کدام یک پیروز خواهند شد؟

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام یک پیروز خواهند بود

• MEDAL OF HONOR

رای‌ها: 53 29.3%
  • COD:BLACK OPS

رای‌ها: 128 70.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    181

u.s.a

کاربر سایت
دو بازیه cod:BLACKopsو moh امسال در حالی عرضه میشن که سال پیش mw2 با استقبال بینظیری مواجه شد و امسال هردوبازی کاری بس دشوار پیش رو دارن.
بعد از جدا شدن اکثر اعضای iw ار این شرکت نگاهها به سمت نسخه جدید این بازی دوخته شده اما اونها یه رقیب بسیارسرسخت دارن به نام moh.
از اونجاییکه شرکت همیشه کپی کار ea هم در سری جدید moh خاصیت killsterak رو در بازی اضافه کرده و همچنین وجود جنگ مدرن برای این بازی میشه گقت این قضیه به شدت مورد استقبال بازیبازها قرار گرفته که eaپول پرست برای فروش بیشتر یک تقلید به شدت تابلو و ناجوانمردانه انجام داده.:d
حالا از دوستان میخوام به شکلی منطقی نظرات خودشون رو بیان کنند و بگن که کدوم یک از این بازیها بازار بزرگ امسال رو تصاحب خواهند کرد و موفقتر خواهند بود.

8-|
این دیگه نظر سنجی میخواست؟!:-/
COD:BO
دوستانی که نظرات گوهربار ول میدن اصلا دقت کردن که بهترین مالتی پلیر رو تو E3 همین MoH داشته؟!
اولا یه مقدار مودب باش.
دوما پیروزی یه بازی به معنی فروش و اسنقبالی که از یه بازی میشه هست.وقتی COD:bo تونسته پیش فروش mw2 رو پشت سر بزاره اون وقت moh میخواد شکستش بده؟ bf:bc2 با اینکه از نطر کیفیت خیلی از mw2 بهتر بود (مولتی پلیر.امیدوارم بدونین دلیل فروش این جور بازیها تا الان به خاطر مولتی پلیرشون هست فقط) نتوست نصف فروش mw2 رو هم بکنه تازه یکی از قدیمیترین بازیهای مولتی پلیر هم هست.

آخرین ویرایش:
دوستانی که نظرات گوهربار ول میدن اصلا دقت کردن که بهترین مالتی پلیر رو تو E3 همین MoH داشته؟!
مطمئنید خیلی شاخ بود؟! کسایی که اونجا بودن داشتن نسخه دمویی رو بازی میکردن که ما هم بازیش کردیم! و فک نکنم کسی بیشتر از آشغال بهش لقب بده!
البته نسخه دمو بود و انتظار چیز شاخی هم ازش نداشتم! ولی اینکه بگیم بهترین مولتی پلیر... ولی از یه جهت هم میشه گفت چون تو E3 مولتی پلیر خاص دیگه ای به نمایش گذاشته نشد :d

مطمئنید خیلی شاخ بود؟! کسایی که اونجا بودن داشتن نسخه دمویی رو بازی میکردن که ما هم بازیش کردیم! و فک نکنم کسی بیشتر از آشغال بهش لقب بده!
البته نسخه دمو بود و انتظار چیز شاخی هم ازش نداشتم! ولی اینکه بگیم بهترین مولتی پلیر... ولی از یه جهت هم میشه گفت چون تو E3 مولتی پلیر خاص دیگه ای به نمایش گذاشته نشد :d
آخه عزیز من،منو که راه ندادن به E3:d منم بنا به حرف های سایت ها و مجلات بلاد کفر گفتم:d

اگه دقت کرده باشید این دو تا بازی حتی با تریلر ها و تصاویرشون دارن با هم رقابت میکنند! اول شاهد تریلر Black Ops با رمیکس ِ موزیک Eminem بودیم چند روز پیش هم دیدیم که تریلر جدید MoH که لینکین پارک کارگردانیش رو بر عهده داشته منتشر شد. در واقع رقابت این دو بازی از الآن شروع شده و باید دید که کدوم یک میتونه بهتر ظاهر شه. نکته ی قابل توجه اینه تو نسخه ی جدید MoH با توجه به تریلر هائی که ازش عرضه شده شاهد گیم پلی بسیار واقع گرایانه خواهیم بود و تا اونجائی که دیدیم احساسات تو اون موج میزنه و بازی، جنگ رو از تمام جهات مورد بررسی قرار میده. ولی آیا تو هیچ یک از نسخه های CoD واقعا این حس بهمون دست میداد؟ با توجه به چیزائی که من از Black Ops دیدم، این نسخه چیزی جز ادامه ی روند نسخه های قبلی CoD و ادامه ی اون سبک همیشگی، نبود؛ که البته از جذابیت بسیار بالائی برخورداره و تا الان همه رو راضی نگه داشته. ولی با MoH فرقهای زیادی داره. با این تفاسیر من فکر میکنم MoH بتونه خیلی بهتر ظاهر شه.
در ضمن فکر نمیکنم موفقیت یک بازی فقط به میزان فروشش بستگی داشته باشه. فروش فقط یکی از فاکتور ها محسوب میشه. فاکتور های دیگه مثل: رضایت خریدارا، رضایت طرفدارا و فن های قدیمی، نمرات سایتهای مختلف به بازی هم میتونن معیاری برای اندازه گیری ِ میزان موفقیت محسوب بشن.

