست داری؟:دی
شماره اولش هم خیلی دوست داشتم. هنوزم بعضی اوقات میرم تو سیارات مختلف گردش میکنم:دی (حیف شد این قابلیت رو تو 2 برداشتن!). کلا universe فوق العاده ای داره. من از بازی هایی که اکشن-RPG باشند بیشتر خوشم میاد تا RPG خالی:دی به خاطر همین ME2 رو بیشتر حال کردم. البته شخصیت پردازی بی نظیر و داستان عالی و گیم پلی بهتر هم از دلایلش بود.

پ.ن: Mass Effect 2 رو از Halo 3 هم بیشتر دوست دارم، حالا شاید با اومدن Reach مقام دوم رو به دست بیاره.:دی

یکی از بزرګترین مشکلات ماکرو اینه که بعضی از بای های بزرګش مال خودش نیست.
این مشکل نسبتا بزرګی هست که ماکرو با اون مواجه هست.
الان me اګه مولتی بشه به نظرم یکی از ۱‍۰ یازی برتز ۳۶۰ مولتی شده.
از اون طرف امکان geow هم هست.
مثل اینکه(احتمالا) epic تا سه شماره با ماکرو قرارداد داره و ممکنه بازی بعدیش رو برای پلتفرم رقیب هم بزنه.

یکی از بزرګترین مشکلات ماکرو اینه که بعضی از بای های بزرګش مال خودش نیست.
این مشکل نسبتا بزرګی هست که ماکرو با اون مواجه هست.
الان me اګه مولتی بشه به نظرم یکی از ۱‍۰ یازی برتز ۳۶۰ مولتی شده.
از اون طرف امکان geow هم هست.
مثل اینکه(احتمالا) epic تا سه شماره با ماکرو قرارداد داره و ممکنه بازی بعدیش رو برای پلتفرم رقیب هم بزنه.

IP عنوان GeoW کلا متعلق به MS هست،ولی امکان داره درست مثل بانجی ، اپیک هم
دیگه GeoW نسازه ! ولی IP منحصرا ماله MS !

IP عنوان GeoW کلا متعلق به MS هست،ولی امکان داره درست مثل بانجی ، اپیک هم
دیگه GeoW نسازه ! ولی IP منحصرا ماله MS !
تا اونجایی که می دونم این طور نیست.
حتی به نظرم توی یکی از مصاحبه ها هم این رو اعلام کرده بودند که ما هر کاری بخوام با این عنوان می کنیم.

تا اونجایی که می دونم این طور نیست.
حتی به نظرم توی یکی از مصاحبه ها هم این رو اعلام کرده بودند که ما هر کاری بخوام با این عنوان می کنیم.
البته تا اونجایی که میدونم خرج ساخت بازی رو مایکرو میده اون وقت چه جوری مولتی میشه؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or