جیلبریک IOS 4

Kevingamer441

کاربر سایت
سلام بچه ها بالاخره IOS4 هم جیلبریک شد:)>-:)>-:)>-:)>-
1- اول با آیپادتون از طریق WIFI به اینترنت وصل شین
2-با Safari آپیادتون برین به سایت http://jailbreakme.com/ و Slide to jillbreak رو بزنین
3-بعدش منتظر دانلود و جیلبریک شدن دستگاهتون بشین و در نهایت دستگاهتون ریبوت میشه
4-بعدش Cydia رو میبنید که رو آیپاد نصب شده
5-حالا سیدیا رو اجرا کنیدو به قسمت Manage برید و گزینه Sorces رو بزنید.
6-دکمه Edit بعد Add و بعدش آدرس sinfuliphonerepo.com رو بزنید و این سایت رو اد کنید.
7-بعد از اد شدن appsynce 4.x رو دانلود کنید
توجه:اگه IOS4 تون رو با روش دیگه ای جیلبریک نکردین که هیچی اگه نه به 4 ریستور کنید
موفق باشید

Comex الان Source Code برای جیلبریک 4.0.2 که تازه عرضه شده و رفع باگ و اینا بوده،عرضه کرده...
همین روزا JailbreakMe دوباره شلوغ میشه برای جیلبریک 4.0.2

برای AppSync و Installous نصب کردن بهترین سورس اینه : http://cydia.hackulo.us
این سورس،سورس اصلیه عرضه این دو نرم افزار هست و آپدیت تر از سورس های دیگه هست ورژن هاشون.

کسانی که Installous رو نصب کنند دیگه نیازی نیست از سایت هایی مثل Panda App و AppTrackr.Org استفاده کنند و نرم افزار و بازی ها رو دانلود کنند و از طریق iTunes نصب کنند.
این نرم افزار بازی ها رو از داخل خود گوشی دانلود و نصب می کنه.

بله دوست گرامي. ايپاد هم مثل ايفون هست.
مرسی،
1. ipod ام قبلا jail break شده ولی الان به 4.1 آپدیت اش کردم, الان یه برنامه خواسم بریزم ارور 0xe8008001 و میده. قضیه اش چیه؟؟؟؟
2. من wireless دست رسی ندارم adsl دارم، چجوری باید jail break کنم؟؟؟؟

مرسی،
1. ipod ام قبلا jail break شده ولی الان به 4.1 آپدیت اش کردم, الان یه برنامه خواسم بریزم ارور 0xe8008001 و میده. قضیه اش چیه؟؟؟؟
2. من wireless دست رسی ندارم adsl دارم، چجوری باید jail break کنم؟؟؟؟

بله!
خب شما هروقت نرم افزار رو اپگريد يا داونگريد ميفرماييد بايد مجددا جيلبرك كنيد !
---------------------
البته شما نفرمودين ايپادتون نسل چندمه تا راهنماييتون كنيم.

دوست گرامي تا جايي كه من براتون سرچ كردم در حال حاضر ايپاد 2جي با ورژن 4.1 فقط بر روي مكينتاش قابل جيلبرك هست نه روي ويندوز

من بازم براتون سرچ ميكنم :)
من الان با برنامه ی greenpoison فکر کنم jail break کردم....... برای اینستال cydia یه آیکون تو ipod ام اومده نوشته loader ولی من wifi ندارم........ با اینکه jail break هم شده بازم نمی تونم برنامه بریزم!!!!!!:((:((:((:((:((:(( چیکار کنم؟؟؟؟؟:(:(:(:-s:-s

من الان با برنامه ی greenpoison فکر کنم jail break کردم....... برای اینستال cydia یه آیکون تو ipod ام اومده نوشته loader ولی من wifi ندارم........ با اینکه jail break هم شده بازم نمی تونم برنامه بریزم!!!!!!:((:((:((:((:((:(( چیکار کنم؟؟؟؟؟:(:(:(:-s:-s

خب اگر سيديا اومده جيلبرك موفق بوده، حالا بايد يك نرم افزار بگيري به اسم appsync 4.1
چون واي فاي نداري از خود سيديا نميتوني بگيري ولي مجبوري دستي دانلود كني و با پي سي سوييت نصب كني روش

خب اگر سيديا اومده جيلبرك موفق بوده، حالا بايد يك نرم افزار بگيري به اسم appsync 4.1
چون واي فاي نداري از خود سيديا نميتوني بگيري ولي مجبوري دستي دانلود كني و با پي سي سوييت نصب كني روش
چجوری باید بریزم؟؟؟؟

http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=show&f_id=6355

اينرو داونلود كن نصب كن، اپاد رو وصل كن نرم افزار ازت اجازه ي نصب يك چيزي روي ايپادرو ميخواد.
نصب كن تموم شد ايپاد رو ريست كن

بوت كه شد اون appsync 4.1 كه فرمتش deb هست رو اجرا كن كه شروع بشه به نصب روي ايپاد.
نصب شد ريست كن و برنامه ريزيش كن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or