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
اگه دقت کرده باشید این دو تا بازی حتی با تریلر ها و تصاویرشون دارن با هم رقابت میکنند! اول شاهد تریلر Black Ops با رمیکس ِ موزیک Eminem بودیم چند روز پیش هم دیدیم که تریلر جدید MoH که لینکین پارک کارگردانیش رو بر عهده داشته منتشر شد. در واقع رقابت این دو بازی از الآن شروع شده و باید دید که کدوم یک میتونه بهتر ظاهر شه. نکته ی قابل توجه اینه تو نسخه ی جدید MoH با توجه به تریلر هائی که ازش عرضه شده شاهد گیم پلی بسیار واقع گرایانه خواهیم بود و تا اونجائی که دیدیم احساسات تو اون موج میزنه و بازی، جنگ رو از تمام جهات مورد بررسی قرار میده. ولی آیا تو هیچ یک از نسخه های CoD واقعا این حس بهمون دست میداد؟ با توجه به چیزائی که من از Black Ops دیدم، این نسخه چیزی جز ادامه ی روند نسخه های قبلی CoD و ادامه ی اون سبک همیشگی، نبود؛ که البته از جذابیت بسیار بالائی برخورداره و تا الان همه رو راضی نگه داشته. ولی با MoH فرقهای زیادی داره. با این تفاسیر من فکر میکنم MoH بتونه خیلی بهتر ظاهر شه.
در ضمن فکر نمیکنم موفقیت یک بازی فقط به میزان فروشش بستگی داشته باشه. فروش فقط یکی از فاکتور ها محسوب میشه. فاکتور های دیگه مثل: رضایت خریدارا، رضایت طرفدارا و فن های قدیمی، نمرات سایتهای مختلف به بازی هم میتونن معیاری برای اندازه گیری ِ میزان موفقیت محسوب بشن.
در اینکه نسخه جدید مدال حس جنگ رو به خوبی به بازیکن تزریق میکنه بحثی نیست!
ولی برگردیم عقب تر. cod 2 چطوره؟! فکر نکنم بازی ای میتونست در اون زمان به اون خوبی جنگ رو نشون بده! و یا جلوتر! هر گیمری میدونه که cod4 اولین اول شخصی بود که تونست به خوبی یه جنگ مدرن رو نشون بده! چه در کمپاین و چه در مولتی پلیر!
و در نهایت cod waw جنگ رو خیلی خیلی واقعی نشون داد! از هر نظر!
و با همه اینا شما اون جمله قرمز رو گفتید؟! :d
ضمنا اگه شما قابلیت های جدید این نسخه رو نمیدونید تقصیر ما نیست! اضافه شدن امکانات جدید به مولتی پلیر مثل کلاس ورژن 2 و یا مُد سوپــر هاردکور که توش حتی کیل استرایک هم فعال نیست!
و یا اضافه شدن هلیکوپتر و هواپیما سواری به کمپاین!
نکنه moh با این همه تقلید از mw چیز جدیدی داره؟!

در اینکه نسخه جدید مدال حس جنگ رو به خوبی به بازیکن تزریق میکنه بحثی نیست!
ولی برگردیم عقب تر. cod 2 چطوره؟! فکر نکنم بازی ای میتونست در اون زمان به اون خوبی جنگ رو نشون بده! و یا جلوتر! هر گیمری میدونه که cod4 اولین اول شخصی بود که تونست به خوبی یه جنگ مدرن رو نشون بده! چه در کمپاین و چه در مولتی پلیر!
و در نهایت cod waw جنگ رو خیلی خیلی واقعی نشون داد! از هر نظر!
و با همه اینا شما اون جمله قرمز رو گفتید؟! :d
ضمنا اگه شما قابلیت های جدید این نسخه رو نمیدونید تقصیر ما نیست! اضافه شدن امکانات جدید به مولتی پلیر مثل کلاس ورژن 2 و یا مُد سوپــر هاردکور که توش حتی کیل استرایک هم فعال نیست!
و یا اضافه شدن هلیکوپتر و هواپیما سواری به کمپاین!
نکنه moh با این همه تقلید از mw چیز جدیدی داره؟!
تو متن اشاره کردم COD بازی ای با جذابیت بالاست و تا الان همه رو راضی نگه داشته و در اینکه تحولی در سبک خودش بوده شکی نیست. ولی ظاهرا شما اصلا منظور منو متوجه نشدی! اگه بخوایم مقایسه کنیم؛ با چیزائی که من از بازی دو بازیِ Medal of Honor و Call of Duty Black Ops دیدم به هیچ عنوان برای من قابل قبول نیست که کسی بخواد بگه " CoD:BO واقع گرایانه تر از MoH کار شده". حالا واسه شما رو نمیدونم! برای من واقع گرایانه بودن بازی از "کلاس ورژن 2" یا "مُد سوپــر هاردکور" خیلی مهم تره! MoH میاد داستان سربازای آمریکائی رو در افغانستان با تمام جزئیات نشون میده و از کاراکتر ها و قهرمانای واقعی آمریکا استفاده میکنه که این خودش یه نوآوری محسوب میشه. آیا تو سری CoD شاهد چنین موضوعی بودیم؟؟
در انتها میخوام به این نکته اشاره کنم اینا همش فقط نظر من بود! پس اگه قرار نقل بشه بهتره این کار با حوصله انجام بشه ;)

• Like
Reactions: Noirique
تو متن اشاره کردم COD بازی ای با جذابیت بالاست و تا الان همه رو راضی نگه داشته و در اینکه تحولی در سبک خودش بوده شکی نیست. ولی ظاهرا شما اصلا منظور منو متوجه نشدی! اگه بخوایم مقایسه کنیم؛ با چیزائی که من از بازی دو بازیِ Medal of Honor و Call of Duty Black Ops دیدم به هیچ عنوان برای من قابل قبول نیست که کسی بخواد بگه " CoD:BO واقع گرایانه تر از MoH کار شده". حالا واسه شما رو نمیدونم! برای من واقع گرایانه بودن بازی از "کلاس ورژن 2" یا "مُد سوپــر هاردکور" خیلی مهم تره! MoH میاد داستان سربازای آمریکائی رو در افغانستان با تمام جزئیات نشون میده و از کاراکتر ها و قهرمانای واقعی آمریکا استفاده میکنه که این خودش یه نوآوری محسوب میشه. آیا تو سری CoD شاهد چنین موضوعی بودیم؟؟
در انتها میخوام به این نکته اشاره کنم اینا همش فقط نظر من بود! پس اگه قرار نقل بشه بهتره این کار با حوصله انجام بشه ;)
black ops هم جنگ رو واقعی نشون میده ولی از یه نگاه دیگه...
moh چه بخواد چه نخواد داره برای نشون دادن خوب بودن آمریکا تبلیغ میکنه! و این برای یه بازی که میخواد جنگ رو کامل نشون بده زیاد خوب نیس...
ولی black ops کاملا جنبه های منفی جنگ رو هم پوشش میده! و عملیات های کاملا واقعی ای مثل عملیات پرنسس گیت قراره توش باشه.

black ops هم جنگ رو واقعی نشون میده ولی از یه نگاه دیگه...
moh چه بخواد چه نخواد داره برای نشون دادن خوب بودن آمریکا تبلیغ میکنه! و این برای یه بازی که میخواد جنگ رو کامل نشون بده زیاد خوب نیس...
ولی black ops کاملا جنبه های منفی جنگ رو هم پوشش میده! و عملیات های کاملا واقعی ای مثل عملیات پرنسس گیت قراره توش باشه.
شاید این خصّه MoH باشه. در اون حالت وقتی داری وضعیت سربازا رو نشون میدی سیاستی وجود نداره. تنها چیزی که معنی میده جنگه. حسی که ظاهرا سازنده تونسته خیلی عالی به بازیباز القا کنه. میخوام اینو بگم داستان سری CoD طوری نوشته شده که گنجایش سیاست و مسائل جانبی رو داشته باشه ولی بحث MoH یه چیز کاملا جداست. از این نظر از هیچکدوم از دو بازی نمیشه ایرادی گرفت چون سبک داستانی دو بازی تفاوت های زیادی داره و با وجود این که هردوشون به مسئله جنگ اشاره دارند اگه بخوایم به جزئیات نگاه کنیم تفاوت ها خیلی زیاده.

آخرین ویرایش:
من Beta ي MOH رو بازي كردم بد نبود ولي خوب تا Bad Comany 2 هست كي MOH رو بازي ميكنه كه كلي Feature كمتر از BF‌ داره ؟!!

در كل فكر ميكنم COD بهتر بشه . همين WAW هم خوب بود ولي يك سري نكات رو مثل صداي اسلحه ها و ... رو خوب در نياورده بودن كه اين دفعه 100% اونارم حل كردن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or